Fyller tanken med debatt

Så har en ny tid i livet påbörjats. Inga jättesena nätter, tränar tre dagar i veckan, kondition en av dagarna å styrka dom två andra. Resten av dagarna som blir över fyller ja med lite allt möjligt, städ tvätt å lite sociala stunder med kaffe fika hos grannar eller vad som finns å hitta på.

 

Har haft sjuka elräkningar sen jag flyttade till min underbara tvåa lya, å har Eventuellt kommit på var felet ligger, frysen, den är överfrostad, så nu frostar jag av den och hoppas att detta blir en lösning på problemet, annars blir jag lite sur faktiskt. Hm, undrar hur lång tid det faktiskt tar att frosta av en frys. Spännande att se =)

 

Sitter och dricker kaffe och läser aftonbladet i lugn och ro.

 

Efter bara två timmar är frostandet avklarat =) Så nu är den på väg att bli kall igen =) hoppas att detta fungerar nu som det ska =)

 

Finns det någon värre än folk som gnäller?? Det bästa är väl ändå den typen av människor som gnäller på folk som också gnäller?

 

Fick reda på en intressant sak idag, www.klubbfh.se har blivit såld, men de visste ja sen en vecka tillbaka och det är inte det som är grejen, den är uppköpt av Livia, som är ett assistansbolag. Har dom så få kunder att dom måste köpa en mötesplats på Internet för handikappade för att få deras kapital att gå runt? Har dom så få kunder? Man kan faktiskt börja undra. Sen att Livias VD har en rätt skruvad syn på abort, homosexualitet och omskärning av små pojkar är också nått man kan kika lite närmare på. Men istället för att jag ska sitta och tänka högt om det så kan ni ju själva läsa här http://www.dn.se/insidan/ar-det-verkligen-vettigt-att-dopa-nyfodda-barn-1.134166 vad som sägs och tycks. Komentera gärna vidare så kan vi bolla tankar runt detta.

 

Nu ikväll har jag varit iväg på en ljus visning, doftljus å mer grejer, träffade en kvinna där som kom från Sudan, bott i Sverige å 4 år å flydde hit från kriget, där hon själv tvingats kriga och blev skadad på kuppen, hennes sju åriga dotter finns kvar i Sudan och ska tas hit till Sverige på nått sätt. Helt sjukt vad dessa krig skapar för problem. Man kan fan börja fundera på när det ska ta slut med krig hit och krig dit.

 

Nu ska jag ikväll sitta och ta det lugnt, ha de gött alla ses imorgon


Tidig dag

Denna dagen startade faktiskt klockan 05:15 då jag vaknade och klev ur sängen, somnade runt 23-00 igår så ja har i alla fall fått sova några timmar, nu kokas det kaffe i köket, Svante sitter på golvet bredvid mig och ser ganska sur ut =) Stackaren har väl fått en chock, inte ofta ja kliver upp före 11:00 på förmiddagen nämligen ^^ Nu är klockan så mycket som 05:53 och nu ska jag sätta mig på min balkong med kaffe och morgon cigaretten ^^ 06:05 nu e jag tillbaka =)

 

Oh de måste ja bara skvallra om =) har fixat morsans stat dator så ja kan spela BloodRayne på den ;D och min stat hemma typ kollapsade för några dagar sedan, å nu har ja fått morsans stat:D kan de bli bättre nu eller???

 

Har fixat kattvakt till nästa helg, ska till mark nämligen freda till sönda =) nice värre =)

 

Nu är klockan 23:25 och jag ska bara sammanfatta lite va som hänt under dagen ^^ Har varit med små syrrorna, varit hos moster en stund, varit me becky å varit hundvakt =) Nu sitter jag och ska ta en öl och ska snart sova, e as trött, allt som allt så har de varit en bra dag faktiskt =)


RSS 2.0