Midvinter tid är hård

01:30

 

Ser på Cold Case. Rätt segt avsnitt, sitter typ och somnar nästan. Svante springer runt som en yr höna :) men det är bara bra för då är han trött snart ^^ hehe

 

Ah fan vad jag är trött på all denna jävla reklam som är hela tiden. Fast nu gör dom reklam för nya avsnitt med Greys Anatomy.

 

På fredag kommer Mark. Ska bli så jävla underbart att få se honom igen. Det var längesen nu. För längesen. Första timmarna kommer nog inte bli så roliga eftersom jag har tvättstugan klockan 16:00 till 20:00 och han kommer runt 16:00-17:00. Men huvudsaken är Att vi ses :)


02:00

Försökte gå till mitt rum men nu sitter jag på mitt jävla köksgolv. Small till i ryggen och här blev jag sittande. Det var då fan att man inte ens kan få lägga sig med huvudet på kudden innan den ska bråka med mig. Morr typ. Svante tittar på mig som om han skulle säga "amen kärring upp med dig nu, jag vill faktiskt sova. Idag gärna"

 

02:15

Bet ihop tänderna och kröp in till sängen. Hade jag bott i ett bättre ljudisolerat hyreshus så hade smärtan varit halverad av en lång varm dusch. Men med mina lättväckta grannar så får jag lugnt och stilla vänta till morgonen. Tyvärr men det är bara att gilla läget. Nu har Svante lagt sig på Marks sovsida och sover lätt. Så nu ska även jag försöka följa Svantes tass spår och sova några timmar :)

 

Men innann jag säger god natt måste jag bara berätta om mitt nya bloggsystem. Jag uppdaterar två gånger varje dygn, Minst. Och skriver på mobilen i ett underbart programm som heter Anteckningar. Jag vet  att jag har haft det i mina andra telefoner, har bara inte tänkt på det. Så när jag skrivit klart kopierar jag in det på datorn och uppdaterar bloggen allt eftersom, men minst 2 ggr om dagen.


 

 

10:30

Nu sitter jag och röker morgoncigg och ser på VBÅ som går på trean. Sovit som en dröm inatt ^^ Gah reklam igen. Morr. ska kolla mailen sålänge.


11:20

Nu ska jag byta om, sen ska Svante få på sig sin sele och efter det ska vi gå ut en stund :) medicinerna ska jag ta också, de höll jag på att glömma hehe inte bra :)

 

Självklart ska han alltid krångla med selen. Men när den väl är på och jag tar på honom kopplet så springer han till dörren ^^ för han vet att nu ska vi ut och leka i solen :) eller ja, han leker. Jag sitter på en bänk och dricker kaffe :)

 

11:50

Nu sitter jag ute och har självklart glömt det viktigaste inne. Mitt morgonkaffe… Ja det får vänta helt enkelt. Svante är i buskarna och äter gräs ^^

 

Halv fyra ska jag vara hos Zigge några timmar. Så det blir tv tittande mest då. Inte mig emot ^^

 

12:40

Nu har vi kommit in och nu ska jag koka kaffe, och se på tv. Jag har ingen kondition. På måndag ska jag börja träna igen. Längtar faktiskt till det. Hade kommit igång så himla bra innan operationen, och eftersom jag fick order om att ta det lugnt 10-15 dagar så har min kondition typ dött, avlidit, hasta la vista baby! Men nu ska konditionen återupplivas :)


 

20:58

Nu har jag precis kollat på "det okända" asbra var det. Och ska nu kolla på greys anatomy. Svante ligger på skrivbordshyllan och sover. Jag har huvudvärk och ska ta en ipren nu :)

 

21:30

Har missat halva första avsnittet av greys anatomy för jag hamnade i chatten. Morr


22:27

Sitter och tjötar på msn och även på chatten, tar en whskey med coca cola :D asgott


22:46

 

Gäspar hysteriskt



Is sköld med morgon sol

 


Då har man kollat runt lite snabbt på facebook, va inget roligt just nu som hänt där, så nu kilar jag in på klubben och kikar där, åfan ja har fått mail, får läsa de då antar jag. Nu ska jag sätta mig i soffan och dricka coca cola =)
11:00 och ser på VBÅ, ska snart gå ut med svante på en promenad, katten har blivit FET! Han måste börja motionera om jag så ska ställa honom på ett gåband 30 minuter om dagen.  11:32 nu går vi ut och rör på oss =)

19:03

Sitter hos morsan nu. är hundvakt och varit här sen 17 tiden.

Var med en "polare" tidigare idag, och är inte så säker på att jag vill fortsätta vara "polare" när man blir falskt anklagad för massa skit. Jag kan inte ha människor runt mig som misstror mig om saker, och som inte kan ta att dom har fel angående vissa saker...

Efter att ha haft krångel med min bank i två timmar så har ja fått det löst nu äntligen ! inte en dag försent.

 


 

 

Det har varit toppen väder idag, jag och Svante har varit på promenad


Asså jag tycker att man ska kunna gemänniskor en chans och inte misstro dom hela tiden bara för att man kanske har haft ett vist beteende förr i tiden. ( och jag lägger mycket betoning på Har Haft)  Det är frost ute men nu ska jag köra hem i alla fall. Så nu tänker jag släppa denna människans påhopp tills jag kommer hem i värmen.


Sitter nu på msn och på faceboo, borde släppa detta men jag är fortfarande sur å besviken på Dig för dagens tidigare inscident.



Nu när jag har varit så uppe i varf och arg och grinig Hela dagen så är jag just nu rastlös så nu ska jag ta en grogg för att varva ner så ja kan sova inatt. Finns det något värre än saker och ting och människor eller djur som krånglar??? Nej det gör det inte, för man blir på så dåligt humör att man bara vill kasta pennor i luften och skrika Masta eller nått. Men det positiva i bank situationen är att det är löst nu :) och min älskade Mark kommer på fredag :D:D:D
En grogg på ingång =) Just nu känner jag ett lugn, mest för att allt som varit idag är över, jag lägger det bakom mig, och ser imorgon som ett nytt äventyr. Nej nu måste jag fixa en grej, emn jag åter kommer strax (springer runt i lyan liten stund) Så nu sitter jag still på msn igen.

Händer inte så mycket ikväll, svante ligger på golvet bredvid och håller ett vakande öga på mig ^^ Lite sött faktiskt =)


Mäh så får de inte vara ju !

