Pumpelens

07:28

Nu ska jag sova en halvtimme till, jag somnade typ 3 inatt, men ja läste i två timmar, så jag gick faktiskt och la mig redan 01:00. Häftigt för att vara jag :) Enda är att jag har vaknat från och till sen 06:00. Grannen har stökat runt hemma hos sig så man vaknar. Morr. Rätt drygt faktiskt. Om jag får säga det själv.

09:47

Nu är jag vaken igen, ska strax gå till träningen. Underbart sätt att börja dagen på :) Ett morgon pass på gymmet. Jisses, jag tror jag börjar tycka att det faktiskt är Kul med träningen.

23:10

Idag har jag varit på träningen. Efter det åkte jag hem och fixade frukost. Sen spelade jag en stund. och efter det åkte jag te zoo och köpte ett hundben som är större än morsans hund. Snacka om att Zigge hade problem med att hålla tassarna i styr när han fick syn på det :)  Han hoppade runt som om han hade ett eldklot efter sig.

Senare på eftermiddagen åkte jag, morsan och farsan till mormor, där jag testade mina nya Golf klubbor ute på deras åker :) Fan vad bra dom känns i handen asså :)

Nu ska jag se på tv, å sen ska jag sova. 

ha de

kram

Maneter är Äckliga...!

NEEEEJ...! Det kan inte vara sant-. Det får inte vara så.! Säg att det inte är så...! Jo det är så, min lilla svarta bok är borta...! Och nu menar jag inte att min lilla svarta bok är en bok med knull nummer. Utan Min lilla svarta bok är en fristad där jag VERKLIGEN dryftar mina tankar, idér för saker, osv. buhu, den är borta SNYFT...!

Tjoho, nu är jag på level 43 i online spelet 12Skye :D I loving it...!

blubb,blibb,blabb- Kan det vara fisk-språket tro?

Urk, ska te sjukgymnastiken idag och göra ett syremätnads test. VILL INTE! Fatta jag har DÅLIG kondition eller! Och hur min syremätnad är vill jag helst slippa veta. Bävar för resultatet. Sen har jag idag varit på apoteket och handlat alvedon till mitt stackars lilla huvud.

Badkar utan badanka är inget badkar. Utan en meningslös balja med vatten.

Huvudvärk kan komma plötsligt. Ta en ipren så, snabbt å lätt. Fan vad jag e trött på alla dessa läkemedels reklam! Nu har jag börjat se på buffy igen :D typ bara lite avsnitt här å där, ingenting ses i rätt ordning :) Var föresten hos tandläkaren idag... Det blir troligtvis sövning snart. Jippie, eller vad man nu ska säga. Nej nu ska jag se klart på detta avsnittet, sen ska jag sova.

Min bebis!!!

Den lever.! Han är helad.! Han är damsugad och städat.! Inget krångel mer. min älskade dator bebis lever igen :D

Problem...!

Om jag inte skriver så mycket närmaste dagarna, så beror det på att min dagot är typ DÖD...! kan bara ha den på en timme typ sen kolappsar den totalt. KAnske ska städa fläkten, kan mycket väl bli så.

:)

