Semper Fi

Jag sitter just nu och håller på med kopiering av mina gamla inlägg från den tiden då jag hade bloggen Sihlja. Känns rätt så viktigt att dom inläggen inte bara poff försvinner. Det är ju endå en del djupa tankar och diskussioner i den bloggen. Kul att bära det med sig liksom ^^ Mina två små sötnosar Svante och Sluggo flackar runt här som yra små höns. Och som dom sov inatt, fy fan vad underbart det var. Helt otroligt ^^ Kände mig verkligen helt utvilad när jag vaknade (eller ja nästan helt utvilad i alla fall) Nä nu får jag allt ta en paus, är fan hungrig nu ^^ Så nu har jag ätit, så nu ska jag fortsätta med det jag sysslade med nyss. Ska försöka få gjort så mycket som möjligt för jag har tvättstugan 12:00-16:00. Jag har nu varit i stugan och hängt upp tvätten. Nu ska jag fortsätta där jag avbröt innan. Jag hamnade vid fläkten istället och skriver för hand en stund och renskriver till datorn sen. Mina katter ligger och sover så sött inne i min säng. När jag har tvättat klart ska jag antingen städa eller träna, har inte bestämt mig ännu. Får se vad det blir med det. Kanske blir båda sakerna ^^ Det blev inget av det. Jag stensomnade i soffan och vaknade kvart i fem. Men nu ska jag sätta mig i soffan och hoppas på att mina överaktiva kattungar inte river ner allt jag har här.


Tror ni jag är sur eller? Gerard ska bli pappa...! Inte så men, VA FAAAN...! Fattas bara att HIM splittras och My Chemical Romance slutar turnera... Sker detta så blir ja sur. Nu satte jag på lite mcr musik och ska ha en mcr natt och bara njuta av musiken ^^ Rädd att det inte blir mer musik med dom. Morr!


Nu väntar jag på att pasta vattnet ska koka upp så att jag kan lägga i spagetti ^^ Ska passa på att gå in på chatten medans jag väntar på det ^^ se vad det är för nördar där inne idag.


Sitter i telefonen nu och tjötar skit med en polare vars pojkvän gjort slut I TELEFON...! Sen sitter jag och småsurar över att jag inte kan få någon som helst jävla ordning på denna blogg. Det stör mig som fan. Men det ska nog lösa sig det också hoppas jag.


Nu ska jag se på Navy CIS och sen spela ett tag.


Älskar dig Mark<3<3<3


Lång dag, men endå kort.

Nu ska jag och mina små kattungar gå och sova, Svante ligger i fotöljen och sover redan, men han kommer nog in till sovrummet sen, han e lite kinkig när de kommer till att sova ensam, Sluggo ligger redan i sängen och leker med sin boll =) Söta små nissar är dom.

Saknar dig Mark, men på onsdag ses vi =)

Älskar dig Mark <3<3<3

Natti med er

10:34

Vakna är vi ^^ Pigga vetefan men, svante och sluggo springer runt här och roar sig medan ja andas ut  å ska nu äta


^^


kul

Fick höra igår hur vi ska fira morsans 50 års dag. PÅ EN GOLF BANA I DANMNARK....! Kan det bli värre nu? Nej jag tror fan inte det alltså. Fyfan vad trött jag blir på det här.


hallelåjah

Sitter just nu och letar efter sjysta musik videos på youtube, har inget annat för mig just nu, ska la sova senare antar jag. Sitter och tittat på My Chemical Romance videos, Love those guys  so mutch ^^ Fyfanklockan är kvart över ett på natta nu, å ja är inte ens trött. Fatta vad drygt eller. Ska nog lägga mig i soffan och se på Alla Sagan om ringen filmerna, det blir ett antal timmar ^^ inte fel att döda lite tid med film, även om jag teoretiskt sett borde sova, men hur många är det som klarar av att somna om man INTE är trött?? Om det finns någon därute som läser detta som kan somna trots att du inte är pigg, så får du hemskt gärna komentera detta inlägg och tala om för mig hur du bär dig åt. Jag väntar med spänning för att se om jag får svaret på min undran.

Jag satt just och tänkte på nått, viktigt vet jag att det var, men Vad det var har jag dessvärre glömt :( Jag hatar när jag funderar på saker å sen bara foff så har ja glömt vad det var bara för att det kanske råkade komma något annat emellan en stund, typ telefonen ringer eller man får sms som man bara måste savra på, å sen när man återgår till tankevärlden så är det viktiga som bortblåst. Fyfan vad drygt sånt är.