Bakis, kollar på extreme home makeover, e hos morsan och passar Zigge. Svante kommer inte vara så glad när jag kommer hem. Vaknade och in i duschen och åkte hit direkt efter... Snacka om att jag kommer vara hemma ikvväll ^^ Morr jag tycker inte alls om morsans kaffekokare, komplicerad som fan. Fick tillslut ordning på den, så nu är jag nöjd och dricker kaffe :)
Nu ska jag gå ut en stund med Zigge. Fint väder ute nu så får passa på medans det inte regnar, det spöregnade för en timme sedan, men nu lyser till och med solen så nu går vi ut :)

Nu ska jag koppla datorn från strömkabeln och ta med den till fläkten, smoking time. Lyssnar på flyktsoda med ebba grön, fortfarande helt såld på låten, asgrym är den :) Nu är det dags för mig att avrunda för en stund, ska åka hem till min lilla Svante :)
Nu sitter jag hemma hos mig själv och tar en grogg med min moster, vi ska snart gå till PP en stund.

Hörs imorgon

ha de alla

Andetag

Var god dröj... ( Hämtar vatten, sättter ner mitt beniga arsle på stolen och tar morgon medicinerna. kliar mig bakom örat ) När vi ändå är inne på det här med öron. Hur många av er gav efter när ni va små ungar och era päron sa "glöm inte tvätta er bakom öronen nu, annars kommer inte john blund inatt heller" ärligt talat, vem trodde på john blund?? En myra som flyger runt med paraply. Det är ungefär lika verkligt som att jag bestiger mount everest precis exakt nu. (Inte så troligt)

Oj hjälp, nu är det tjatfs igen på chatten, herregud man hinner vara där i 3 minuter sen är krigen igång. OMG Men nu vankas det mat här =) Pasta med köttbullar :D Asgott =)


Jag börjar känna mig som en amerikansk hemmafru, fast utan barn och jag är inte gift. Menar mer att jag ser på Oprah whinfey varje dag och äter när jag ser på programmet. Jag kan sitta och ha konversationer om programmet med Svante (katten) under programmets lopp. Nu kokar ja kaffe, 12 koppar :p Ah Greit. ska vara hundvakt...Ville heldre vara hemma idag men jaja.

Står i köket vid fläkten hos morsan och Zigge sitter bredvid på golvet och är sur för att han inte får smaka på min pizza :) Nu ska jag fortsätta zappa på tv kanalerna, snart ska jag ut med zigge så blir han för nöjd väl ?

Nu har Zigge och jag varit ute på en promenad, och nu sitter jag i soffan, fortfarande är jag hos morsan, kollar på Hells Kitchen :D

kom nyss hem tre på morgonnen, full å ska sova, ba ttiii meeed eeeerrrrrrrr

Ah Greit

Rastlös, uttråkad och har energi som heter duga. Jag har börjat fundera på framtiden. Och att jag gör det är ett under, är en sån som planerar en vecka framåt annars och inte mer. Hursomhelst så vill jag börja plugga. Måste bara ta mig i kragen och ringa till gymnasieskolan så att jag kan få mina betyg hemskickade. Dumfan som jag är ibland ^^ så slängde jag dom innan ja ens öppnade dom. Så hur höga eller låga dom är det har jag ingen aning om faktiskt. Ja matten är låg men de tro fan det när jag aldrig gick på matte lektionerna, och gick jag dit så sov jag i ett hörn :) inte så smart men ändå. Jag kan faktiskt ärligt talat säga att jag saknar skolan, inte lärarna och inte vissa elever heller, men just det här att gå till något på dagarna, ha nån som säger "nu sitter du still och gör denna uppgiften eller så blir det kvarsittning" Jag hade nog fan MVG på kvarsittningen, där var jag ofta =) hihi, nä men skämt åsido. Sitter med kaffekoppen framför mig och funderar på vad som skulle intressera mig.

Nu ska jag ta och äta lite, sen ska jag försöka baxa tillbaka min mikro från köksbordet till diskbänken, vaktmästaren var här idag och flyttade på den, nöten glömde ställa den tillbaka, ska bli intressant att se om jag orkar lyfta den :D klen som jag är =)

OMG!  Jag gick ner i källaren snabbt efter maten, och skulle hämta nån jävla grej till köket, så såg jag att jag hade ställt en flyttkartong där de stod "SKA EJ SLÄNGAS" blev nyfiken och öppnade för att se vad ja hade som var så viktigt att spara men inte tillräckligt viktigt att ta upp i lägenheten. Och kan inget annat säga än OMG! kortlek, 150 olika sorters kortlek. Vem fan samlar på kortlek? ja vet att jag har mängder med kortlekar uppe i lägenheten i en kökslåda, men så extrem trodde jag inte att jag var. Där ser man, vadå samlare på skitsaker. Nu vet jag i alla fall vad släkten kommer få i julklapp i år. Varsin oöppnad kortlek. Jag vill inte ha dom, men synd att slänga, mönsterna var ju fina så =) Men bort från mig ska dom i alla fall.

Har varit hos moster en stund, de vart partylight grej där idag, de va trevligt =) å hon som hade det hela hade med sig sin vovve :D då blev ja kär :) En jättesöt liten Dvärgtax :D som heter Dixi :DHur söt som helst, men hade fått smärtstillande eller vad de nu va så hon sov mest, hon besökte vetrinären för abort idag :( Och hör och häpna nu sitter jag på chatten igen och i vanlig ordning är det ett jävla liv därinne. Ett redigt kackel om egentligen ingenting men ändå är det bråk. Får ni ihop det? det får inte jag. Men orka.

Nu ska jag sitta på chatten en stund till, sen ska jag försöka sova.

ha de alla

Revolution

Nu sitter jag med Mopsen i telefon, och allt är frid och fröjd. Vi sitter och pratar om hur Vi båda två var på gymnasietiden, mitt standard svar till allt oavsett vad folk sa till mig var "håll käften" eller "va e de du vill" Och mellan mina tre groggar ikväll så har jag kommit fram till att jag är inte den jag var på gymnasiet längre, Tyvärr...!

Låt mig förklara! Jag har återgått till den jag var på Högstadiet. Och tro mig när jag säger detta, det är fanimej tragiskt, tragiskt säger jag bara. Ni förstår att jag på högstadiet, var liten, tyst, ett lätt offer att hacka ner på, jag var den eleven som satt i ett hörn på rasten och stirrade i golvet i väntan på nästa lektion eller på att få gå hem, medans tre meter bort hörde jag hela tiden hur folk snackade om mig. Jag blev spottad i ansiktet bokstavligen och det slutar inte där.

Men vändningen kom när jag började på gymnasiet. Jag blev accepterad nästan omgående av eleverna. Jag fick tillbaka min självkänsla, mitt självförtroende. första och andra året var ja lite tillbakadragen, tredje och fjärde året piecade jag mig i läppen, började klä mig i svart, sminkade mig svart. Och blev skolans "svarta får" som bad lärare dra åt helvete bara dom kollade snett på mig. Jag blev plötsligt en marddröms elev. Med temprament.