Från och med imorgon när jag vaknar så slutar jag röka. slutar dricka, förutom om jag är på krogen var tredje helg. (där kan ni tycka vad ni vill, men där viker jag mig inte.)Snuset blir kvar, ersätter cola med kaffe. Ska Försöka få bättre matvanor. Måste bara studera lite i kokboken först. Ska börja träna inte bara en gång i veckan utan tre. + att jag kommer gå en runda UTE varje dag morgon och kväll. Ska försöka hitta nån aktivitet eller nått, kanske ställer ut en ny poesi utställning igen. Får kolla det såklart med biblioteket om dom var nöjda med förra utställningen. Jag är beredd att göra allt för att inte förlora Mark. Så om det innebär att vissa sakert måste ändras, så får det bli så. Men jag kan garantera att allt detta kommer inte ske på en natt, det kommer ta tid. Komma in i rutinerna å så. Jag är för envis för att inte klara detta. Morsan har sagt att ja kan käka där ett par ggr i veckan så de Blir variation på mat. Sen såklart ska jag Försöka laga Riktig mat hemma med, med risk för att bränna ner köket men endå. Idag på eftermiddagen/kvällen har jag varit hos mormor och morfar och slagit bollar på åkern, gick r ätt bra, (fy faan) så nu har morsan å mormor börjat tjöta Igen om att jag bara MMÅSTE prova följa med ut på banan och spela golf...! Jisses, ah vi får Se hur det blir med den saken. Har varken lovat eller inte lovat, Så vi får som sagt se hur det blir med den saken. Nu sak jag koka pasta och slänga mig i soffan och glo på tv... Känns som om ja behöver det. Stel i kroppen efter svingandet med klubban. Sen från det ena till det andra, så har jag lyssnat på Country musik halva dagen, jisses, de händer inte ofta kan jag lova. Jag är trött som fan, ska snart lägga mig i sängen och läsa en bok innan jag sover för natten.

Saknar dig Mark. Älskar dig så otroligt mycket.

Bara massa ord som inte har något sammanhang alls.

Ansi - Alfons - Armageddon - Ariel tvättmedel - Rederiet - Is - Alvedon - Ami - Anders- Albin - Pennor - Datorn - Tändare - Bal - Blend - Bobby - Balkong - Bandy - Bilbana - Badkar - Beck - Bloggen - Humor - Bondook Saints - Boken - Snö - Skidor - HIM - Lisa B,C,F - Mark - Farmor - Farfar - Mamma - Pappa - Bröderna J och PJ - Spel - Tv - Tystnad - Mörkret - Musik - Ljud - Öl - Vin - Sprit - Zigge - Göran - Coca Cola - Kaffe - Zanna - Pannkakor - Bullar - Glass - Livet - Sex - Östra - Film - Toaletter - Mat - Kläder - Frihet - Snus - Onani - Sömn - Närhet - Kärlek - Vänner - Ärlighet - Ömhet - Döden - Telefoner - Brev - Lampor - Stjärnor - Månen - Tavlor - Fotografi - Minnen - Stenar - PP - Kuddat - Täcke - BH - Internet - Msn - Lust - Syre - Känslor - Poesi - Sol - Tankar - Planer - Färger - Djur - Självständighet - Kämparglöd - Stöd - Tystnadsplikt - Ilska - Lättnad - Saknad - Älskad - Hatad - Studier - Fantasi - Kreativitet - Betyg - Självkännedom - Tårar - Nallar - Åtrå - Insidan - Glädje - Snövit - Sorg - Göteborg - New Jersey - Smekningar - Tunga - Händer - Simning - Bowling - Skogen - Stigar - Berg - Kyla - Värme - Hiss - Kyssar - Kåthet - Misslyckanden - Vinster - Förhoppningar - Narkos - Överlevnad - Träning - Styrka - Mod - Hänsyn - Respekt - Lek - Allvar - Tilit - Murar - Hem - Obehag - Rädsla - Osäkerhet - Åsikter - Sysselsättning - Teater - Konserter - Drömmar - Bio - Punk/Rock - Disk - Choklad - Fönster - Hemligheter - Mp3 - Svek - Ord - Lugn - Nötter - Fanta - Chips - Popcorn - Kondomer - Lycka - Förstörelse - Koffein - Kodein - Morfin - Citodon - Vatten - Askfat - Serier - Tidningar - Moln - Vind - Båt - Skissblock - Inbillningar - Välbehag - Tålamod - Gardiner - Flaska - Bord - Stearin - Förråd - Tåg - Kanyl - Headset - Kortlek - Rosor - Kokbok - Vinöppnare - Spegel - Sockar - Burkar - Skålar - Irritation - Bråk - Oro - Oklart - Dimmigt - Kista -  Kukar - Krukor - Fittor - Avskildhet - Antik - Skåp - Kamera - Plus - Minus - Noll - Naglar - Folk -

Musse Pigg äger!

