Humleplantor

Humleplantor är en fantastisk art av växternas världar. Och dom kan göra UNDERBARA drycker om man vet hur man ska tillverka öl. Och vet ni vad eller NEW CASTLE  är svin goda. Jag skulle kunna ligga naken i ett badkar i en liters tank med New Castle och simma runt och dricka tills det tar slut.


Skål.!

MSN, är en stressig värld, folk är deprimerade, folk är kära, folk är olyckligt kära. BEHÖVER JAG ENS FORTSÄTTA!


Skål.!


My Chemical Romance: är en grupp från new jersey. Vars sångare Gerard Way är min totala hjälte, just för att han har tagit sig UR sin alkohol problem som han hade. Sen har vi HIM vars sångare Ville Valo också hade alkohol problem har också tagit ur det! Grattis Ville Valo och Gerard Way...! Nykterister är vi allihopa...! UTOM JAG FÖR JAG ÄR EJ NYKTER JUST NU...!


Skål.!

Jag vill lära mig simma, kom på att jag inte kan det. Rätt patetiskt egentligen om man tänker efter.


Tangentbord är rätt tröttsamt när man har druckit några öl, man ser lite sämre, och man är lite snurrig så kan man eller i alla fall så är det så att jag missar tangenterna och skriver fel. Och det är dumt tycker jag.


Väder, är ett underligt fenomen. Kalt och varmt, ljummet och regnigt, åska och blåsigt, orkan och så vidare. Men det är aldrig Lagom någon jävla gång! Fatta tröttsamt eller!!!


Skål.


Fan jag var ute och körde för någon dag sedan i mitt gamla bostadsområde, vilka minnen som kom tillbaka, som den vintern när brorsan försökte hjälpa mig att komma loss från en snö hydda han hade byggt, men jag fastnade så han tog en baseball klubba och dunka till i huvet på mig, eller som den gången en kompis till brorsan hade stuckit en slö kniv rakt i huvet på han. Barn gör mycket dumt det har man lärt sig genom åren. Men även ungdomar/vuxna gör idiotiska saker numera. Ta bara ungdomsgänget här i området som springer runt och slåss mot ett annat gäng och lever jävel i centrum, en del är till och med så jävla korkade att dom attackerar oskyldiga människor genom att sabotera deras bilar, cyklar och så vidare.


Jag har en Musse pigg mugg, som jag fick av farmor nu när jag fyllde 22, fan vilka historier jag skulle kunna dra om den, jag har en kort version som är att när jag och brorsan var hos farmor så hade vi såklart varsin mugg, jag kalle anka och han Musse pigg, jag ville ha Musse pigg och han ville ha kalle anka muggen. Nu har vi fått som vi ville efter alla års bråkande om en enda liten mugg. Men tänk ändå vilka spår en mugg kan sätta i ens minne


Skål.!

Jag går en väg av spruckna drömmar, drömmar som aldrig kommer slå in, jag går ensam, helt ensam. Skuggorna kommer allt närmare och jag rullar ihop mig till en liten boll. Jag vill inte mer, jag är trött på att jaga en barndoms dröm. Jag är för trött för att jaga mina nuvarande drömmar, även om dom skulle vara enklare att utföra än min gamla barndoms drömmar. Då ville jag bli hjärtläkare, helst professor. Idag är jag 22 år och vill bli både artist och professionell skateboarder, får se hur det går med det. Jag vill klättra på Mount Everest, bara för att kunna säga att jag har gjort det.


Dammvippor är en onödig uppfinning, varför ska man springa runt med en fjäderpinne när man kan ta till dammsugaren eller disktrasan????


Skål.!

Jag tycker om tändstickor, dom smattrar till så härligt när man ska tända en sticka. Jag plockar upp paketet Cornér, tar fram en cigarett, stoppar den i mungipan, tar fram en sticka och tänder den. Drar ett djupt andetag ned till lungorna. Underbar känsla:)


Jag är en person som varit feg för allt, jag har gått från att ha haft allvarlig social skräck till att mer än gärna vara UTE bland FOLK och inte ha den känslan av att behöva kika mig över axeln hela tiden. Att jag kommit över det, har jag DIG att tacka för. Ett stort TACK till dig.


Varför är jag så korkad? Jag röker och dricker, röker mer än jag dricker, men ändå. Det måste bli ett slut på dumheterna nu och det är fan dags att bli vuxen, Så från och med nästa gång jag vaknar, typ imorgon kväll, så ska jag börja ett nytt liv, ordentlig mat, trappa ner på rökningen IGEN....!


Skål.!

