men vafan

vaknar vid 12, går upp i vanlig ordning och klunkar i mig första två gllasen cola och blir människa igen, sätter på pastavatten i väntan på att våra bästa år ska börja. sen när det väl ska börja, va upptäcker jag då tror ni??? DOM HAR BYTT SÄNDNINGS TIDEN!!!! Så jag sov under sändningen, vafan kan jag ha missat nu !!!! säger bara en sak HELVETE ATT DOM INTE MEDDELAR SINA TROGNA TITTARE PÅ MEJL KAN MAN TYCKA...!!!

Surheten tog över totalt så jag knallade in på 12sky och skulle döda lite monsters, men vad händer då?, jävla jinong spelare dyker upp från ingenstans och manglar min karaktär så mycket som det bara går typ...! Blev ännu surare så nu skiter jag i både spel och tv idag och ska bara sitta här, just precis här och skriva om absolut INGENTING av värde, utan bara massa ihopsatta bokstäver som blir ord.

Sitter på Pidgin och tjötar med folk, inte så många inne nu men endå. alltid lite tidsfördriv i alla fall ^^ Nej nu behöver jag mer coca cola innan ja svimmar hav ren koffein brist eller nått =)" klunk klunk klunk" de var inte fel =)
Nej nu är jag trött och ska se på tv en stund, sovdags efter det.

Hej hopp

Här var det hopp om livet...

Satt i soffan och kom på en melodi förut, fråga mig inte var jag fick det ifrån, det  bara kom till mig liksom.

" Jag går här i mitt hus, jag tänder massa ljus.
Jag går i alla rum, med stearinljus"

det var den lilla trudelutten ja kom på bara sådär, inte världsbra men endå.

Stjärnan lyser klart på natthimlen
Frågor väcks till liv
Långt i fjärran vandrar en ensam själ
Naken och rädd
Rädd för det okända
Stjärnan tycks vilja något
Frågan är vad
Sökandet ger inga svar

The sword is on the floor
Blood is everywhere
She comes with tears
No one understand
The one she love
Has been ejected from life

Sitter och plitar ihop poesi, fick en behov av det nu. Käns faktiskt som att jag har försummat poesin en del den seista tiden. Sitter här framför datorn med nästan tre liter vin vid min sida och bara låter gamla känslor med nya känslor och gamla tankar med nya tankar blandas och skapa nya kreativa dikter, så jag tar inget som helst ansvar för hur det slutar, för det var ett bra jävla tag sedan jag skrev något sist. I poesi väg alltså... hittils har jag bara fått i mig en grogg, och ett glas vin per dikt som jag hitisl lagt upp. så mer kan de bli.

The wine so sweet
Melting against my tongue
The old poetry world Is awakening
Once again
This time
More anger
Less thought
Less confusion
More wanting

Alltså förlåt lillskit om du tar illa upp nu, men det skiter jag i. Jag förstår fan snart om du blir trackad i skolan, för jag har spenderar hela denna dagen med dig, coh fy jävlar i helvete vad du är kaxig mot både din mamma och pappa, och din bror, som inte ens gjort något, och mot mig. Från det ena till det andra, ASG katterna satt i varsitt rum och kliade sig bak,om öronen SAMTIDIGT hihi det va lite komiskt, I guess you had to be there.


lLite ur en serie som heter våra bästa år

Detta är MINA egna tankar runt denna underbara serien

Gaah!!! Hoppas verkligen att Kate och John löser deras "lilla affär som blev ett frieri" För ni kan inte förneka det faktum att John och Marlena INTE hör samman med varandra???

Och jag tror faktiskt inte att Samantha kommer tillbaka på några avsnitt minst, även om det givetvis hade varit bra att hon gjorde det så hon kan sluta hämnas på John med att försöka locka i han droger  för saker han inte har gjort

Sen tror jag tyvärr inte att Kates son som hålls gisslan (har glömt namnet på han) att han lever, och det säger jag med sorg, för han var en bra vän till Mimi, Belle och Shawn även om jag tycker det var fel att Belle gifte dig mrd honom.