Dagens ämne kan variera från stund till timme, beroende på vad som händer, just nu sitter jag hemma med becky och ska snart dra te henne och glo film. Först mina älskade friends som är här och där i landet så ska jag nu ge mig ut den långa vandringen till köket och koka mat!. Förresten så ska du veta en sak, att på torsdag eller fredag, kära lilla mark, hehe du har lite att vänta.

16:28

Nu kilar jag te becky. Ha de gött alla

23:09

Nu har jag kommit hem från becky, fan vad kul de va :) vi kollade på två filmer, som jag tyvärr glömt namnet på :S men båda var asbra :D Och lilla Gizmo (Beckys hund) var i knät på mig nästan hela kvällen. (Tror den lilla jycken tycker om mig)  ;) Eller vad tror ni? :p Sen mellan filmerna käkade vi ugnspannkaka med beckys morsa och hennes två yngre bröder. Becky e grym på ugnspannkaka :)

Nu lagar jag mat igen :p kvällsmat, pasta toppat med en klick smör. På det garnerar jag Aromat kryddor :) Mums och jätte mums underbart gott. Men jag ska fan försöka mig på att laga ugnspannkaka någon dag, verkade ju inte så jättesvårt precis :)

Kommer inte på något tungt ämne att ta upp idag, känns som om jag har tagit upp det mesta redan. Ja det skulle väl i så fall vara det att becky ska flytta utomlands och jobba som aupair :( Jätteroligt för henne såklart :) Men trist att den enda jämnåriga i samhället som jag umgås med åker bort i 13 månader :( Men det finns ju msn å mejl så de kommer nog bli bra endå får vi hoppas :)

Nu ska jag lägga mig i soffan med Mp3, en bok, ett skissblock, ett skrivblock,Skisspenna, skrivbok och tv kontrollen och fördriva timmen med att kompinera allt detta på något sett som om det vore roliga timmen. Hurra, Nu ska vi lyssna på mp3 i fem minuter, sen ska vi rita i fem minuter, för att sen läsa i fem minuter, för att sen skriva i fem minuter. För att slutligen göra om allt fem minuter per grej i en timme till. Tids-fördrift kallar jag det.

Liten, blond blåögd tjej, trodde det bästa om alla. Var också vän med alla. Alla var vän med henne. Sen började hon högstadiet och trackassrierna började, hon grät till sömns nästan varje kväll för all skit hon fick utstå. Och lärarna sade åt henne att säga ifrån så att det skulle bli ett slut. Men vad hjälpte det henne? Inte ett dugg, det gjorde sanrare saken värre. Hon insåg ganska snabbt att man inte kunde lita på människor. Hon stängde in sig i sig själv och litade inte på någon. Är det så det ska vara? Det är förjävligt hur idiotiska ungdomar kan vara, och är med för den delen. Lärare på dagens skolor måste lära sig att se mobbnings tecknen i klasserna Innan det går förlångt.

Hm, funderar på att sova, men nu är det många tankar och ämnen som poppat upp i skallen, mycket som måste diskuteras, Saker jag vill ändra i världen. Ta bara detta förbannade tjafset om man ska få jaga varg eller inte. För helvete låt vargen vara ifred...! Skaffa vargsäkra stängsel istället ni som har boskap som ni vill skydda.

Jaag har rejält fastnat i min bok. Förr hade jag inga svårigheter alls att skriva ihop böcker/historier. MEn nu står det helt still i huvudet på mig. Fattar mni hur frustrerande det är???? Förbannat frustrerande är det. Jag kan knappt skriva dikter längre, finner inte ro att bara andas in och ut och släppa ut allt på papper.

I´m Immortal In Thing Kingdom Of Mountains

Jag börjar ärligt känna mig odödlig. Tänk efter, 22 år av svävande mellan detta och nästa liv, varje gryning har jag besegrat med ett flin. Jag har en styrka som ingen trodde fanns. Inte bara det, Jag ser redan morgondagen komma, i denna frågande stund som kommit. Ni tror s'kert att jag är galen, med all rätt, man har rätt att tro vad som helst. Men att tro att mörkrets drottning inte har vilja kvar i kroppen. Det är hädelse.