Folk från högstadiet blir lika förvånade varje gång dom ser mig, dom tror tydligen inte jag skulle vara vid liv så här länge, säger bara det till er, skit på er. Ja ni gjorde mitt liv till ett helvete i fyra års tid. Men jag lever. Jag lever som den jag är, liten och kaxig, tar ingen skit längre från någon. Jag träffade en kille från högstadiet för ett tag sen, jag var på Nordman i parken, det var riktigt intressant att prata med honom igen. Han sa att han beundrade mig för att jag orkade leva mitt liv fullt ut (fan jag börjar nyktra till.) Och gör vad jag vill, när jag vill. Och att jag inte tar någon skit från någon. Det kändes skönt att höra att Någon från den skolan Hade lagt märke till hur jag lever idag.


Oj solen är på väg upp nu. Oj då jag har visst varit vaken ett bra tag nu, oj, ölen är snart slut. FÖRLÅT MARK!!! Jag har druckit upp dina öl, + mina egna snart :s


Mina tankar och känslor denna natten har varit rejält blandade, har pratat med Drake, det var fan INTE igår. Jag saknar den vänskapen jag och han hade. (öl - på - fyllning) Vi kunde och kan fortfarande prata om allt, det gjorde vi även när jag gick på gymnasiet.


Skål.!

Jag tänker sitta här och skriva tills min öl är slut, och tills jag har nyktrat till, vilket borde vara ikväll någon gång. Just nu lyssnar jag på Meatlof - I would do anything for love (but I won´t do that) den är bra, jävligt djup om man tar sig tiden att lyssna ordentligt på hela texten, vilken jag alltid har en förmåga att göra. Jag brukar bearbeta mina känslor genom musik, det brukar fungera, förutom när det kommer till en person, så det har jag slutat med, för jag börjar bara gråta om jag ska analysera låtar som jag relaterar till den personen.


Nu började Tomas Ledin, en underbar artist, det beror i alla fall på vilka låtar man hör med honom. Nu lyssnar jag på "var ska vi sova inatt" älskar den låten.


Jag är fortfarande inte nykter, börjar fundera på att ge upp de här att skriva tills jag nyktrar till, Men jag tänker kämpa tills jag däckar eller nåt. Jag har fått höra att jag är en kall person, typ att jag inte bryr mig om andra, men nu tänker jag ta till orda och säga att det inte stämmer, jag bryr mig, Mer än jag vågar visa ibland. Jag vill inte stå och se på när en vän till mig knarkar ner sig, eller dricker för mycket, eller helt enkelt lever ett liv som är rent av skadligt för honom/henne.


Jag skulle hoppa framför ett tåg för mina vänner utan att tveka. Jag är kär. När jag ser honom, eller hör hans röst blir jag alldeles varm inom mig. Jag vill dela mitt liv med honom. Varje skavank som kan tänkas finnas vet jag att han inte se, Jag älskar honom mer än något annat i denna världen. Jag skulle utan att tveka kasta mig ner i en vulkan för att rädda hans liv. Hans famn gör mig trygg.


Skål.!

Innan jag går för djupt in i nästa ämne så vill jag bara påpeka en sak, jag har INGA problem med tjocka människor. Du måste gå ner i vikt. För dina barns skull, du kommer knappt in i bilen längre, jag varken vill eller tänker stå och se på när mina kusiner blir moderlös för att du äter upp dig själv i princip. Om inte för din egen skull, försök i alla fall för dina barns skull!!! Det är inte rättvist mot dom.


Nu ska jag dricka vatten en stund, så jag vet vad jag skriver om, oh nu kom Good Charlotte i öronen. I love them. Deras musik är underbar.


*gäsp* INTE SOMNA NU!!!!



Skål.!


Sista ölen är nu upphälld för idag. Jag kommer alldeles snart och fortsätter prata strunt, ska bara kila ut på altanen och sträcka på benen. Börjar bli lite stel i lederna känner jag.


Nu är jag tillbaka


Nä fan, nu ska jag glo på tv, Höres senare


Skål Ha de gött


Pussgurkor är vi allihopa...!

Just nu har jag bara lust att släppa allt jag har på gång, projekt ock så vidare och bara dra härifrån. Fråga inte varför, har inget svar som är bra. Vill bara bort, bort från allt, familjen, släkten, vänner. Jag vill bara vara frånvarande på obestämt tid.
Kan jag få sticka bort ett tag?

Vill du ta min hand?
Följa mig på en okänd väg
vill du vara luften
under mina vingar
vill du vara min väme
när jag fryser




Jag har tänkt fram och tillbaka, samma har vi alla gjort. Vi alla delar nog samma tanke, men jag har nog fan kommit på svaret också. Ni vet den där klassiska frågan om Gud. "varför låter han människor lida av svält, varför gör han inget, varför lyssnar han inte på våra böner" Bla bla bla ock så vidare.