Tyvärr tror jag inte heller att Stefanos son dog i branden, med tanke på Dimeras bakgrund så har jag bara en sak att säga "Fenix" och jag tror ni förstår vad jag menar med det.

Nu Sitter jag och dricker vin, väntar på samtal från Syrran, (men så fuller som hon var förut asg så tror jag hon hinner däcka) innan hon kommer på att hon ska ringa mig haha. (kommer, ska bara tända en cigg och hämta ett STORT glas vatten, jag har nämligen börjat dricka vartten mellan alkla vinglas / groggar eller vad det nu är jag dricker. Tillbaka, men nu vet jag inte vad jag ska prata om sådär direkt, det som hände nu när jag hämtade vartten var att jag kikade ut gernom mitt köks fönster för att se så att permobilen var kvar på cykerlparkeringen, såg den inte, så jag gick ner till andra våningen, vilket i sin tur innebar att jag fick gå utanför lägenheten, väl på plan 2 så såg jag pöermobilen från trapphusets fönster, så jag smög tillbaka upp till mig, , öppnade dörren till mig... Och vem smiter ut? jo det ska ni få veta. MIN ENA KATT SVANTE. snacka om energibomb eller?  jag skulle precis till att få tag på han så sprang han förbi mig och uypp till våning 4...! Blen jag irriterad???? NEEEEJ DÅÅÅÅ--- inte alls!!!!!!!!!! Men vafan, när jagväl fick tag på honom så hade han en sån oskyldig blick så jag kunde bara inte med att fårtsätta vara sur på han.
Sitter och lyssnar på The Ark- one day I will become a father of a son. Vet inte varför ärligt talat, men en liten tår föll under kinden.
Sorry försvan några timmar i telefon med en polare. nu är tiden 08:14 och jag ska fortsätta  dagen med att spela.
Klockan har slagit över till nästa dygn och är nu 02:37 ^^

My wings are weak
My heart has turned cold
Withoute you here it´s empty
I walk in the desert
No whater at all

Nu ska jag se på film och sen sova

ha de

Älskar dig Mark<3<3<3

Idag

vaknade, satte på kaffet, drack kaffe. åkte iväg te brorsans lya, diskade där, dammade av lite här å där. åkte hem. Slog på datorn, släppte ut katterna på altanen, hällde upp mer kaffe, fick sms av bror nr 2, ringde bror 2 och tjötade skit en stund, la på luren, spelade kokade upp mer kaffe, drack mer kaffe, nu satte koffein ruset igång ^^ härligt värre, damsög golvet, tvättade golvet, skickade sms till min riddare Mark, Mark ringde, vi pratade en stund, jag vilade en kvart. Diskade igen. Spelade lite. Satte på pasta vatten, pastan är klar. Nu äter jag vid tv bordet.
16:37

Nu har jag ätit och har inte en blekaste aning om vad jag ska hitta på nu. Skruva lite på en hylla kanske? Eller spåna på vad jag ska hitta på i present till morsan nu när hon fyller 50 ^^ Just nu tycker jag synd om mina grannar! Jag har fått idiot flipp och sjunger falskt till HIM och My chemical romance i öronen :) jag har ÖVERENERGI så det smäller om det...! Sen vid sju ikväll så ska jag i alla fall åka till moster och se på halv åtta hos mig :D

Livet rockar, jag likaså ...! ingen diskussion om den saken va´fan ^^ Rocken i min själ har fan vaknat till liv nu ...! Den har legat på sömn läge bra länge nu. Men nu e den faan vaken som bara den och den glöööder i mig som solen bländar en i ögonen en vacker sommar dag. ( tillägger att jag är nykter trots detta ovanliga sätt att uttrycka mig)

Nej nu har jag annat att pyssla med

höres

ha de
23:23

Nu har koffein ruset lagt sig :) så nu ska jag spela och se på tv en stund inan sovdags

Älskar dig Mark<3<3<3

Explosion

Satt hos mamma på 26 års kalas till brorsan förut. Och vi satt och pratade om jakt och båt och en jävla massa mer som jag inte höll större koll på, jag istället ägnade mig åt att äta upp dom resterande 10 vofflorna som låg serveringsfatet på bordet. nån måste ju äta upp allt, eftersom mor alltid lyckas göra mer vofflor än folk orkar äta. Sen att mormor var där det gjorde i sin tur att jag ÅT som en dåre. Konstigt nog så sa hon fan inget ^^ Härligt värre.

