jahopp

de ligger pennor utspridda på golvet i min lägenhet som nu är nersläckt och det ekar när ja pratar med mig själv. Pennorna fick eget liv och flög runt (jävla Fitt-bög du va inte snäll nu! De gjorde ont i mitt stackars öra) *du vet vem du är*


Nu har jag plockat upp alla pennor. ska se på tv tror jag.
Funderar föresten på att tömma papperskorgen i datorn snart. Börjar bli fullt

Nä nu ska jag sova

Det blir inte alltid som man har tänkt sig.


Det var några år sedan nu som vi sågs. Sist vi sågs var det hmm nu ska vi se här, um, knepigt är nog rätta ordet. Allt var helt nytt. Vi lärde känna varandra som elev / personal. Men det blev något helt annat efter det. Du ska veta att de du sa en gång är nått jag fortfarande lever efter. "Ta vara på dagen, Ta risker, Våga chansa, imorgon är en ny dag, gårdagen är borta" Men sista veckorna har varit svårt att leva efter dom orden. Vet inte varför, har bara tappat gnistan och viljan, rädd att jag är som folk kallar mig, "destroyer" förstöraren. Har jag blivit kall igen? Ha jag omedvetet vänt ryggen till dom jag bryr mig om? Har jag blivit en sån som jag hatar, idiot som bara bryr mig om mig själv och ingen annan. Vill inte vara sån. Måste se in i mitt inre och finna den styrkan jag så tydligt tappat bort. Vill bara att allt ska ta slut, har mer ont än jag brukar igen. blir knäpp på denna jävla rygghelvetet.!

Sen har vi ju det här med bokjäveln. Asså om nån frågar hur de går med boken å jag då svarar *inte bra just nu, det står still* vad fan får man för svar tillbaka tror ni? *ja mne det är ju bara att du sparkar dig själv i röven så du kommer igång* åh ja lika surt varje gång nickar å ler men innom mig tänker jag med en gnutta irioni * å hur fan ska jag nå att sparka min egen röv när jag inte ens når ett glas på översta hyllan utan att behöva ställa mig på en stol som jag dessutom MÅSTE lägga två kuddar på för att nå upp...!


Sen en sak till, jag är så jävla trött på alla som klagar på sina liv, *jag har ont i nacken, * då kan ja säga att om du har ont i nacken, så har du gjort Det jävligt fel asså...! Samma sak med folk som har träningsvärk i tungan, jamen vafan prata mer istället å slicka mindre så blir de inte så jobbigt för er stackare där ute. Ta en glass å coola ner å njut bara av sällskapet, allt måste inte vara så föribannat intimt å närgående alltid. Eller hur?

Knäppte upp en öl för två timmar sen, nu öppnade jag min tredje. Medans jag lyssnar till A.F.I å deras underbara musik. Tacka fan för att ja har hittat den musiken. Fan va ja har sackat efter om man jämför med förra sommaren JAG HAR FAN BLIVIT TAM jag dricker mindre, har blivit mer osocial IGEN eller nått, jaja de löser sig, skål på er. Lev unga å Dö unga. det är mitt Måtto   +Turn it up with cocain+  +I will not make the same mistakes you did+ detta är då bra citat från två olika låtar.

Nu är det nog dags att jag blir lite allvarlig här igen. Buckle up children, it´s gonna be a long road.