Jo kära läsare, jag har kommit fram till svaret, Gud ser att vi ber, Men han är döv! han HÖR inte vad vi ber om, så han kan inget göra. Detta är i alla fall en teori OM han hade funnits överhuvudtaget.

jao

Nä nu ska jag sova, insåg precis att klockan var över två.


Älskar dig mark, saknar dig hela tiden.

Fitta Fat Handgranat, så varmt det ska vara då...!

Skjut mig, och återliva mig sen när snön kommer och har kylt ner luften igen. Jag Hatar denna värmen...! Sen har jag jobbat med boken typ hela dagen, det går framåt, tror jag i alla fall :) Hoppas det i alla fall. Känns som om jag har hittar Rätt tema denna gången. Jag kan verkligen se det framför mig medan jag skriver vad som händer. Spännande.

Sen har jag kommit på det negativa med festivaler, jo, det är så här då va, att man tappar bort sin mobil...! Fatta störande eller???
(kommer ska bara fylla på coca cola och tända en cigg)
Så nu är läget stabilt igen :) Det var stabilt innan med, men hade bara nikotin/koffein brist.

Bryr du dig? Om du gör det så kan du väl sluta behandla mig som skit ena dagen och sen bete dig som min bästa vän. Ibland är du så falsk så jag spyr. Ibland är su så sjyst och hjälpsam men raka motsattsen dagen efter. Det skrämmer mig att inte veta vem du är längre.

Jag vet två som frågar fan så mycket mer om hur jag mår, och verkligen bryr sig om svaret. Ni två vet vilka ni är utan att jag behöver nämna era namn. Vet också att ni båda läser min blogg nästan dagligen. Ni båda har hjälpt mig på olika plan. Ni gör det fortfarande.

Tack för att ni finns.



Mark åkte hem idag :( det var inte alls roligt, och ja mådde redan dåligt av värmen, sen att han åkte gjorde inget lättare så jag har bara suttit STILLA i mini crossern halva dagen typ och kört slut på batteriet. Nu står den i lägenheten och väntar på en batteri-kick...

Nej nu ska jag se på brottning på tv, sen slagga. natti


Jag Älskar Dig Mark Norin<3<3<3

Du är mitt allt, du är syret i mitt blod. Luften i mina lungor.



DET REGNAR...!!! Fyfan vad jag älskar vädret just nu! iskallt regn och iskalla vindar sveper in genom min altan dörr.! Fattar ni hur underbart det är när den iskalla vinden plötsligt dyker upp FRÅN INGENSTANS!!!  Så jävla underbart så det finns inte:D Här har jag pinats av 30 graders värme i flera dagar å så kommer denna underbara kalla vinden, å det underbart kalla regnet, jag har stått ute på gårdsplanen som en tönt med armarna i luften och välkomnat detta underbara vädret :D