Såg föresten filmen Arn,templets riddare idag. Fan vad seg den var :( Ask koppar överallt, fan vad störande, har glömt tömma dom, ska nog ta och göra det imorgon tror jag. Kan bli rätt många koppar stående annars. Har en halv full ute på balkongen, en full vid skrivbordet, en full vid fläkten, en full vid tv bordet. Jeeez, börjar bli möe fimpar i kopparna. Det skulle i och för sig bli avsevärt mycket mindre om jag slutade röka helt. Men är inte redo för det än. Har väl inte fått den totala tankeställaren än för att kunna sluta. Man tycker i och för sig att jag borde ha fått det för längesen. Men icke sade nicke.

Om sex minuter är pastan klar, har inte ätit sen 14:00 och nu är klockan 23:17. Är lite småhungrig nu faktiskt. Men ölen hos morsan dämpade det lite i alla fall. :) Nu lyssnar jag på nån låt som jag inte komer ihåg vad den heter, men den e bra, kunde visserligen varit bättre om dom inte sjöng på skånska.

Har precis sett på nått program på femman om nått fängelste i USA. Det fanns en tjej där som vad medlem i nått gäng. Tyckte fan synd om henne, innan hon kom med i de gänget höll hon på med advokat-studier, riktigt smart brud asså. Så hamnar hon i sånt umgänge. Helt sjukt hur det kan sluta för en del som till synes haft en lysande framtid.

Jisses, jag såg en ny reklam på tv häromdagen, mobil,mp3,gps, + internet I SAMMA PLÅTHÖG! asså vafan är detta, räcker de inte med det som redan är? Måste man verkligen knyckla in allt i EN sak? Vad kommer här näst? Röst styrda diskmaskiner och kaffekokare? Röst styrda lås till sina egna hem? Ni tekniker som skapar nya saker borde allvarligt talat börja tänka på en ny karriär, börjar bli aningen överdrivet nu med all teknologi, eller varför inte koncentrera era tekniska kunskaper på att skapa bättre sjukvårds apparater istället. Det är fan så mycket mer värt att lägga pengarna på sånt som faktiskt är livs nödvändigt. Men det kanske bara är jag som tycker så.

Tystnade börjar bli tärande. Jag sover mer och mer. När jag är vaken passar jag antingen zigge eller så spelar jag, eller så stirrar jag bara in i väggen utan några större tankar simmandes i hjärnan. Haft ont inanför revbenen hela dagen. Är yr från och till. Hoppas det ger med sig av sig själv.

Nu ska jag sova.

Älskar dig Mark<3<3<3


Deppiga landskapet

Fråga mig inte vad det är för det vet jag inte. Men jag lipar som satan utan direkt anledning, jag håller på att bli tokig. Jag känner mig ja jag vet inte om ordet bortglömd är det rätta. Men jag tror/hoppas ni fattar endå hur jag menar.


Nu ska jag sätta mig och spela tills tårarna slutar bete sig som dom gör.

Vi är vad vi är. Inget kan ändra på det

08:02


Nyss uppstigen ur sängen, ska spela en stund så jag vaknar till, sen ska jag kanske ut och gå en kort men snabb morgon promenad. Utomhus syret på morgon kvisten sägs vara nyttigast för kropp, själ och hälsan. Neej vad roligt...! Jag tror det har kommit en NY server på 12skye :) fan detta måste bara undersökas nu på en gång:D JAg väääntaar med spääning :) Skriver medans jag spelar, Det var ingen ny server :( bara nya extra prylar :( Nu ska jag spela till 10:00 Sen ska jag diska, sätta på kaffe, och medans det kokar upp ska jag gå en kort morgon promenad utomhus. Jag är sån som tycker om att prata med folk på spelen medans jag spelar, men jag tycks dock vara den enda som tycker om det. Fan vad folk är tråkiga.