Hursom helst när vi satt där och diskuterade och jag hade ätit färdigt så skulle jag ställa talriken i maskinen, då kom det. EN JÄVLA SMÄLL i skallen och där satt jag på golvet och vrålade till som en stucken gris. Nu börjar jag bli redigt ordentligt förbannat jävla TRÖTT PÅ DET HÄR...!

Nu ska jag spela lite PW och lite 12Skye, kanske blir det Shya också ^^

Hörs senare

Run Forest Run...!

Det är kallt, mörkt och ensamt. hon springer för full energi över stockar, bäck och sten, snubblar på trädrötter och tar sig snabbt upp på benen igen. Vargen är borta. hon andas ut och vänder sig om för att sakta gå hemåt.väl hemma och låser upp dörren till stugan så dyker vargen upp igen, sliter sönder henne i stycken.

Detta scenario är en del av en marddröm som återkommer nästan varje natt. jag är rätt trött på den nu. kom med nått nytt vafan, en björn eller aligator eller en pelikan. Vargen är rätt ut-tjatad nu...!

Helgalen har helgen varit, Lisa och Zanna har varit här. fan va kul vi hade ^^ möe drickat å lite sömn ^^ som på den gamla goda tiden haha^^ Säger bara en sak. The TFA Crew ÄGER...! eller om vi ska översätta TFA till engelska SFE crew rules!!!

Min kusin fyller år idag, så jag ska på kalas te han sen, pöjken fyller 10 nu...!

Nu ska jag se på tv en stund, och sen börja göra mig iordning för avfärd.

Saknar min Mark<3<3<3

Då var man hemma igen från kalaset, har hunnit med att spela en stund, nu ska jag se på tv tror jag, och kanske till och med somnar jag efter det. Kan ju hoppas i alla fall för jag är hur trött som helst.

Day Three...!

00:00
Jag börjar dygnet så fint med ett glas Coca Cola och snus. Sen sätter jag på datorn, och medans den tar sin stund till att starta upp sig så sitter jag på golvet och busar med mina katter. Svante var jätte liten och mager när jag fick honom, men nu är han både tjockare och större än sin brorsa Sluggo. Han är ett litet mirakel om jag får säga det själv ^^

Senare idag ska jag diska och städa tänkte jag, Mark kommer imorgon :D ska bli så skönt att få somna bredvid honom igen ^^ puss på dig min demon^^ Läser aftonbladet via nätet, så jävla mycket skit som pågår ute i världen så jag orkar snart varken läsa tidningen, se på nyheterna eller lyssna på radion.

Nej nu kallar tv en stund! på återseende 01:30 Tillbaka, Svante och Sluggo ligger under mitt skrivbord båda två och sover som grisar. Nu ska jag spela 12Skye. See you later

02:42
Fastnade i 12Skye, och nu ska jag se om servern på Shya fungerar igen, det gjorde den fan inte förut, snacka om drygt värre…! Katterna sover fortfarande som stockar, ligger tätt intill varandra och värmer varandras näsor ^^ så sött. Morr Shyas server ligger fortfarande nere, faaan också…! Kanske ödet som säger att jag ska sova eller nått, tror fan jag ska göra det också ^^ Älskar dig Mark som faaan, saknar dig, men imorgon är du här min kära…! God natt, ses senare

11:27
Snart får jag besök av moster, så jag har precis satt på kaffe och ska snart ta ut nybakta Scones ut ur ugnen ^^ Sen efter mosters besök ska jag till Konsum och handla kattmat till mina små söta. Ska passa på att spela några minuter innan hon ringer på dörren ^^