Efter gymnasiet flyttade jag tillbaka till där jag bor nu. Och träffade min nuvarande pojkvän, och det var då jag i prinsip återgick till den där tönten från högstadiet som e tyst blyg utåt men innåt skriker " Va i helvete är det som pågår här "


Kan jag få bli den här personen igen????

Snyft


Idag har min älskade svarta stora goth ljus stake gått i graven. Den blev mördad 10:05 av Svante. RIP ljusstaken, du stod fint där på hyllan. ha det så bra nu bland alla andra ljusstakar var nu ni prylar hamnar när ni dör.


Nu har jag varit på apoteket, Jävlar vad ipren har stigit i pris, två paket med 30 tabletter per pack, alltså 60 tabletter, 103 spänn skulle dom ha för det ! Helt sjukt va dyrt mediciner blivit. ska man tillåta huvudvärk oftare för att dra ner kostnaderna???

Nu ska jag dricka kaffe och se på tv en stund, kommer in senare. Blev en halv kopp, sen upp te beccy och lämna lite prylar hon glömt här =)

Sitter på chatten, telefonen ligger i ett skåp på ljudlöst, msn är tack ock lov tyst. chatten är typ de ja orkar med idag. "Livet" är ett hett ämne på chatten idag. Orka eller? Nej nu ska jag pysa till tv =)

ha de alla

Ignored in a lifetime

Well well vad har vi här då? En utråkad sandra på linjen Ojdå det var inte bra, hur ska vi lösa detta lilla problemet? Drar en djup suck. Idé torka på böckerna, idé torka på poesi. Men på chatten ser det livat ut. Inte för att jag bryr mig nu i alla fall men ändå. Tar en klunk Coca Cola. Jag stör mig på en folk som klagar på att det är så jobbigt att gå till jobbet, 5 timmars arbete 5 dagar i veckan måste ju verkligen vara så hysteriskt jobbigt eller hur? Speciellt om du ändå bara tillhör den gruppen som arbetar bakom ett skrivbord och svarar i telefon. Det finns faktiskt dom som vill jobba och söker jobb men inget får på grund av att det knappt finns några jobb. Så när folk klagar på deras arbeten så kan jag bara tycka "Hallå, du har i alla fall ett jobb" Chatten är fortfarande livad, men ingen talar med mig, nästan skänt, men lite åsidosatt känner man sig för stunden. Sitter på msn och pratar med mopsen lite. typ bara hon vaken så =) Det diskuteras demoner och spöken på chatten nu :) lite smådrygt men det pratas i alla fall på om något över huvudtaget. Nu har det varit en vild diskussion, en tjej som inte umgås med en viss typ av människor pga deras handikapp. Sånt gör mig så jävla arg så jag sitter just nu och kokar av ilska, tur jag ska sova snart...




Sitter just nu och studerar Thåström, måste erkänna att han blir bättre för var låt man lyssnar på. Har fastnat för Flyktsoda :D Den e gryym :D  http://www.youtube.com/watch?v=L54VnWQelUc sitter och kollar runt på youtube och lyssnart på Thåström och lite Ebba Grön.


Urk, kan folk sluta säga att jag är söt??? Jag blir bara så jävla anti, får fan panik å vill gå därifrån. Håll åsikterna för er själva tack. Tror inte ett ord av det ändå så det spelar ingen roll.



 

Joakim Thåström

Biografi

Sven Joachim Eriksson Thåström växte upp på Skebokvarnsvägen 209 i Högdalen i Stockholm. Han var med och skapade bandet Helt Sonika som bestod av Pimme, Tjomme Thomas Svanljung, Larry Lars Elffors, Elton Lennart Hellgren och Bremer Lars Bremer. Helt Sonika spelade runtom Stockholm på ungdomsgårdar, klubbar, utomhusfestivaler mm. Lennart Eriksson (eller Fjodor som han kallades) som också bodde i Rågsved. De bildade tillsammans med Gunnar Ljungstedt ("Gurra") ett band som hette The Haters. The Haters bytte dock redan efter en vecka och tre dagar namn till Ebba Grön, som härstammar från en poliskod med anknytning till den s.k. Operation Leo, där den tyske terroristen Norbert Kröcher planerade att kidnappa dåvarande invandrarministern Anna-Greta Leijon. "Ebba röd" var polisens kod för den operation som gick ut på att gripa Kröcher. Då gripandet var fullbordat ropades "ebba grön" ut i radion.

Har varit gift med Jenny Jullesson, som han har dottern Jenoa med. Paret skiljde sig 1998. Fick 2000 sonen Bob Tristan tillsammans med Maria Kihlberg.

Ebba Grön

Huvudartikel: Ebba Grön

Mellan 1977 och 1983 var Thåström, eller Pimme som han kallades, sångare och gitarrist i punkbandet Ebba Grön. Bandet blev ett av den svenska punkens främsta band. Under åren de spelade och blev mer kända lämnade de punken bakom sig och utvecklade en annan musikstil. När 1980-talet kom och punken var på väg att försvinna bildade alla i Ebba förutom Fjodor (som satt i fängelse) ett nytt band vid sidan om. Bandet hette Rymdimperiet. När sen Ebba den 21 februari 1983 skickade det berömda avskedsbrevet till TT, bestämde de sig för att utveckla Rymdimperiet.

Imperiet

Huvudartikel: Imperiet

Rymdimperiet bytte efter tre singlar namn till Imperiet och blev genast populära. De spelade en slags punk-/synthhybrid. Men Imperiets tid var skakig, inte minst för Thåström som fick se folk både hoppa av och in i bandet. 1985 var Imperiet med på projektet Svensk rock mot Apartheid, vilket startats av Mikael Wiehe, Björn Afzelius och Tomas Ledin. Det blev en konsert, från vilken pengar skänktes till ANC. Imperiet släppte även en skiva (2 augusti 1985) till förmån för ANC, vilka fick större delen av intäkterna från denna. Den 11 september 1988 på Ritz i Stockholm gjorde Imperiet sin sista svenska spelning.

Solokarriär 1

Året efter Imperiets fall släppte Thåström sin första soloplatta, Thåström och nådde viss framgång, med låtar som Alla vill till himlen och Karenina. Därefter släppte han Xplodera mig 2000 på egen hand som var mycket råare än något han tidigare gjort. Solokarriären höll på tills 1992 då han beslöt sig för att flytta till Nederländerna och Amsterdam för att pröva något nytt och låta musiken gå i en ny riktning med ett nytt band. Det bandet skulle skilja sig både från Ebba Grön (som var ett punkband) och Imperiet (som var ett rockband). Detta band skulle spela elektronisk industrialmetal.