Förmågan

Orons tystnad


Det är tyst ute på markerna denna natt, Inte ens nattugglorna hoar i mörkret. Gråbenet har strukit runt bergsväggen i flera timmar nu i jakt på mat till sina ungar. Undrar om gråbenet har något egennamn? Tyst slinker hon bort från mig där jag sitter i skenet från min lägereld. Min springare betar rofyllt intill en närliggande bäck. Så tyst, som om skogens andar vet vad som är på gång. "Ge mig ett tecken vackra skogars alver" Mumlade jag för mig själv innan jag somnade på liggplatsen jag gjort i ordning innan skymningen. Jag vaknade tidigt i gryningen, stel och nerkyld av nattens dagg. Snabbt reste jag mig på fötter och började samla mina saker för att söka mig tillbaka till min boning där mor och lillebror väntade oroligt på mig. Jag tittade till gråbens barn en sista gång innan jag lämnade dom ensamma i den värld dom nyss hade fötts till. Om en höst och en vinter skulle dom vara stora nog att själva jaga efter föda. Så fort jag var hade bundit fast allt på sitsen satte jag upp och började rida längs stigen intill berget. Luften var kvav, som om det skulle bli oväder när som helst. Jag insåg snart att jag inte längre var ensam, så jag snabbade på min springare och red sicksack mellan buskar och trädstammar. När jag skakat av mig förföljaren så saktade jag ner och styrde mot en annan väg, en längre väg. När jag kom skrittandes mot boningen såg jag mor sittandes på verandan med en bok i handen. När jag var framme kunde jag se oron i hennes ansikte. Mor reste sig på benen och nickade mot ingången till boningen och gick in före mig. Jag frigjorde min springare från sitsen och ledde honom till den lilla hagen bakom den röda lilla boden med vita knutar. "Vila nu min älskade beskyddare, det dröjer inte länge innan vi ger oss av igen" viskade jag lågt i springarens öra. Märren såg efter mig när jag gick in i boningen. På en liten pall satt mor vid spisen och putsade på min sköld och skulle snart börja reparera mitt svärd. Hon pekade på en mugg med vin på bordet och en måltidskärl potatis och en liten köttbit. Hon nickade menande och jag började äta. "Mor, var är lillebror?" Frågade jag efter en stunds tystnad. Hon förklarade att hon skickat lillebror med ett brev till en närliggande gård, hon hoppades innerligt att dom skulle ta hand om pojken så länge som det tordes behöva. Jag hoppades att mor kunde ge sig av med mig denna natt och lämna lillebror efter oss, ett barn skulle dra uppmärksamheten mot oss, och det var det sista vi behövde nu. "Var det någon som följde efter dig?" Frågade mor oroligt när hon var färdig med svärdet och stuckit ner den i skidan igen. "Ja, men jag skakade av mig dom, ingen fara, dom kan omöjligt ha fått upp spåret igen." Svarade jag lågt. "Det är något du bör veta om, speciellt nu innan du ger dig av mot riket." Sa mor och la ifrån sig sin skyddsbeklädnad. "Vad då?" Frågade jag osäker på om jag ville veta vad hon skulle tala om. "Jag förtäljer inget än, men jag vill att du noga begrundar dig för innan du beger dig dit." Sa mor och la en hand på min axel. "Mor, jag måste göra detta" svarade jag och reste mig snabbt och tvättade av mig lite i tvättskålen. "Nej det måste du inte alls! Vet du vilka krafter som lurar dig där? Vilket fall det kommer att bli om dom får tag på dig?" Snäste mor och såg kallt på mig. "Vad är det som plågar ditt minne? Jag har sett hur du ser upp mot norra ängen mot gränsen till riket" snäste jag tillbaka. "Ty du skulle inte förstå" viskade mor med en blick som bönade om att jag ej mer skulle fråga om saken. Men jag behöver veta vad som tyngt henne i alla år. Om far ändå var här, tänkte jag för mig själv. "Tänk inte den tanken en gång till" sa mor och stormade ut ur boningen. Kvar stod jag utan att förstå hur mor visste vad jag tänkte. Jag började fundera på om det inte var sant, allt skvaller man hade hört på byn. Om den stackars änkan till den ädlaste krigaren i riket som kunde läsa andras tankar, det sades även att hon hade enorma mörka krafter som många fruktade att ens nämna. Vilka dessa mörka krafter skulle vara har aldrig kommit på tal. Jag gick ut för att söka efter mor för att tala med henne. Jag fann henne vid min springare ute i hagen. Hon pratade ett underligt språk som tycktes påminna om alviska. Jag öppnade grinden till hagen och ställde mig bredvid och såg frågande på henne. "Förlåt, det var inte meningen att injaga fruktan hos dig, jag förmodar att du vill ha en förklaring just nu." Suckade mor och satte sig på en rotstock utanför hagen. Jag följde efter henne men sa inget."Jag kan läsa tankar" sa hon tillslut. "Men det är inte allt" fortsatte hon när jag inte sa något om det. Plötsligt sitter mor där med en flammande eld boll i handen. Som för att visa vad mer hon kan göra. Hon viskade något till elden och blåste iväg den mot ett träd som började brinna. Mor såg på mig. "Vad vill du att jag ska säga?" Frågade jag hest. "Vad som helst" svarade hon. "Jag måste ge mig av snart, jag vilar en stund, sover ute i boden inatt. Svarade jag kallt och gick därifrån. "Du har det i dig också! Vrålade mor över gårdsplanen. "Aldrig!" Vrålade jag tillbaka. "Seijah, lyssna på mig! Du kan inte vända ryggen åt ditt öde" Jag såg på mor medan dörren efter henne slog igen som ett kistlock. Hur kunde hon säga nått sådant. Det vore rena dödsfällan om det kom ut i byn att jag hade samma krafter som mor. Och att krafterna var av den mörka sorten var en skrämmande tanke. "Mor, jag är inte som du, det är fars blod som rinner i mina ådror, människans blod." Sa jag förargat. "Men det är också mitt blod i dig, Alviskt blod, Du kan inte bortse från det länge till, du är i den åldern då första tecknen på dina krafter visar sig." Klargjorde mor. Jag gick därifrån ut till boden, där jag stannade resten av natten. Jag hade mycket att tänka igenom nu. Skulle jag acceptera mitt öde? Eller ta avstånd från det?