14:34 Nu har moster varit här, vi drack kaffe och pratade om min kusin, hennes son, som har ett rent helvete i skolan, jag fattar inte hur dagens ungjävlar tänker…! Tycker fan synd om grabben nu. Jag fick lov att skicka med henne lite tvätt hem, för våran tvättmaskin i trapphuset har gått sönder. Ska dit sen och äta middag, passa på att ta med rena kläder hem =)

15:17
Nu drar jag till moster några timmar, ha de gött alla, ses senare

20:03 Nu ska jag äta, se på tv och sen spela en stund, efter det tänker jag fan sova, har varit en lång dag idag, kommer bli en lång dag imorgon… Saknar dig Mark<3<3<3 Men imorgon ses vi =)

Natti på er

Day Two...!

Vaknade halv 11 idag, totalt utvilad, fan vad gött. Har inte hunnit göra så mycket, ska eventuellt ut på en kort promenad sen, om jag orkar ^^  Vaknade och petade in en snus ganska omgående , men de tar då fan inte bort suget helt...! Morr!

Nu ska jag ut en sväng.

Nu har jag varit hos moster ett par timmar, ska sätta mig framför tv apparaten nu och zappa mellan alla dom 10 kanalerna jag har ^^

Day one...!

The choice is made.

Nu ska jag bara ta en dag i taget och ta motgångar med ett flin och viftaa bort problemet. Suget håller trots allt bara i tre minuter åt gången, så ja ska fanimej utmana mig själv redigt värre denna gången.

Dagens spel lista.
  1. ABBA - SOS
  2. Evanescence - Going under
  3. Cascada - One more night
  4. Alice in Chains - I stay away
  5. Avril Lavigne - Losing Grip


Ska bara ta det lugnt idag, spela, msn och surfa på nätets höga vågor.Huvudvärken har kickat in igen. Ska bara ta en alvedon, och hämta mera coca cola =) Nej om man ska ta och äta lite kanske, kommer sen, ha de sålänge.

Nu har jag ätit, sett på tv en stund, damsugit och nu ska jag ta en promenad... Jag skämtar lugn i stormen. Så taggad är jag inte att komma ut än hehe. Men jag ska spela en stund i alla fal, fårse om det blir Shya eller 12Skye ^^ blir nog bra vilket som =)

Vilat sen middag nu, stensomnade vid 18:00 vaknade 19:30, men jag är fortfarande jävligt trött så jag hoppas jag somnar tidigt idag. Det var liksom längesen jag var trött såhär tidigt på kvällen, så det kanske kan vara bra att sova ut ordentligt inatt kanske.

Saknar min Marky Mark <3<3<3 Ska bli så jävla gött att se dig igen ^^ Älskar dig som fan<3<3<3

Godnatt på er alla, pöss å kram syns på stan

Make a choice, and stick to it.

Jag sitter här och öppnar en coca cola burk, älskar det klickande ljudet med pyset snabbt efter. Men det var inte det jag ville diskutera med er idag, Nej kära vänner och kära okända läsare, jag kommer med tips idag. Köp Turkisk peppar, en lakrits/peppar godis som finns i nästan alla matbutiker, sen köper ni M;jölk, tar en TP, lägger den i munnen och tar en smutt mjölk och skramlar runt med detta i munnen, sååå jävla gött så ni anar inte. Ge det en chans i alla fall inan ni kallar mig galen :p

Lisa, en polare från högstadie tiden var här idag, käkade pizza och tjötade skit =) sen klippte vi klorna på Svante och Sluggo, det behövdes som fan kan jag bara meddela.