Peace, Love and Pitbulls

Huvudartikel: Peace, Love and Pitbulls

Efter solokarriären åkte Thåström till Nederländerna och bytte sina svenska ord mot engelska. Projektet var bl a inspirerat av det svenska death metal-bandet Entombed som hade fått sitt genombrott på Hultsfredsfestivalen 1991, där även Thåström uppträtt. Det blev tre skivor med Peace, Love and Pitbulls. I Sverige fick de aldrig något större gensvar, men blev relativt stora i övriga Europa, t.ex. Frankrike. Även musiker inom samma genre uppskattade PLP, till exempel Marilyn Manson som har uttalat sig om att PLP var en stor inspirationskälla för honom. [källa behövs]

Solokarriär 2

När Peace, Love and Pitbulls splittrades 1997 tog Thåström upp sin solokarriär igen. Det blev väldigt uppmärksammat i media att Thåström nu sjöng på svenska igen. Låtarna till det nya albumet fick publiken höra live först när Thåström åkte med på Kalas-turnén 1999, med undantag för singeln Två + två som släpptes i anslutning till turnéstarten. Med på turnén var även Petter, Weeping Willows och Jakob Hellman. Albumet som sedan släpptes hette Det är ni som e dom konstiga det är jag som e normal och med det i bagaget drog han ut på turné igen. Några år senare släppte han ett nytt album, Mannen som blev en gris. Efter att albumet blivit släppt åkte Thåström återigen ut på Kalas-turné, där också Kent, The Hellacopters, Mando Diao och Varanteatern ingick. Efter turnén släpptes också en live-EP, Thåström på röda sten.

Hösten 2005 släppte Thåström en ny skiva som visade en akustisk och mer avskalad Thåström.

 

 

Joakim Thåström signerar skivor på Åhléns City i Stockholm

Skivan, Skebokvarnsvägen 209, blev snabbt en stor succé, och även förstasingeln Fanfanfan möttes av mycket god kritik. Thåström fick dessutom sin första topplacering på singellistan, något som aldrig hade skett tidigare trots alla framgångar med band som Ebba Grön och Imperiet.

Under vintern och våren 2006 gav sig Thåström ut på en turné med det nya albumet och gamla låtar (i väldigt nya versioner) på spellistan. Han spelade in en duett av och med Kajsa Grytt på hennes senaste skiva, Brott & straff - historier från ett kvinnofängelse. Han medverkar även på Fläskkvartettens nya skiva Voices of Eden med sin låt T.K.K..

Under sommaren 2008 gjorde Thåström en miniturné på fyra konserter med undertiteln Nästan akustiskt. Turnén omfattade en festivalspelning på Peace & Love, två konserter med Kent i Stockholm och Göteborg och en konsert på Beatday 08 i Köpenhamn.

Thåström gjorde även en exklusiv "Unplugged"-spelning vid nyinvigningen av Boo Folkets Hus i Stockholm den 25 oktober 2008. Han spelade ett kortare set med gamla låtar.

Kärlek är för dom

Thåströms nionde soloalbum är döpt till "Kärlek är för dom" och släpptes fredagen den 13 mars 2009. På första singel, som även den heter, "Kärlek är för dom", medverkar Anna Ternheim som gästvokalist. Skivan är producerad av Ulf Ivarsson och Thåström. Musiker som medverkar på plattan är bland annat Pelle Ossler, Conny Nimmersjö, Christian Gabel, Anders Hernestam och Hell. Första singeln, "Kärlek är för dom", släpptes den 13 februari digitalt och gick då in på åttonde plats på svenska singellistan,[1] och 28 februari gick den in som nykomling på åttonde plats på Trackslistan[2]. Den fysiska singeln släpptes 4 mars som cd och 13 mars på vinyl, baksidan är en remix av Hell som heter "Malmö-Sthlm remix". Förstapressen av album vinylen är numrerad och limiterad till 500 exemplar. Andrapressen är även den limiterad till 500 exemplar men ej numrerad, dock är den genomskinlig.

Med start den 13 mars i Lund gör Thåström en kortare turné under våren 2009. Albumet "Kärlek är för dom" gick in på första plats på Albumlistan 20 mars 2009.

Sällskapet

Huvudartikel: Sällskapet

Joakim Thåström bildade 2003 gruppen Sällskapet tillsammans med Niklas Hellberg och Pelle Ossler. Singeln Nordlicht släpptes den 28 februari 2007 och albumet Sällskapet släpptes den 28 mars samma år.

källan är: http://sv.wikipedia.org/wiki/Joakim_Th%C3%A5str%C3%B6m



 

"Mitt huvud blev plötsligt tomt. Ingen tankegång, ingenting. Jag går på tomgång. Kasta pennor om ni vill. Kasta glas om ni känner för det. Mitt skydd består av stål. Jag är rastlös. Ge mig något som lugnar mina nerver" ett utdrag av en ny låt jag skriver på. För en gång skull provar jag skriva på svenska.

 


 

Varför drar man upp saker som varit? Är det inte meningen att sånt som varit ska läggas bakom en? Tydligen inte verkar det som. Satt på chatten igår och x började i vanlig ordning prata om hur dåligt x mådde för att x blev mobbad i sina yngre dagar. Vi som var där försökte så gott vi kunde för att få x på lite bättre humör men då hotades det med att x skulle lämna sidan för gått. Hur många gånger tror ni x har sagt ”jag lämnar denna sida för ingen bryr sig om mig” fler gånger än jag orkar räkna till, och jag är så jävla trött på x just på grund av att x alltid kommer med tomma hot när det inte passar x. Förlåt om jag säger det, men tror ingen reagerar så mycket på om x tar bort sitt konto. Jag vet att ingen reagerar om jag tar bort mitt konto, men inte grinar jag för det. Dom jag kommer överens med där har jag på msn så det klarar sig ändå.


 

Har kommit in i ett jäkla bra flyt här nu, skriver så jag blir tokig :D skitbra tycker jag. Jag är rastlös, jag går i cirklar och ser möjligheter i varje rörelse. Pigg som satan och rastlös så det liksom spritter i benen ^^ Nej nu ska jag sitta på chatten och har inte tid att sitta här


 


Coca Cola Is da shit

Sitter hos morsan och ser på Idol Ute sitter kråkorna under en buske i skydd av regnet, Såg på "mitt liv som hund" för ett tag sen, rätt okay, men så kom jag att fundera på hur Mitt liv skulle kunna sett ut om jag Var en hund. Lat, liten och katig, precis som en Chihoahoa., energisk när det passar mig typ =) skäller på allt som rör sig. Låter som den jag är i verkliga livet, lite coolt, jag va på centrum igår och träffade en gammal klasspolare som har en chihoahoa, det var många likheter haha. liten och kompakt både jag och hunden hehe ^^ BTW så var jag och skulle köpa en ny tändare idag för mina har dött, och jag bad om att få en som INTE var barnsäker, tror ni det fanns?? Nej det gjorde det inte. Jag hatar barnsäkra tändare, jag är svag :S man ska la inte behöva träna styrketräning på pekfingret för att orka tända en tändare som är ny?? jo det är tydligt, för jag är trött på att behöva ta till båda händerna för att tända med nya tändare... Bort med barnsäkra tändare !!!