Gråbenet

Inne i lyan låg jag med mina små gråbensvalpar stojandes runt mig. Flockens ledare kom in och valparna gömde sig bakom mig som misstänksamt bevakade varje rörelse ledaren gjorde. Ledaren såg svultet på mina valpar och slickade sig på nosen. "Du rör dom inte!" Morrade jag och ställde mig försvarande mellan ledaren och mina valpar som nu låg skakande av rädsla bakom mig. "Du vet priset av ditt svek" Väste ledaren hotfullt och tog en kliv närmare. "FLY!" Vrålade jag och valparna sprang ut så fort dom kunde. Ledaren satte efter dom men blev hindrad av mina snabba rörelser. Jag sprang rakt in i sidan på honom och han tappade balansen. "Jag sa du rör dom inte!" Vrålade jag återigen och anföll honom med alla mina krafter. Ledaren blev svårt tilltygad och jag haltade ut för att söka reda mina valpar. Det var varmt utanför lyan, jag ylade oroligt efter mina små. Jag fann dom i en av grottorna djupt inne i berget söder om min lya. Dom låg där alldeles stilla, helt orörliga som om dom sov djupt. Jag knuffade till den närmaste med tassen, ingen reaktion fick jag. Dom var döda. Ilska blandat med sorg kokade i mitt gråbensblod. Jag sprang ut ur grottan och ylade så det ekade mellan bergsväggarna. Framåt skymningen kom jag att tänka på den underliga figuren som annars är utav den sorten som jagar gråbenen för vårat kött och skinn. Men inte denna, hon hade bara observerat gråbenens närvaro. Jag insåg att jag måste söka reda på denna varelse, jag var inte säker på varför, men jag kände det inom mig att vi två hade saker att samtala om, vi skulle vara till hjälp för varandra.
 





(detta är en liten försmak på en bok jag jobbar på. Ni får se hur det blir när den är färdig)


Ork...!

Nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra med studierna.

natti


Wierdooo...!

Hm, skumt värre detta, jag började skriva en Fantasy bok för ett tag sen, och inatt drömde jag att jag Var den som boken är baserad på. Jisses, lilla jag slogs mot jättar och orcher, helt sjukt va det.


Vaknade nyss, tänkte änna vara vaken hela dahen idag tänkte jag :)




The Queen Of Darkness.


See You all Later suckers...!!!


Saknar dig Mark<3<3<3

Ik hou van jou<3<3<3



Nu sitter jag på biblioteket, ska alldeles snart sätta mig i solen igen med en fet bok. Och nu har jag bestämt mig att jag Kanske ska söka till en skrivarlinje, har hittat en del skolor som verkar rätt najs, bland annat en i Skurup.

Ha det.

Nu har jag läst boken en stund och nu är jag hemma, har diskat och plockat undan lite här och lite där.  Jag ska typ äta nu tänkte jag. Sen efter det ska jag åka till Torp och handla, men jag kommer ta en omväg på 10 minuter te stan för becky skulle fixa sina glasögon eller va de nu va.


Golf Hit, Golf Dit. Tillochmed Golf på TV...!

Golf...! Golf...! Golf...! Golf...!  Golf...! Golf...!  Golf...! Golf...! Golf...! Golf...!Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...!


Golf...! Golf...! Golf...! Golf...!  Golf...! Golf...!  Golf...! Golf...! Golf...! Golf...!Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...!


Golf...! Golf...! Golf...! Golf...!  Golf...! Golf...!  Golf...! Golf...! Golf...! Golf...!Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...! Golf...!





JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET ORDET NU SÅ DET FAN FINNS INTE...!!!!!!!!!!!!!!!




Humör: Filosofisk

Hårfärg: Just nu är det så rött som det kan bli.

Ögonfärg: Blåa

Vikt
Lättare än 50 kg

Längd
Under 150 cm

Status: Ring på fingret

Söker : Svar på en massa frågor.

Stil: Farlig, Hård,Ovanlig, Punkare, Slipstyp, Och såklart Min Egen stil...!

Musikstil: Ballader, Country, Punk, Rock, Trance.

Intressen: Åka hiss, Festa, Lyssna på musik,Pojkvännen,Träffa vänner.

Läggning:Bisexuell

Personlighet: Allvarlig, Cool, Flummig, Galen, Glömsk, Kaxig, Stöddigg




Ny dag...! Nytt kapitell...! The black Queen of Darkness is Back.

ah fan va gött, ny dag, å ja ska nu idag festa loss och leva jävel asg Eller så blir det som igår och jag åker hem tidigare i alla fall.

Zigge sover Igen.  I väskan

Läste tidningen idag

Vart är dagens läkarvård på väg egentligen????
Sover dom sig igenom utbildningen numera???