 
13:35

Nu ska jag se på tv ett tag och vila skallen från spelandet.



14:26
Funderar på att ta den där promenaden nu kanske. Tror fan jag ska göra det faktiskt. Nu ska vi se, jacka, skor jeans. nu drar jag.


15:05

Sådär nu har jag varit ute och knallat runt, och för den saken skull har jag bara en sak att säga GO TEAM ME...! En sak till, fan vad dålig kondition jag har :( jag SKÄMS!!!


15:52


Nu ska jag ta ett lååångt varmt bad. sen ska jag äta och läsa en bok en stund innan jag åker till morsan



16:20


De va fan inte dumt idag heller. :)


16:28

Många ser döden som något negativt. Men så ser inte jag det. Många tror på att det finns en himmel och ett helvete. Det tror jag med, fast inte så som dom flesta tror. Jag tror att vi lever i helvetet redan nu som ett test för att bevisa att vi är värdiga att gå till nästa nivå som är en bätre plats än denna. Men vore det inte fint om vi alla dog och fck göra om allt en gång till. leva samma liv igen. Skulle du göra något annorlunda? Det skulle inte jag. För om jag inte hade gjort alla valen jag gjort, så hade jag inte haft brorsan i vara, å ja hade inte heller haft Mark som betyder allt i mitt liv. Hade jag gjort nått på annat sätt, så hade jag kanske aldrig haft det jag har nu. Därför skulle jag aldrig ändra på nått om jag fick leva om på nytt.


17:50


Nu spelas det igen, väntar på att morsan ska ringa så jag vet om det blir film ikväll eller inte, kan ju vara bra att veta liksom. Eller vad tror ni? Jeje det tror jag i alla fall. Nu ska jag fylla på mitt glas med Sprite igen, har bytt cola mot sprite. Det känns rätt gött faktiskt.



19:48


Fan vad häftigt eller ! jag har fått ett nytt skrivbord :D:D Nice värre. Morsan började typ diska så fort hon kom in, jag börjar bli trött på det. en kaka till kanske? Nej den är giftig.

21:23

Nu ska jag inte spela mer idag. trött i ryggen som fan.


Kikhosta med p-piller

Fick ett paket polska cigaretter av grannen häromdagen. Dom var fan inte goa asså. Men gratis är gott. Eller vad man nu ska om det hela.


Jag sitter nu i tv rummet hos morsan och passar Zigge som sover i soffan till höger om mig. Ska typ dra på tv å se om det är något vettigt eller nått. Farsan har plockat isär deras stationära så jag kan inte spela 12skye som jag brukar göra när jag är här så jag får lugnt vänta med spelande tills jag kommer hem igen.


Jag börjar bli rätt trött på detta piss-vädret. Det bara regnar och regnar och regnar lite till. Drygt värre.



Huvudvärk Huvudvärk Huvudvärk Huvudvärk Huvudvärk Huvudvärk Huvudvärk 
Huvudvärk Huvudvärk Huvudvärk Huvudvärk Huvudvärk Huvudvärk Huvudvärk 

Jag har HUVUDVÄRK så de står härliga till



Jag blir knäpp på detta snart! Huvudvärk och jag fryser som  en galning!


Tändstickor och Mjölk

02:00

Tändstickior är en fachinerande uppfinning. En liten trä kvist med en liten klick av nått ämne som har lätt för att börja brinna. Helt underbart.

Jag kom och tänka på en sak inne på konsum idag när jag skulle köpa mig en ny tändare. kasörskan frågar *vilken sort* vafan de finns jue lika många olika sorters tändare som olika sorters kukar. Små smala, stora tjocka, stora smala. små tjocka, och så vidare. Orka liksom.


Tänk vad jobbigt det är med missförstånd? Och innan man man kollar upp saken å blir sur sen så blir man sur Först å sen kollar upp saker. Men då blir man sur i alla fall för att man inte hade någon anledning att bli sur ens.