Asså allvarligt talat. Ni som verkligen inte kan sjunga, stay for godsakes away from Idol !!! Jag ryser. och det är inte av välbehag :s Gå hem och lägg er i soffan istället. Hjälp skjut mig... Sen har vi dom som sjunger som gudar /gudinnor, Och jag ryser, Dock av att det är så jävla bra helt enkelt.


Kikade in på klubben men det var rätt tyst idag :) Och nu har Idol börjat igen, en rätt bra grabb som sjunger nu, speciell röst, egen liksom, helt okay. men gör nått åt frissen vafasen ! Du sjunger bra men tappa inte stilen på vägen !

Jag får fan sitta och blunda och bara lyssna, för en del ser verkligen ut som ja jag vet inte vad, rent stilmässigt, okay att man har olika stilar, men BLANDA ALDRIG OLIKA STILAR ! Har du en stil kör på den. Lita på den du är och ha inte en friss säger punk men kläder som säger duktig skolfröken. Omg. Nu var det ingen som hade just den mixen det var bara ett exempel så folk ska förstår hur jag menar med blanda inte stilar.

 


Nu ska jag röka. Tar med mig datorn och coca colan till fläkten. Kan det inte sluta regna snart? Jag är så jävla trött på detta ursäkta ordvalet fitt vädret... Ena dagen är det solsken, små kyligt men gott i solen så man kan sitta ute och dricka kaffe, sen nästa dag spöregnar det, och kaffe har det inte blivit idag :S men de fanns kaffe i morsans termos som stod framme, och det var varmt :D

 


Torsdag den 1 oktober är det premiär för Inlåst, handlar om ungdomar som frivilligt går med på att prova sitta inne i fängelse med andra fd fångar som ska försöka få ungdomarna på rätt väg igen. Tycker det är bra att dom gör sånt, låter ungdomar testa innan dom hamnar där på allvar. Sen kan man väl tycka vad man vill om att dom gör tv prog om det.

Någon som sett "Kändisdjungeln"? så kasst, vadå söker mer uppmärksamhet? Inger som spelade pippi långstrump är med, vafan inger du är inte 12 år längre, du har inte den spänst i kroppen längre, give up ! du är inte bra nu, och var det inte då heller.


NU står jag vid fläkten igen, Zigge ligger i sin säng och sover. Jag tar en klunk kaffe och minner mig tillbaka en längre tid. Måste erkänna att jag saknar mitt gamla jag lite, den jag var på gymnasiet, liten, kaxig och jävligt galen, nu är jag bara liten och dryg. Jag säger aldrig vad jag tycker längre, till min nackdel oftast. häng kvar ska på muggen...Tillbaka, hm var var jag, Jag står alltid för det jag tänker, problemet som sagt är bara att jag sällan Säger vad jag tänker. Förr spelade det ingen roll om jag sårade någon, så länge jag stod för vad jag sa högt.

 

Nej nu vill jag åka hem, men det regnar fortfarande som ini helvete ute :( det är nu man vill ha en bil... eller mopedbil... den här vill jag ha http://www.blocket.se/goteborg/Mopedbil_Aixam_741_22888463.htm?ca=15&w=1&last=1 hur grym som helst ju :D Regn eller ej, nu åker jag hem.


 

Nu är jag hemma, har sett på "här är ditt liv" reprisen, Svennis var med, rätt intressant herre det där. Hans dotter och jag har två saker gemensamt, båda har medfödda hjärtfel, båda har opererats av samma läkare, Bengt O Eriksson. gamle Bengt var med en kort stund i programmet och han är sig lik ^^ He´s the man ! He´s a god, my hero of all time !


 

Ska på muggen, medan jag går dit ska jag fundera ut ett ämne som berör eller helt enkelt bara stör mig. Tillbaka med dåliga nyheter. Kom inte på något att prata om mer idag så jag kommer bara flum skriva om allt och nada typ. Felize navidad eller nått. Vad gör man inte för lite action i tillvaron, loggar in på klubben. Lika slött där som alltid. "7:06:31 Funeral86 Den impopulära bloggaren är on the line. Wazup?? " tror min hälsningsfras får igång lite diskussioner. Hoppas jag :) Jag är sjukt rastlös, jag vill börja träna !


Jag ska börja säga vad jag tycker igen, om jag inte tål någon, så säger jag det. Tycker jag någon har fel/gör fel, ja då får han/hon veta det. Ja om jag hamnar i en situation och någon frågar så kommer ja inte sticka under mattan med de om jag tycker nått negativt, men lyfta fram extra om de är positivt så klart


Nu ska jag se på kändisdjungeln och efter det spela en stund och sen sova.

ha de alla

älskar dig mark!


Timmen är inte slagen än...!

Nu ska jag och Svante lägga os i soffan ( eller jag ska det i alla fall ) och se på tre Beck filmer på raken ( men Svante får plats han med, men tror han e för rädd för beckisar hehe ) Jag har ont i mitt lilla huvud. ( Säger lilla huvud för det är faktiskt inte så sabla stort ^^ )



Idag har jag varit med becky typ hela dagen, vi var på cafe älvan och käkade lunch och sen efter det var vi nere på mannes och handlade, hon köpte grejer till sin nya lägenhet och jag lite små grejer till min lägenhet. Vi blev riktigt nöjda både jag och becky, sen köpte jag en present till morsan som jag ska lämna imorgon ^^

Nu kallar soffan och beck filmerna på mig, vi höres mer imorgon

ha de alla

home sweet pillow

Nu är jag hemma.




Idag har varit en lång dag av pain as hell. Att nästan förblöda av inre blödningar gör väl smärtan mer okey antar jag, eftersom jag lever menar jag :) Har fått en medicin som jag ska ta tre dagar tre ggr om dagen för att minsta risken för ytterligare blödningar. Hittils verkar det fungera i alla fall. Zigge ligger bredvid mig och nyser hysteriskt. ( är hos mina föräldrar på observation över natten ) vi ser på nån film som farsan ville se. inte för att far min ser på filmen då men, han talar i telefon förstår ni.  Nej nu ska jag vara social med päronen och se på denna filmen och tro det eller ej men nu är vi alla samlade i soffan =)

ha de alla.