Må Gud Vandra Vid Din Sida

Tja

Nu e ja inte hemma, men nykter e ja inte heller.''


ha de

Lång dag

Nu ser jag på Cityakuten, Luka har åkt till Kongo å nu sägs det att han är död. John carter är på väg till Kongo för att hitta Lukas kropp för att ta med den till Chicago och ge honom en begravning.


Annars är allt bra med mig, små seg å allmänt trött och vill HEM...! Jag har ingen lust att passa hunden hela helgen, vill vara för mig själv en stund också. Jag har varit borta hela sommaren liksom, jag hann vara innanför min lägenhet i TVÅ MINUTER innan folk börjar ringa å vill ha hundvakt eller barnvakt eller va det nu kan vara. Man hinner inte andas ut innan man åker på att jobba.


Nu vaknade Zigge, han e så söt när han e nyvaken. Och så gäspar han sådär gulligt.


Jag har varit vaken nu sen 12:00 och jag har inte rökt idag, snusar konstant just nu, ska trappa ner nått så inihelvete och bara röka En cigg om dagen. I alla fall försöka hålla mig till det. Lovar dock inte att jag kommer lyckas, lovar jag inget så kan jag inget bryta heller.


Nu ska jag bara vänta tills morsan å dom kommer tillbaka så jag kan åka hem till mig några timmar i alla fall. Måste städa hemma, ser för jävligt ut. Sen all disk som står på bänken försvinner ju knappast av sig självt.


Nu kommer några länkar till skitbra låtar


  1. http://www.youtube.com/watch?v=psP1bKKEtHg
  2. http://www.youtube.com/watch?v=0tBvcYA8N5M
  3. http://www.youtube.com/watch?v=7k1z5M3BDZo&feature=related
  4. http://www.youtube.com/watch?v=Gsk1BFayipM&feature=related
  5. http://www.youtube.com/watch?v=M8gJ3igY2Lk

Kolla om du har tråkigt, eller bara är nyfiken på vad det är för nått. Bra är dom iaf.

Fick en fin bild på månen inatt





Hej hopp

Solen skiner, zigge solar. som om han kan bli svartare i pälsen då eller? han e ju redan en svart tax. (för er som inte vet vem zigge är, så är han en hund, korthårig Tax, med vart päls) men den lilla hunden ger inte upp med att kämpa med solbrännan. Han är la snart överstekt asg.

Jag sitter på chatten en stund, händer inte så möe där idag, det har blivit rätt lugnt där nu det sista. Inte lika mycket tjafs om minsta lilla skitsak :) Det är nästan en rikigt skön stämning där inne nu :)

Jag har tänkt på en sak, inte bara på chatten utan överallt när man hamnar i samtal med en grupp rörelshindrade så är det oftast så att man diskuterar vem som har haft det jobbigast  eller vem som har vilket handikapp å HUR JÄVLA JOBBIGT DÄR ÄR...! Alltså, jag b-örjar bli rätt trött på att man sk jämföra sitt handikapp med andras. Dom flesta handikappade är så jävla egoistiska så det fan finns inte. Y ska alltid hamna i centrum och alla ska prata med Y för att Y är ju handikappad och kan bli sårad av att ingen pratar med Y. Jag säger bara det till alla er Y Skaffa ett liv, skit i vad andra tycker och tänker om er. Lev livet som ni själva vill, ni kommer ångra er senare annars.


Träden sjunger
Fåglarna är vakna
Pingvinerna lunkar fram i sitt kalla land





Giraff

Hade en jävligt konstig dröm natten till igår, asså, ja va telefonförsäljare, nu kommer de knepiga, ja sålde rostiga spikar. Och jag satt där på nått kontor (fan vet var) och ringde olika nummer, det sjuka va att oavsett om jag slog Olika nummer eller inne så hamnade jag till samma person, det hela slutade med att jag sa upp mig. Och började sälja gris fötter istället.

Annars händer inte så möe just nu, går runt i morsans hus och väntar på att bli trött någon gång Idag.

Nä nu ska jag se på spök program på femman, tråkigt men iaf så dödar det lite tid. Det är bra va, se på program om hemsökta hus när jag faktiskt sitter i ett hus där det spökar... Hm, ska bli intressant å se om jag somnar denna natten asg.


Ha det


Jahopp

Det ser ut som om det kan bli en vaken natt denna natten...! Sitter just nu och väntar på att pastan ska bli klar + att jag snart ska dricka slut på vinflaskan som morsan lånade mig igår. Fråga mig inte varför, jag har bara helt enkelt perioder då jag dricker mer, å perioder då ja dricker lite, å perioder då jag inte dricker Alls...! Och just nu har jag en mindre period.


Nu är pastan klar. (kommer sen)   (01:03)


(01:22)

så nu har jag ätit.Ska se på tv en stund. Det går nån kass film på trean, minns inte namnet på den.