Gah ja måste snart, då menar ja snart som kanske redan nästa månad köpa en ny soffa till vardagsrummet, soffan knakar som satan till och med när jag sätter mig i den. Då är det fan katastrof läge! Och det där med att hitta en gök-bar soffa de är fan inte de lättaste.


Jag vill ha ett sånt där fönster så man kan se ut men ingen ska kunna se in. Privatliv kallar jag det :)


Fan det finns inget kul på tv längre. Men ja landade i alla fall på nån kriminal serie som går på femman.


Nu ska jag koka pasta för tusende gången idag typ.


Jag har även börjat med nått helt nytt, bada i Badkaret morgon/kväll, fatta underbart skönt för ryggen :) Snacka om att kotorna i nacken å rygg blir mjuka å inte alls gör ont på några timmar.


Blir nog sittande still på denna arbetsstolen ända tills imorgon om det så är, huvudet snurrar och jag e yr som fan, så jag rör inte en fena förent det gått över eller snurrar mindre så ja kan ta mig in till sovrummet.


Nä dags att försöka sova lite. ha de gött


20:59
Kom nyss hem från morsan, har spelat hela dagen och varit hundvakt från fyra till nu. Nu ska jag ta ett bad. hörs när jag har gjort det.

21:24
Ah va skönt, när man går ur badkaret å vattnet rinnger av en så är det precis som om alla spänningar åker med vattnet ner i avloppet. Jag blir som klarvaken efteråt. Känns nästan drygt att dra på kläder igen :s Nä va fan om man ska ta och diskutera något vettigt idag kanske. hmm, kommer du på något vettigt? inte jag heller. Nog har jag åsikter om saker, men om vad vet man aldrig hehe. Dricker man cola för koffeinets skull så kan man lika gärna dricka kaffe, så e de bara liksom.

22:27

Försvann en stund i tele + att grannen knackade på. Nu har ja Äntligen fått veta vem som tykade sig när ja å mark skulle på den där efterfesten.  Hoppas ja ser dig snart igen, tro mig ja kommer fan inte va lugn då bara så du vet.


Ska in på chatten en stund, sen ska ja fan sova, astrött

Open the gate

ojojoj, de va nårra dagar sen sist ja skrev ja. Hm hänt sen sist tro... I fredags va ja på kräftskiva hos morfar för han fyllde år så de blev massa kräfter med nubbe och öl till det. kom hem runt elva å gick vidare till pizzerian, hängde med på efterfest hos en polare å gick hem från henne runt  2 halv 3 lördag morgon.

Idag.

Slog upp ögonen halv två på eftermiddagen. masade mig ur sängen slängde upp altandörren och slog ner arslet på en stol och tände en efterlängtad cigg. Sen efter det masade jag in i lyan igen och slog på datorn, har spelat sen två till 20:00 så nu e jag rätt seg i armar och nacke. Väntar på att nån rolig ska dyka upp på msn men det verkar lönlöst just nu. 
Where did I go wrong?

Känns som om några av mina gamla tendenser börjar hitta tillbaka. Sen om det är bra eller dåligt vet jag inte än. Det återstår att se...

"Det är konstigt hur ödet kan arta sig, Du kan tycks le mot andra, men inte mot mig" Ett bra låt citat

Hur mår jag? Vet inte. Trött å vill bara, nä föresten jag vet inte ens vad jag vill längre. Tappar greppet om allt som känns bra. Ensamna dagar/kvällar börjar driva mig till vansinne. Det känns meningslöst att diska, meningslöst att städa, meningslöst att till och med äta. Kan allt bli tyst och mörkt? Jag får inte vara glaf, får inte vara lycklig, får då blir jag bara osäker på allt, när jag är tyst å ensam och allt faktiskt suger så vet jag i alla fall Hur jag ska hantera saker. Men när jag ser en framtid som är ljus, så blir jag knäpp, vet inte vart jag ska ta vägen förutom bort åt helvete från allt.

kaffe kokaren står redo vid datorn

Mmm, första klunk kaffe, fan man känner sig som människa igen. Saknar att sova bredvid min Marky Mark<3 Det där med skola kan ja ibland tycka är rätt drygt...! (Sen vet du marky att jag såklart vill att du ska plugga å jobba osv) När jag blir stor ska jag också sätta mig i skolbänken igen. (nu menar jag för er som inte känner mig att jag är 22 men jag är en kort person, varav meningen *när jag blir stor* kommer ifrån.