Ligger i gästrummet hemma hos morsan och farsan, fan dom borde byta ut gäst sängen, en död hade inte ens viljat vila i den. Urk, inte konstigt jag köpte ny när ja flyttade hemifrån :D denna suger kuk så dålig är den, inte konstigt de inte är så många som slaggar över här haha. Hm de va lite elakt, men de är faktiskt sant, sängen är i skrotskick. Hade tänkt köra hem, men de är så jävla kallt ute så jag blir kvar här inatt. Lika bra kanske för jag börjar få ont igen. Ah vem vet, Näl here I come. Nej jag har inte tid eller lust med mer sjukhus, det räcker med de denna veckan tackar så mycket. Nej nu ska jag nog faktiskt försöka sova lite tror jag ^^

Älskar dig Mark<3<3<3


Timmarna blir minutrar

Jag skulle kunna sitta här och tycka synd om mig själv. Stackars lilla mig som ska sövas, oj oj. Men det tänker jag inte göra. Skulle kunna gråta hysteriskt. Men jag är inte 5 år.Så hallå eller, detta är inte första sövningen, och antagligen inte den sista heller. Saknar Mark & Svante <3 Dricker underbart kall coca cola. Coca Cola är något en del överskattar. Men inte jag. Hur vore det om jag öppnade mina tankar helt en gång, bara En gång. Jag är rädd. Vet egentligen inte för vad. Jag bara är det. Min ena hand luktar sterilt sjukhus. Konstigt, det sitter en nål djävul där. Stramar och har sig.
Nu ska jag se på tv, sen sova för ja ska upp tidigt imorgon så.

Ha de alla

Ik Hou Van Jou Mark<3<3<3

Det var gamla tider de

Har precis duschat och satte mig vid datorn för att kolla runt på internet lite, bara för skojs skull så gick jag till Eniro och gjorde en Supersök på mitt eget namn. Blev chockad, min gamla artikel från gymnasie tidningen gick att finna :D This brings me back to the old times

http://webnews.textalk.com/se/article.php?id=191944



Nu är klockan 14:28 och Svante har jag precis lämnat av hos kattvakten, känns bra, hoppas det fungerar med hennes katt och min katt, men det gör de säkert =) Nu ska jag glo på tv 10 minuter sen ska jag börja gå mot tåget. men jag återkommer senare ikväll igen =)



Nu är jag framme i gbg hos polaren, nu ska vi ut och äta, sen hem till henne och se på film.

hörs imorgon, älskar dig Mark <3<3<3

Underbar start på dagen...

Dagen börjar med ett litet smågnabb med en person, Jag pekar inte ut någon men jag tror personen vet att de är den personen de vill säga om personen läser detta =) Jösses vad många ordet "personen" det blev nu :) jaja hursomhelst så är gnabbet löst allt är frid och fröjd =)


syrran och hennes pöjk å några av "the gang" har kommit hem från utlandet nu, men istället för att höra att resan varit bra så har dom kommit hem till något tragiskt och mycket tråkigt :( syrrans katt har gått bort. RIP Sol !


Solen skiner ute idag, men det är kallt, känns att vintern är på väg :) jag sitter här och dricker mitt kaffe medans Svante ligger på hyllan och sover

 

Har packat färdigt nästan allt nu :) tar det sista ikväll. Just nu vill jag bara slappa och dricka mitt kaffe i lugn och ro. Kan man någonsin dricka kaffe i lugn och ro?

 


 

Msn är tyst idag. Facebook är tråkigt. Men jag har mitt kaffe :) Har spänningshuvudvärk idag, troligtvis är det nerver som börjar spöka, men dom får vara där, en sövning är inget att stressa upp sig över. Eller??? Jag tänker inte stressa upp mig för det i alla fall, why liksom? det hjälper inte mig, det hjälper definitivt ingen annan om jag går runt och surar, lipar skriker hej vilt över något som jag inte kan styra eller kontrollera, Besides det är över snabbt, man somnar, och hinner inte reagera på att man har somnat innan man är vaken igen, det är precis som att somna på kvällen hemma i soffan eller om man somnar i sängen, man helt enkelt somnar och vaknar innan man vet ordet av det. So don´t worry be funky


Är det någon som reagerat på väderprognosen??? Dom sa att hela sommaren kommer bli så varm och så skön, och de va de. i en vecka... Sommaren är mer än EN vecka, den som sagt att vädret skulle bli kanon hela sommaren borde läsa igenom sina kalkyler igen. Det sägs även att denna vintern kommer bli Riktigt kall med mycket snöstorm. Med andra ord, kall och mycket regn... Fast vem vet, det kanske blir sådär Riktigt kallt och snöstorm... I en vecka... Men då var vi där igen, vintern är också längre än en vecka...


Nu har jag trixat med bloggens utseende igen, vad tycks? ja de är lite kvar som måste finslipas innnan den är helt okey =) det ska jag fixa imorgon, men nu e ja iaf halvvägs :)


Nu ska jag se på tv en stund sen spela följt av sova.

ha de alla

oh happy day !

8Tandläkaren idag då. klockan är sju på morgonen och nu ska jag se på tv en stund innan jag ska dra.

Då har man varit hemma en stund, har varit hos tandläkaren, och efter de åkte jag och farsan till farmor och farfar, för morsan och farsan ska på semester i helgen så farmor ska passa Zigge (morsans  hund) över helgen. Jag skulle tagit hand om Zigge om det inte varit för att jag ska till Göteborg på lördag och inte kommer hem fören på Tisdag kväll / Onsdag morgon, det beror lite på hur jag mår efter operationen på tisdags morgonen.

Just nu sitter jag och kollar på "Vem dömer Amy" en rätt bra serie på 4+ :) Rätt så bra avsnitt idag får jag säga
Nu snart ska jag se på Bones :D en asbra serie på trean =) Här hittar ni alla tv kanaler http://www.tv.nu/

Svante ligger på skrivbordshyllan på sin vanliga plats och ser ner på mig med ena ögat öppet, ser ut som han sover men ögat följer efter mig hela tiden vart man än går. (Är det nu man ska börja känna sig övervakad?) Mina nerver inför tandläkarbesöket var inte på topp alls igår kväll / natt så jag och svante tog en promenad runt gården.

Nu kollar jag på Grannfejden och efter det är det Navy CIS och sen ska jag sova.

Ha det!

Dentist Fear !!!

På torsdag börjar helvetet, ska till tandläkaren, vad som händer där, är så mycket som att en Eventuellt till och med två tänder kommer dras ut... Jättekul när man har en tandläkarskräck som heter duga.



Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart, kokar upp en termos just nu,Svante sitter ute på balkongen på ute bordet ochser ut att planera en djävulsk kupp, typ rymma hemifrån eller nått.  Men det har jag inte tid att tänka på för mina papper från telia har kommit nu så nu fan ska jag försöka få igång min satans mailm. Wish me luck...! Självklart, of-jävla-course så funkar inte informationen ja fick på posten heller för att komma åt min satans jävla mail, så nu sitter jag här. Med kaffe, papperen i handen, telefonkö till telias support, hade plats ett nyss, men så blev jag kopplad vidare och har nu plats 5 i turordning. Låt oss säga såhär Jag e deppig. Nu äntligen medans jag satt i kö till telia så fick jag igång de, PÅ EGEN HAND så när telia väl svarade i telefonen sa jag "hej ville bara meddela att medan ja väntade i kö så fick jag ordning på min mail, ha en bra dag ! "

ska sova, hörs imorgon

Avgasröret fram

Sitter och funderar på om jag ska spela 12Skye några timmar =) Det var ganska längesen faktiskt :s Men innan jag är dum nog att börja spela så borde jag verkligen sticka till träningen, Men mina leder känns för stela idag, kan iofs bli bättre om jag cyklar en stund så lederna kommer igång =) Thats it, jag drar till träningen, lokalen är bara 80 meter från min lya, så lat är jag inte tillåten att vara hehe

Nu är jag hos morsan och passar zigge, det är inte golf idag hör och häpna, morsan e hos frisören och farsan jobbar sent. Kollar på Ghost Whispere. Riktigt bra serie får jag säga att det är =) Nu tar jag med mig datorn och ställer mig vid fläkten en stund. Snart kommer farsan hem och då åker jag ant5tingen hem eller så drar jag till träningen för det blev aldrig någon träning imorse, åkte till moster istället.
Nu har farsan kommit hem, ska bara se klart på top model, urk hatar programmet ändå kan ja inte sluta se på skiten... Var ligger humorn i det???
Morsan kom hem strax innan TM var slut så jag blev kvar en stund till. käkade midda hos dom och kollade på tv en stund, kom hem vid 20:00 tiden. Nu ska jag se på tv och umgås med Svante (katten)

Hundvakt&kokerska

Gårdcagen var kanon skoj vill jag börja med att berätta , kom hem vid 4 på morgonen och somnade vid halv sju imorse, vaknade igen vid 11 på förmiddagen med extrem självförvållad huvudvärk...^^

Sitter på morsans dator =) är hundvakt, för dom är och spelar Golf, se inte så förvånade ut, jag är det då rakt inte kan jag lova er. Har ni sett Ghost Whisperer? Asbra serie på tv400

Det är hyfsat fint väder ute, lite små moln här och där, men det regnar inte och det är ett plus =) Zigge är sjukt social och blir skitsur om jag slutar klia honom bakom örat :)

All denna ständiga reklam, på tv, i tidningar, i filmer, på busshållsplatser, all denna reklam börjar bli aningen irriterande och uttjatat. Man kan ju inte ens se på en serie på tv utan att de är 3 minuters reklam efter 5 minuter in i programmen. Apropå tv serier, minns ni ”Ensamma hemma” asbra serie från 90 talet.

Om jag vore ett djur, så hade jag viljat vara en Delfin. I vatten är man fri att göra vad man vill, utan fysiska begränsningar. Att dom är smarta som fan är ett större plus i kanten =)

Nu står jag vid köksfläkten i morsans hus och röker, Zigge går runt här och ser almänt sur ut hehe. Funederar på hur jag ska gå tillväga i fortsättningen på min bok =) har en del små intressanta idér på vad som ska hända, siktar på att ha skrivit klart andra kapitlet imorgon. Som det känns nu så är det görbart i alla fall.  Har tagit masssa natur bilder idag, jag lägger upp dom här sen när jag kommer hem, dagens bild tema är natur, fråga mig inte varför, satt bara ute häromdagen och bara lyssnade på vinden i träden, en rogivande känsla kan jag lova, något ni borde prova om ni inte redan har gjort det då =)

 

Åh herregud vad jag blir trött på programmet Top Model, Hur många sesånger tänker dom göra? Det sjuka är att råkar man sätta på tv och det programmet är igång, det är Omöjligt att stänga av eller byta kanal!! I so don´t get it !!Det är beroendeframkallande, för det slutar alltid dramatiskt så självklart måste man ju se nästa avsnitt bara för att se hur det slutade och hur det fortsätter.

 

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv, kom hem för en timme sen, tog en stund att lägga upp alla bilderna här, så nu ska ja bara ta de lugnt och umgås med min katt ^^


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Oliver i drinken???

Haha satte mig på youtube en stund, ni bara måste se detta http://www.youtube.com/watch?v=MfuANJJlj6Y

Dem e asgrym =)

 

Har varit på fest, är inte nykter, men håller på att koka upp pasta för jag e små sugen på mat, sen när det är klart ska jag äta till en film som heter The Reader =) har hört att den är bra,

 

Sitter även i telefon med Mahbobe och tjötar skit

 

Älskar dig marky

 

Ha de alla


Skorstenar och hustomtar

Klockan är nu 11:40 och jag häller i mig kaffet och ska nu strax störta ut i regnet för att kila till träningen :) idag blir det 30 minuters konditions träning, härligt värre =) Efter träningen när jag var halvvägs på väg hem dog batteriet på permobilen, EXAKT 1,3 sekunder efter stoppet öppnade sig himlen och det började spöregna. Grattis ljungkvist kan de bli bättre än såhär? Ja de kunde de, för där blev ag stående i 10 minuter innan den hade laddat upp sista batteri dropparna för att kunna köra resten hem. Så med andra ord behövs de bara lite schampo i huvudet och skölja ur sen, dyblöt som en katt för fan ju. :(

 

Igår började man med boken igen då, fick skrivet en hel del faktiskt :D och det känns tryggt, ja skriver kanske inte ofta, men när ja sitter med den så blir de mycket på en gång =) skrev 4 sidor igår =) Så det börjar arta sig så smått :)

 

Lille stora Svante har fått en strikt diet, pöjken börjar bli fet :/ och ja vill ju inte han ska få besvär eller nått, men han klagar inte än på den nya dieten så han är nog nöjd =) Känns tryggt för mig väl hehe. Har borstat hans päls idag =) jättefin blev han =) Men han är alltid lika fin oavsett borstad eller inte =)

(detta kortet är två månader gammalt)

 

Jag har hittat en ny kärlek ! Och nej jag menar inte ny kärlek som ny grabb, grabben har jag kvar, men har hittat ny kärlek i form av Nescafé Cappucino <3 denna totala underbara smaken väcker kroppen till liv varje morgon <3

 

Hittat en skitcool klänning på shock, ja du läste rätt, en klänning.

 

Nu ska jag sätta mig i soffan och se på Bones

 

Följt av Navy CIS


Irrelevans

Telia projektet jag startade häromdagen, det fortsätter idag, fick de där brevet ja skulle ha för att komma åt Telia mail. Ah nu är det aktiverat, men mail kommer ja inte åt en på några dagar för nu när ja har aktiverat en grej för att komma åt mail så måste ja vänta på ett annat brev för att kunna aktivera mail också...! Snacka om drygt värre.