Haha tittar på Kareoke for deaf på youtube, fan killen e ju grym på detta ^^ Fast nu har jag sett alla, så så ja slö glor på gammal skit man lyssnade på förr. Nu ska jag se sju youtube klipp till, sen ska jag se på sagan om ringen triologin. Har jag tur kanske jag är trött om två dagar och faktiskt lyckas somna också, Sitter just nu och tittar på http://www.youtube.com/watch?v=4th_CAmpNzo  haha de är as coolt ^^

Huvudvärken kom tillbaka igår, Med full styrka och extra många hammare typ. Fyfan vad jag är trött på detta nu. Jag orkar snart inte
med det alltså. Blir ju fullständigt totalt jävla galen av detta här. Men det är väl bara att ta en dag i tagen när skall-perioden börjar.
Fan vad drygt eller...!

Asså jag bara måste slänga in en låt text med Placebo, den är så jävla bra, jag både gråter, ryser och ler när jag hör den.
Den är så jävla underbar så ni kan inte fatta. Låten heter "Commercial for Levi "


You're the one who's always choking trojan

You're the one who's always bruised and broken

Sleep may be the enemy

But so is another line

It's a remedy

You should take more time









You're the one who's always choking trojan

You're the one who showers always golden

Spunk and bestiality well it's an Assisi lie

It's ahead of me, you should close your fly


I understand the fascination

The dream that comes alive at night

But if you don't change your situation

Then you'll die, you'll die, don't die, don't die

Please don't die

 

You're the one who's always choking trojan

You're the one who's always bruised and broken

Drunk on immorality, valium and cherry wine

Coke and ecstasy, you're gonna blow your mind

 

I understand the fascination

I've even been there once or twice or more

But if you don't change your situation

Then you'll die, you'll die, don't die, don't die

Please don't die




 

Fyfan vad jag avgudar denna låten ^^ Jag vet att jag upprepar mig nu, men de skiter jag i för den är underbar punkt slut.
Nej mina vänner, nu är jag faktiskt trött, coolt. så jag ska ta och passa på att sova medans ja är trött, klockan är ju endå
04:21 på morgonen. Saknar dig jättemycket Mark. Älskar dig<3<3<3


Nu är klockan 14:42 och jag har precis vaknat. Huvudvärken är helt jävla total. Halsont, tät i näsan. Förkylnind är på ingång IGEN!!! jag var ju fan förkyld förra veckan, gaaaah vad piss irriterande.  Nej nu ska jag lägga mig i soffan med massa näsdukar och tycka synd
om mig själv.


Sitter på msn nu och är social, kul när man egentligen bara vill ligga i soffan med en kopp varm choklad och en filt upp till hakan och jämra sig över att man är förkykd och sjuk och totalt elendig.



Nej nu ska jag sova, rätt trött faktiskt, natti på er


Älskar dig Mark<3<3<3

bubbel ballader

Grymhet och Fasoner

vaknade fan halv två idag, men sen och andra sidan somnade ja vid fyra så :/


OMG ja blev nyss kallad för snäckan på chatten. Va fan va de bra för????


Internet + msn har blivit så jävla tråkigt nu de sista veckorna. Har knappt varit på msn på ett bra tag. Man sitter ju endå bara där och glor på skärmen och har meningslösa diskussioner om absolut ingenting. Och det stör mnig som fan numera. Men bara för sakens skull ska ajg logga in ett tag och se om någon är social. Verkade dött på msn. Varför skaffar man msn om man aldrig är social med folk? En fråga jag ställt mig själv ett bra tag nu.


Rapakalja

Sitter här framför skärmen och kom och tänka på, fan jag har jue en blogg som jag inte rört på ett bra tag knappt. Tänk om man skulle ta och plita ner en novell eller två, kanske till och med tre om jag orkar. Problemet är bara den saken att jag faktiskt inte har något behov alls att skriva just nu. Men endå fortsdätter jag skriva, är inte det skumt om något eller???


Kom på en sak när jag vandrade runt i min klya förut, jag bodde i en lite fjuttig etta förut, nu bor jag i en underbar tvåa. Men ja kom på att fan de känns som att ha flyttat från en isoleringcell till en lite friare avdelning eller nått, för både när ja bodde i ettan och när ja bor här så känner ja mig UTTRÅKAD OCH VILL BARA SPY över det faktum att jag inte har nått jobb, praktik eller whatever ja hade kunnat pyssla med idag. Nu menar jag givetvis INTE med detta att jag faktiskt tänker börja hitta på saker som skola, jobb. nänä nån gräns får de finnas på HUR tråkigt man får ha. Hmm, ja talar emot mig själv lite där, men skitsamma, poängen är att jag vill göra nått, men vet bara inte vad hur eller när... Några tips??? och nej jag tänker inte gå med i pingstkyrkan bara för att springa runt å knacka dörr å pracka på folk massa goja som ingen begriper sig på i alla fall. (sorry om någon tog illa vid sig av den sista komentaren)