Mitt e liv e förstört, jag kommer drömma marddrömmar för resten av mitt liv...! Tack så inte mycket.! Inser du hur trött jag är på den jävla låten! mamma rädda mig från denna galna människan...!

Ah, kaffe e fan bättre än sex... Oj nu låter jag som mark gör ibland. Jag har en idé, istället för att vi kan knulla runt så kan vi ta en kaffe kopp istället så löser det sig.

Helan går, å ja har massa pant på lager.
Helan går, å jag vill inte ha Jänta å jag låten...!!!
Förstår du nu att jag är trött på den fitt-låten!



Msn e tyst som i graven, rätt gött faktiskt.

(vårdcentraler suger)

Nu tänker jag leva i en svin-stia resten av mitt liv...! Kvittar fan hur mycket folk klagar på att jag inte har så städat hemma. Vem fan ska se det? Den enda som kan klaga och som VERKLIGEN KAN KLAGA det är Mark just för att han är här såpass ofta...! Men när folk som aldrig hälsar på klagar på min *röra* då blir ja lite Lack. Inte så jävla lite heller.

Men vad stör det dom? Dom hälsar ju ALDRIG på mig i alla fall! Jag ska hela tiden behöva åka till dom. Aldrig tvärtom.

Morr...


Så nu har jag bäddat min säng, typ några timmar försen men jaja.. Börjar kännas konstigt att faktiskt tycka om kaffe, bara det är mjölk och socker i :)ahr druckit två koppar redan, dagen är inte slut än. Ska nog ta med mig en termos till tvättstugan och sitta där och fika med mig själv. Hmm, kan man stuka armbågen? Tror jag har lyckats med detta i så fall. Fan vad jag sov dåligt inatt eller, detta är andra natten i rad som jag drömmer samma sak...! Låten, jänta å jag, har sabbat min sömn, jag drömmer ju för fan om den, å jag ser hur denna hippie mamman dansar runt i köket som om hon vore hög på kokain eller nått.
15:16

Så nu har ja ätit också. Ska aldeles strax sticka till tvätt stugan.
17:59

Nu har jag tvättat, ska snart tillbaka och hängas upp nästa maskin i tork skåpet :)
20:21

Visst känns det skönt när man känner att man #verkligen# kan lite på människor? Och #verkligen# känner att dom bryr sig... Skitsnack och snicksnack!
20:45

Nu skiter jag i detta å lägger mig i soffan. Dom som ringer ska inte vara 100% säkra på att ja orkar lyfta mitt pinniga arsle och svara. Men lugna ner er, jag lever, e bara på förbannat dåligt humör.

Hej Då

How to save a life

Step one you say, "We need to talk."
He walks, you say, "Sit down, it's just a talk."
He smiles politely back at you,
You stare politely right on through,
Some sort of window to your right.
As he goes left and you stay right,
Between the lines of fear and blame,
You begin to wonder why you came.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.

Let him know that you know best,
'Cause after all you do know best.
Try to slip past his defense,
Without granting innocence.
Lay down a list of what is wrong.
The things you've told him all along.
Pray to god he hears you.
And I pray to god he hears you.


Ett bra stycke ur en förbannat bra låt.

Jänta och jag

Fan vad tröttsamt eller? Kommer ni ihåg den där Robert box reklamne med en hippie morsa å en dotter som bor i lägenhet, å morsan får flipp å sjunger *jänta å jag jänta å jag* Den melodin har fan satt sig på min hjärna. Kan det ens kallas för en melodi? Snarare ett kasst försök te en bra text. Inte ens i närhéten av att kunna kallas bra. Dryg e den i alla fall.