 

Nu har ja varit och fikat med en polare, och kom hem bara för att upptäcka att ”det” har börjat göra uppror. Så mina planer att åka till torp för att handla mat kan ja ju skrota och säga tack å hej till typ…!

 

Här sitter jag nu och lyssnar på Abba, ja jag vet jag e störd. Nej jag har inte slagit i huvudet i något, inte vad jag vet i alla fall =) Avbröt slappandet här med ”lite” disk att ta itu med, nu har ja sett högen i tre dagar å nu fick jag nog av de, har diskat 9 platta tallrikar, 11 glas/muggar, 6 djupa tallrikar, och en massa bestick, en liten kastrull och en mega stor kastrull. Detta tog en timme, nu har jag ONT I MIN STACKARS RYGG!!!Så nu som belöning för detta, för de tycker jag att jag förtjänar, så ska jag unna mig ett glas Coca Cola, har inte druckit Coca Cola på en vecka så tyst med er som tycker ja druckit mycket Cola, ett glas ska jag ta och lite godis :D

 

Nu har jag gjort en Abba musik lista med deras lugnaste låtar, som faktiskt också råkar vara dom bästa låtarna som dom någonsin gjort. Listan består av: Our last summer, Chiquitita, Slipping throught my fingers, when aöö is said and done, I have a dream och The winner takes it all. 6 förbannat bra låtar, säga vad man vill om Abba, men där har dom några guld klimpar =)

 

Jag hatar svininfluensan, Jag har en åsikt om den och den är allt annat än positiv, Den har kommit till Munkedal, men det nämnde jag i förbifarten igår tror jag. Detta innebär att det kommer att dröja ännu längre innan jag kommer att träffa Mark nästa gång. Men jaja, det är väl bara att bita ihop tills det hela blåst bort. Tills man kan börja andas ut ordentligt efter svin stormen.

 

Har börjat leka lite med min gitarr och mitt keyboard =) noter som inte stämmer i praktiken men som ändå blir så jävla bra på något sätt, det är som om all oro, all spänning i kroppen bara rinner av mig när jag börjar spela. Jag vet att jag inte spelar inför folk, och det får ni ta, men jag blir knasig när jag om spelar inför någon, så ni får ta att ni Aldrig kommer få att höra mig spela varken gitarr eller keyboard.

 

Ah men vad härligt ! Nu är det gnäll på chatten igen. X klagar alltid på att det är tjejerna som måste ragga på killarna, men när en kille raggar på X så blir X arg för att någon raggat på X . vad är problemet liksom?

 

Hepp nu ska jag ge upp för idag och glo på tv, ha de alla

 


Apropå vitmålade hus ?

Nu nundrar ni sålöart vad det är som är så speciellt med just vitmålade hus, inget. Just precis inget speciellt alls, men endå så tycks det vara så att när en familj i ett tätbebott villaområde målar om sitt hus vitt, då dröjer det inte länge innan andra grannar börjar se på sina hus och målar, kanske inte just vita, men typ gräddvitt, alla nyanser så nära vitt som de går, men inte vitt, nej nej det vore ju att härma sin käre granne som målade sitt hus Först.

Svininfluensan har anlänt till norra bohuslän, bland annat dingle, munkedal och brodalen är drabbade. Detta är något jag fått bekräftat från invånarna i munkedal.

I slutet av September ska vacinet komma till vårdcentralerna runt om i landet. detta enligt informations sidan på

http://1177.se/Artikel.asp?CategoryID=37711

För min egen del tillhör jag riskgruppen och får därför vacinet när det anländer till vår vårdcentral.

Detta var allt för mig, över till fritiden

Hej idag har jag tränat och varit på konsum och inhandlat lite mat och även värmeljus för dom var slut. Och nu sitter jag på msn och tv och är social en stund

Spenater och vitmålade hus

Min tänkare mössa är försvunnen, tror jag råkade supa bort den i somras :( Måste skaffa en ny jävligt snart alltså =)

 

Idag har jag fått sova ut ordentligt, vaknade 11 och det var så himla gött ^^

 

Syrran och gänget åkte utomlands idag =) lång bort till värmen, hoppas dom får det jättekul :D

 

Vet inte om det bara är jag som är trött på dagens teknik och under, men för att kunna aktivera min Telia mail så måste ja få tag på Telia support, men de tar ju evigheter med telefonkö och sånt, så deras hemsida har en automatisk support man kan hämta hem och få ordning på saker, så de här är vad jag sitter och pysslar med nu, får se om det fungerar också, vilket de inte gjorde, morr. Får helt enkelt hålla mig till tåls och vänta tills papperen kommer på posten.

 

En sak som stör mig, är när folk blir förbannade innan man ens får chans att förklara att man missuppfattat något dom sagt, och när man inte får chans att förklara de så är man trögfattad. Idioter säger jag bara.

 

Spenat, har inte alla haft en hemsk upplevelse när det kommer till spenat? Alla familj/släkt middagar där tant Asta eller mormor Siv har tvingat en att äta dom sista kvarliggande sakerna på tallriken? Och det råkar vara 5 spenat bitar som ligger där och med sitt utseende ligger dom och flinar åt en för dom vet hur mycket du hatar spenat?  Och alla som tjatar om att spenat är så nyttigt för sina muskler, annars kan man ju inte hänga med dom andra i idrotten? Man blir rätt och slätt en bänk slöare utan spenat, men alla som har sitt sinnesfulla bruk i behåll vet att muskulaturen inte alls har någon koppling till hur mycket eller hur lite spenat man äter i sin barndom. Så till alla er som tvingar i er den äckliga spenaten för idrottens skull, skip it, det enda som hjälper är er inre styrka och inre självkänsla.

 

Har någon av er som läser min blogg jobbat eller praktiserat, eller bara helt enkelt fått för er att besöka ett dagis? Jag har praktiserat på ett i alla fall, och gör det ALDRIG MER…! Inte så mycket för de faktum att det fanns barn där, utan En av dom största anledningarna är faktisk att varm man än satte ner fötterna så trampade man på något… eller någon. Oftast var det något, som typ lego, Varför inte samla ihop all lego, lägga dom i en stål tunna, och hälla tändvätska på och lära barn hur man eldar upp saker?  Sen när man gjort det så går man in och samlar alla på en matta och försöker visa på en karta var Afrika ligger och ber dom göra en orienterings bana för 5 åringar till Afrika. Och be dom leda orienteringen, någon som tror dom klarar det?

 

Hepp nu ska jag göra annat

 

Ha det så bra!


RSS 2.0