Jag är så jävla trött på att gå hemma nu va...! Inte En jävla dag till nu...! Jag gräver snart hål i golvet så jävla utråkad är jag.

Detta är min vardag:

  1. Jag vaknar.
  2. Stirrar i taket en kvart typ och undrar vad som händer idag ( Inte för att nått Brukar hända då men man kan ju hoppas att nått händer )
  3. Går upp, kollar till höger mot ytterdörren ner på golvet efter post.
  4. Går ut till tv, slår på tv å börjar zappa tills nått bra börjar.
  5. Häller upp cola. tänder en cigg och njuter av dagens första nikotin kick.
  6. Sen när det är tråkigt vid tv stänger jag av den med en djupt utråkad suck.
  7. Sätter på datorn och medans den startar upp sig stirrar ja ner på gården genom köks fönstret, sen sitter jag och spelar tills jag ska sova.
  8. Somnar
  9. Vaknar morgonen efter,.
  10. Och samma visa om och om igen.
Kan man ha mer tråkigt eller? Asså fan internet eller ens MSN är roligt längre, jag blir GALEN på detta snart.


Kommer ni på nått som man kan hitta på så meddela Gärna, tar fan emot vilka förslag som helst snart.


Jag känner mig instängd. Typ som om väggarna sluter sig närmare för var dag som går. Varför kan jag inte bara ta mig UT ur trapphuset och bara Gå en promenad eller vafan som helst varje dag. Nejdå, istället sitter jag här inne och blir knasigare och knasigare för var dag som passerar. Och ser på hur resten av världen går till jobben/skolan/praktiken och dom njuter av att få göra nått.


Sen stannar allt upp, en minut, kanske två och Någon, Någon ser att jag går hemma, och börjar klaga på att jag inget gör. Har bara en sak till denna människan att säga, som råkar va en som bor nära mig. Jag VILL göra nått. Men jag har INTE energin till det. Inte just nu i alla fall.


Jag hade nästan samlat kraft att söka te komvux till nästa höst, men då händer nått totalt jävla oväntat, Mini Crossern blir stulen... Så nu har energin sipprat ur glset på grund av att jag har lagt min energi på att vara fly FÖRBANNAD på denna händelsen. Sen är det inte ens säkert Att jag får en ny. Får jag inte det så kommer jag fan inte ens kunna åka till mina föräldrar eller ens hälsa på mina vänner som Inte bor i centrum. Fy Fan för dig du som stal den, har du ens tänkt på vad du utsätter mig för nu??? Jag bli nu totalt jävla LÅST för att du antagligen tyckte det skulle vara roligt att sno den . Jävla as säger jag bara.


Jag saknar gymnasiet av TVÅ anledningar.


  1. Jag bodde 150 meter från gymmet och träningsbanan där jag sprang dagligen.
  2. 100 meter ifrån spårvagnen, å 10 minuters åkande till stan. STAN... där var man fan inte låst...

Jag saknar att springa varje dag. Men knäna pallar inte trycket längre. Så där spricker den planen. Ska Kanske börja träna på gymmet igen, bor ju endå bara 200 meter därifrån så.


Jag saknar gemenskapen på elevhemmet, även om jag hatade hälften av dom som bodde / jobbade där. Men den andra halvan saknar jag. Men dom saknar nog inte mig, antar att dom inte gör det i alla fall, några av dom har inte ens hört av sig sen jag slutade FÖR TVÅ ÅR SEN...!


Hjärnan "va gör du?"

Jag "funderar"

Hjärnan "på vad"

Jag "skit i det du"

Hjärnan "vad är ditt problem"

Jag " Sluta analysera för fan"

Hjärnan (Tystnaden förblir)


I´m losing my freaking mind.

I can´t restore it

As it was before

I don´t remeber


Everybody talk about Her

Her smile

Her laught

Her happy steps in every room


They talk about her

Like she was a saint once

They try to remind me

About the days

when I smiled and laught


But she is gone

I don´t remember

That part of me

Is long gone



Sommaren

  • Hej på er Galningar därute...! Hoppas allt skit bra med er??? Jag vet att jag har varit kass med bilder på senaste tiden, har inte haft tid/energi till att slänga in dom i datorn först :P Men nu har jag äntligen gjort det. Har inte hänt så möe sen sist ja skrev här. Men men, de kommer säkert nått nytt jag kan berätta om snart.
  • Kommentera Gärna :P

Min älskade Mark<3<3<3


Jag med min nya pierciing:)


Jag och Mark på tåget påväg mot Borlänge


Det står "Gud finns Ej" Det roliga med denna bilden är att det stod sprayat på en Pingst kyrka.