Den är 6 år sen nu. Jag kommer aldrig att förstå riktigt vad som hände den morgonen. *ler* Kommer du ihåg när vi brukade lira tv spel hos mig och jag blev lika arg varända gång jag inte klarade bossen. Minns du vad du sa? Det minns jag *spelar ingen roll om du inte klarar det, Viktigaste är att försöka, det går lite bättre för varje gång ska du se* Den meningen fick mig alltid att fortsätta tills jag klarade det. Om jag så skulle behöva sitta hela natten med banan.Minns när du var med till stugan en gång, vi satt på stugans tak och såg ut över sjön och upp mot den stjärnklara natthimlen. Vi var bästa vänner. Ända till slutet. Men ditt slut kom många år för tidigt. Bara 16 år var du. Du anar inte hur mycket jag idag ångrade att jag aldrig talade om för dig vad jag kände för dig. Mitt dumme fan sa inget utan bet ihop tänderna ett helt år, sen var det försent att yttra orden. Jag älskade dig så mycket. Du kommer alltid ha en egen plats hos mig. Jag sitter fortfarande ute på altanen och tittar upp mot stjärnorna, jag vet att du är däruppe någonstans och har det bra. Glöm aldrig våra stunder. Jag ska aldrig glömma.

Med detta vill jag även säga till er andra därute som är hopplöst kära men inget vågar säga. Berätta för den ni håller av vad ni känner för honom/henne. Imorgon kan det vara försent. Man vet aldrig vad framtiden har för planer i våra liv, så ta risken och våga säga till den du älskar Att du älskar honom/henne.


R.I.P
My angel

I was killing before killing was cool

Jahopp, de va ju också ett spännande sätt att bli uppväckt på... Visserligen är anledningen till uppväckningen Godkänd men endå. Att inte röka på tre månader det ska jag nog klara av. Om jag bara har snus. Men de där om att jag inte Ska dricka en droppe alkohol på tre månader inte ens en liten äcklig lättöl, de blir jobbigare det. Och det erkänner jag. Ja mena, Hur många är det som INTE slänger fötterna på tv bordet på kvällen och tar sig En kall go underbar öl? Och samtidigt njuter av nått bra tv program eller nån bra dvd film. Men jag tänker inte säga att jag Inte tänker försöka, för det ska jag. Från och med Idag fram till Nyår ska jag inte dricka en droppe alkohol. Snuset blir kvar, ingen snack om den saken. Jag vill ju inte bli en total bitch. Än. Nu lämnar jag detta ämnet och hoppar över till nått annat.
Hm, undrar vad som händer idag på våra bästa år :) Hope, Bo, Patrik, Marlena å massa annnat folk är fast på nån tropisk kopia av salem. Ön som dom befinner sig på styrs av ingen mindre än Stefanos son. har dock glömt vad han heter just nu.
13:48
Huvudvärk, ska snart eventuellt ut och Gå en kort runda. Väntar bara på att mitt huvud ska torka typ. Sen vart jag ska gå de vettefan. Kan bli att jag fuskar å tar permon istället.
15:12
Det blir ingen promenix. Skallen driver mig till vansinne... Å jag e törstig på en kall new castle. men nä, har nyligen blivit bästis med vatten kranen i köket. Synd bara att vatten inte ens SMAKAR gott...!
15:25
Sätter mig i soffan och plura på gitarren. Fastnade i telefonen istället. Men men de är det värt. :)
18:13
Hm, vad ska man göra nu tro. ja om en timme typ ska ja se på tv i alla fall, så långt har jag planerat.
Jo föresten, västtrafik suger kuk! Dom e alltid sena, eller så kommer bussarna inte alls. E så trött på att aldrig vara säker på om dom kommer eller inte. Jag menar, om till och med buss chaffisar säger att ingenting fungerar som det ska, då är det fan illa.

RSS 2.0