Jag ska ta en liten semester och inte festa på ett par helger nu, UTOM den helgen som kommer nu, för nu kommer mark å mormor fyller år, å dit kan man inte åka nykter, tro mig på orden. She´s nuts!!! Men efter helgen ska jag ta fest - semester i en månad och bara koncentrera mig på min poesi, känns som att jag har försummat den biten alldeles för mycket detta halvåret.  Ska bli intressant att börja skriva igen, jag har ärligt INGEN aning om hur formuleringarna kommer bli, eller vad som kommer upp till ytan. Det mina vänner återstår att se.

sitter och lyssnar på ABBA - When All Is Said And Done

älskar denna låten ( Ska tillägga att mina katter just nu sitter och tittar på mig som om jag blivit galen som inte ylar rock låtar utan skrålar smör musik istället, jag klandrar dom inte. Hm, om man ska ha en sentimental musik natt kanske?

Har just nu tre online spel på min dator, vart är jag påväg? jag har problem, jag kommer växa fast vid denna burken. Jag klagar inte, men andra har börjat undra lite över min anti-sociala beteende4 på veckodagarna men inte på helgerna. jaja låt dom undra,

Nä tv dags, sen sova

Älskar dig Mark

=)

00:00
Sitter och lyssnar på Cancer mer My Chemical Romance, Spelar och sitter på msn, eller ja en annan typ av chatt prog. för mitt msn fungerar inte på min dator, MORR…! Och nu när jag sitter här och printar ner lite kludd, så vill jag passa på att be om ursäkt till två personer, ni vet vilka ni är så jag behöver nog inte dra namn. Hoppas att det löser sig och att vi fortfarande är vänner i slutet på denna dag. Vänskap är något jag värderar högt.

En polare har varit utomlands nu en vecka, miss her on the phone…! Fick sms av henne i torsdags och hon hade det bra, varmt var det ^^ och så fick ja sms igår, hon höll på att packa för hemfärden till Sverige igen ^^ Kan inte låta bli att bli lite glad av att hon kommer hem igen :)

Did you come to stare, or wash away the blood! Ett låtcitat från My Chemical Romance. Den är tilltalande på nått vis.

Gah, hoppas arbetsförmedlingen hör av sig SNART!!! Fett trött på att gå hemma nu. Svante och Sluggo ligger i köksfönstret och spionerar på vaktmästaren som går ute på gården och skottar snö för glatta livet.

Funderar på varför en del människor kan respektera det faktum att alla har Olika stilar klädmässigt och inom musikvärlden. Varför ska det vara så gnälligt så fort man lyssnar på en viss typ av musik å bli kallad emo wannabe osv.

På måndag kommer Mark ^^ <3<3<3 Fan vad gött det ska bli =) Saknar han som faaaan…!

Dagens citat. Jag är inte dum, min hjärna vilar bara jävligt ofta.

12:00

Jag har inatt haft sjukt konstiga drömmar, drömde tillexempel att jag blev skjuten i fötterna, min första reaktion när jag vaknade va att kolla mina fötter så jag inte förblödde eller nått. Hur skumt som helst. Nu ska jag spela i 55 minuter, och efter det ska jag se på Våra bästa år =) love it ^^

12:21 Slutade spela, blev sur på en annan spelare, ska spela mer sen. För övrigt idag så har jag huvudvärk, inget ovanligt förvisso, sen har det snöat som fan ute, så de ska bli mer längdskidor i helgen om snön ligger kvar då ^^ Idag lyssnas det på afi ^^ Underbar grupp det där =)

Finner mig själv sitta med tårar igen, trots att inget har hänt, jag hatar dessa stunder, ja vist går det över, men det stör mig lik förbannat i alla fall.

Måste diska idag igen, annars blir det ett berg igen, och det orkar jag inte med igen hehe, tar på ryggen att stå så länge på det sättet. Och den är redan fucked up som det är. Fan vad jag längtar till snön är borta och sommaren är här, då åker brädan fran och det är snabbt =) My demons are hunting for me.

Let´s do what we can to keep it a secret. , kids are ju så kinkiga med allt nyttigt, McDonalds reklamen, asg, skrattar så jag lipar när jag ser den.

12:52 Tv time, ses sen 17:15 Har varit ute och gått några timmar faktiskt. Trött som fan är jag ^^

20:10 Nu ser jag på Navy CIS, efter det ska jag spela en stund och sova efter det Natti Älskar dig Mark<3<3<3

RSS 2.0