Jag har blivit en sån som jag HATAR!!!! kaffedrickande kärring som sitter hos grannarna och dricker kaffe och snackar skit om mina andra grannar. Jag hatar sånna, och jag har blivit sådan. Fyfan jag skämms. Det är väl bara en gå käpp som fattas så ser ja ut som en av dom, ryggen är redan krökt så de är redan fixat. Vi är tre i trapphuset som vill bli av med en annan granne, jag, en arbetare och en go tant som är pensionär, ska be att också få tillägga att tanten och jag har inte Alltid varit vänner må ni tro. Bittra fiender är nästan tillräckligt starkt ord för att förklara hur det varit för inte ens 6 månader sedan. Konstigt hur det kan bli ibland. Jag klagar inte, tycker det är jävligt skönt när det inte är mig det gnälls på :)


Fan var på köpcentret idag, snacka om att jag fick en total chock och en stunds återfall av Social skräck. Jag hade fan ingen lust att gå ur bilen, morsan fick tjata för att ja skulle ut ur bilen och med in, hade ja suttit kvar så hade jag la frusit sönder istället. Men de va fan inte alls roligt, skakade typ en halvtimme så ja nästan bet mig i tungan, morsan kunde ju inte såklart låta bli att skoja lite "nä va koolt, macherande musikband på  pers på ingång" Jag kunde riktigt känna hur hjärtat nästan dog på fläcken. PS till morsan, MAN SKÄMTAR INTE OM SÅDANA SAKER...! din dotter har fått men för en veckas tid MINST...!!!


Cola och snus, fan vad underbart :) (har föresten slutat röka) I did it :) ÄNTLIGEN har ja fan lyckats med den skiten. Förvånar mig inte om ja får återfall nu bara för att ja sagt här att ja slutat. MEN nu ska vi inte vara så negativa tycker jag :) Negativ är ett mörkt ord, kasta all negativitet och spola ner det i avloppet. Där det hör hemma.


Till min hjälte:


Saknar dig, vet vi pratar nästan dagligen i telefonen, men de är inte samma sak som att se dig framför mig. Minns när jag var liten, speciellt då när vintrarna var kalla, vi satt nere i tv fotöljen och läste böcker, eller ja, Du läste och jag ställde frågor hela tiden så att läsningen drog ut på tiden, men vet du, undermedvetet tror jag att ja gjorde det med flit, för att få vara vaken bara lite längre med dig och hundarna. Minns när vi var i fjällen och ja bröt benet och ja tog 22 kr betalt per person som ville skriva på gipset. Därimot fick jonas kompis skriva gratis eftersom han råkade ha namnsdag just den dagen. de va lite komiskt tycker jag. Jonas fick betala dubbelt om ja inte minns totalt fel. haha ja dessa minnen vafan ska man med dom till om inte annat för att dela med sig av vad som glädjer eller sörjer en. Historier går ju i arv till dom ygre generationerna. Som mina kusiner som är under 15, dom berättar ja ofta för om saker som varit, och det roliga är faktiskt att Dom brukar fråga om inte ja eller jonas kan berätta om nått specifikt dom vill höra igen, eller som dom vill veta mer om. Underbart att se våra små generationer ha sådan törst att lära av dom äldre (HJÄLP JAG LÅTER FAN GAMMAL!!! Lugn Seihlja, du är 22 å inte ett år mer än så.) Min yngsta kusin fyller två år, när har ja glömt, men två blir hon, när hon är 22 så är jag 42, helvete vad deprimerande det blev plötsligt :( när jag är 42 så är mark 43 å jonas 45, OMG jag måste sluta nu...! JAG VILL VARA 22 FÖR ALLTID.....!!!!!!!


BYTER ÄMNE NU!!!!


Urk tappade tråden kände jag, det var nått ja kom på nyss som ja tänkte skriva om, men vad det kan ha varit har jag glömt bort. Jaja skitsamma orka.  Håller på att fylla min mp3-spelare med musik av alla sorter, den behövde uppdateras kände jag :)


Snuten har hittat permobilen nu föresten. Det var ingen vacker syn alls, Vill inte ens gå in på hur den såg ut för då blir jag bara mer förbannad. OCh jag orkar faktiskt inte lägga mer energi på att bli arg över det. Kan säga som så att den var ju INTE körbar i alla fall. snarare färdig för tippen. Det var bara vrak kvar typ.


Nej nu ska jag sova.

Älskar dig Mark <3<3<3

Natti med er


:)

Sitter i soffan hemma hos morsan och tar hand om hunden deras. Inte för att zigge lägger så mycket energi på att vara socil med mig då, nänä han sover som en gris i sin gröna säng.

Själv kollar jag på motorsport, kul, eller inte, men det är bättre än ingenting i alla fall.

Nä om man ska ta och äta kanske, höres senare

Älskar dig mark<3<3<3

RSS 2.0