Mark på krogen


Jag var med


Jag och mark satt och tjötade med ett härligt gäng i borlänge


-Min nya kärlek i Ölens värld- New Castle, så jäääävla god, underbart mörkt öl :)


En fontän mitt i borlänge


jag å mark
(Om jag ser sur ut så beror det på att ryggen small till en sekund innan bilden togs, har bara et ord som kan sammanfatta känslan i just den stunden SMÄRTA!!!)


Jag igår kväll innan jag drog på förfest Inför Nordman i Parken :)


Jag var där. Längst fram, två meter från honom, Å de va så jävla bra...!


Lilla Zigge :)


Be mig inte förklara detta... Zigge tycker om att se fjantig ut, å dessutom älskar han att ligga på rygg i VÄSKOR...!



Tills vi ses nästa gång

Ha det

Jag ska starta ett band


Och så ska ja bli en såndär idiot som slår ner reportrar med deras egna kameror. Jag ska bli en hatad artist, hatad av media å älskad av fansen för att ja skriver så depprisiva låtar och är sur mot journalister som bara ställer idiotiska frågor hela tiden.


jag har nyktrat till, ja någorlunda iaf, men ja ska fan bli en knäpp artist som lever jävel på scen


Jag ska skapa mig en Egen jävla logga. som INGEN kan ta ifrån mig, å jag ska fan göra nått med mina texter. Och ja ska va svarthårig, men en Grön elgittar å så ska ja sjunga ut med min pipiga voice. Men nu kommer de bästa, ja ska ha två te som lyfter upp rösten. ok de sista e bara ren jävla önsketänkande men endå. Ja kan bli känd bara för min kassa voice
Men om ja har dom två andra på scenen så blir de  bra





min mentala tillstånd har jag slutat fundera över för länge sen

Fyfan föör svåra beslut

Ska allt ta alut nu? Ska jag behöva ta farväl av dig? Ska de verkligen behöva vara så?

Jag har känt dig sen barns ben. Vi har haft våra stunder då du velat gå ett håll å jag åt andra hållet, men så har vi gemensamt gått rakt fram istället. Bara tanken på att behöva ta farväl nu knuter sig i magen på mig och jag vill inget annat än att skrika tills rösten tar slut


Livet spårar ur. Utan skuggan syns vi inte. Vi måste hela tiden Le för att bli lämnade ifred. Medans vi sitter hemma och drocker tills vi däckar eller tar ett skutt utför kanten.


Sprit,snus, och ciggaretter...!


Saknar dig min älskade Mark

HIM

Ja vad kan man säga om gamla underbara finska rock gruppen HIM? Förutom att dom förändrar ens syn på livet. Eller de faktum att deras musik hjälper en att ta sig Upp till ytan igen.


Sen en annan bra grupp, Soul Asylum, underbar musik de med :)

nu ska ja kila

ha de

Hej på er...!

Trött, ska snart sova.

Allt e bra :D

ha de

kram

I Borlänge jag är...!

Tja på er, nya bilder kommer snart in här, men jag får lägga in allt när jag kommer hem till min lght i fjuttiga Munkedal.

Vi kom hit i Torsdags och vi har åkt runt i Borlänge/Falun och varit runt lite överallt. snart ska jag, mark, marks farsa med farmor åka till Gustav wasa båten och ta en tur. Ska bli trevligt tycker jag :)

I Fredags var jag och mark ute på krogen, Fy fan va nice :D vi träffade ett gäng härligta grabbar å vi hade en grym stämning där vi satt å drack New Castle / Ale.


Nej nu ska jag gå och fika.

Höres kanske senare.

Kram på er.

Pling, plong, dingelidong.

Nu lutar jag mig tillbaka i köket på en bekväm stol.drar på lite musik i öronen och förbereder mentalt inför tågresan imorgon. intalar mig redan nu att tåget e packat med idioter å skrikande ungar i tre års åldern som man helst vill se sex meter UNder jorden när dom sätter den skrikande sidan till.


Ibland vill man vara döv. känner några som är antingen helt döva eller har gravt nedsatt hörsel, enligt dom som har hörapparater iaf så njuter dom av tystnaden när batterierna tar slut. Men mitt prob e ju den att jag hör även utan min apparat, inte bra, men ja hör tillräckligt iaf.

Imorgon åker jag och Mark till borlänge, jisses vi ska upp halv sju på morgonen :S URK FY Å FY FAN för att gå upp så tidigt.

Hallelujah. Den heliga anden och satan dricker ren T-sprit i en hammok, dom blandar ut med avslagen coca cola.

Vem säger att anden och satan inte kan supa till ibland. Allt kan ju inte vara heligt jämnt.

RSS 2.0