Ärligheten nu. Sandra heter jag. 22 år, bor ensam i en skithåla som jag mer än vantrivs i. Har en underbar pojkvän som heter Mark som tyvärr bor i skåne. Längst ner i landet typ. Vi är förlovade sen februari. uppväxt med mor å far, storebror, och två hundar med en katt också. Har varit olyckligt kär i en tjej i flera år. Var i ett jobbigt förhållande på gymnasiet. och har varit ihop med en raggare som numera är som en lillebror man kan prata om allt med. Min riktiga bror som ja växt upp med är känslomässigt sett mer som en nära kusin. Vi har aldrig haft den där syskon kärleken. Ok jo visst fan har vi bråkat så taken nästan flugit i luften, sen kan jag nog erkänna idag att jag faktiskt triggade igång dom flesta av bråken. Jag är och förblir en dramadrottning.  På högstadiet blev jag mobbad, dels för att jag var och är fortfarande kort, dels för att jag kanske inte direkt *har ett friskt utseende* eller vad de nu är som dom kunde störa sig på. Mobbningen pågår än idag, dock inte lika ofta, men tillräckligt ofta för att jag ska få sår inom mig av det. Sen tyvärr är jag inte sån som *pratar ut om det* har aldrig varit och kommer aldrig att bli det heller är jag rädd för.  Jag både röker å dricker, lite för mycket av båda sorterna troligtvis med tanke på det faktum att jag har ett medfött hjärtfel också, som tydligen är mer komplicerat än jag faktiskt trodde. Sen att jag fick en tankeställare hos läkaren i torsdags är något vi kan nämna utan vidare diskussioner. Jag vill inte sluta som 30 årig arbetslös å död bara för att den operationen jag gjorde för mer än 10 år sen KANSKE INTE HÅLLER I 50 ÅR TILL!!!!!!! Jag har en HEL DEL kvar att slutföra innan jag kan lägga fötterna på bordet med en kall öl å invänta döden.

"I don´t wanna talk about it, how you broked my heart." ett bra citat fråm smokie. en låt som ja tyvärr just nu inte minns låt tileln på eftersom jag är för full just nu.Men den är bra i alla fall. Så långt kan jag säga.

Doktor X som jag hade när jag var nyfödd till det att jag var 12 år är min totala hjälte. X räddade mitt liv vid ett flertal. och bara det faktum att X personligen faktiskt Brydde sig om mig, mer än som patient.

Nu lyssnar jag på My chemical romance :D Fan vad ja älskar den gryppen. jaja men de vet vi redan. Vafan är det med dig? vet inte. sluta då.! kan inte. Det kan du visst. Back to reality hmm....

Blev visst en kort diskusion med min hjärna igen. By the way, saknar dig Mark, å saknar båda min bröder som fan.  Jonas vill jag ha en nnärmare syskon-kontakt en vad jag har nu. Pejje har ja en kontakt som är som äkta syskon-kontakt, känns nästan som om vi växt upp under samma tak. I love you both. But one of you two seems to walk away more and more.
Nu ska jag g¨till lekplatsen och röka med Emil, en granne som känner jonas, ska tjöta lite om all skiit som varit den sista tiden i denna satans trappuppgång. Ska bara dricka ¨några klunkar öl å fylla på med nytt sen. så ny fyller jag på med nytt å går. ses om en stund
Så nu är jag tillbaka, å jag har fått en *livekonsert* av Emil för han hade med sig sin gitarr å de tackar jag för :) Han sjunger förbannat bra måste jag fan säga. Skål på er nu sitter jag här i svart klänning med kedjor hängande över allt. Nu ska jag öppna min sista öl som jag ska dricka upp och sen se på film eller nått. Det blir i alla fall en tråkig ensam hemma kväll med jag och öl å dator.

Haha lyssnar på Good is a girl. sicket jävla skit snack om att gud skulle vara en tjej, hahahaha. ja mena hallå, gud finns inte ens.! Finns liksom inga som helst påtagliga bevis på att gud finns... Därför tror jag inte ett skit på det.  (mark och pejje få ingen hjärtinfarkt nu) men jag har faktiskt rå-läst bibeln nu under sommaren när ni inte har sett det. Och i Bibeln så finns det Inga påtagliga bevis på att Gud Finns.
Hmm, vad känner jag just nu,. ja förutom almän irriitation på Allt och Hela världen typ (sitter å njuter av musiken till Europe)  Låten heter så myclet som * I´ll cry for you* Älskar den låten så jävla mycket. Underbar låt.
Funderar på att sova snart, eller om jag ska ta och se på en film, de är lite lååångt just nu för att jag ska orka krypa eller vingla till sovrummet så, trots att jag endå har sängen 5 meter bort om ens det. (skål och ta ett chips) Jag tänker inte ens försöka skriva på boken nu,,nog för att jag har mängder med ideér till den emn jag skulle inte fatta nått av det imorgon är jag rädd för. så jag små skriver lite på ett annat dokument  så kan ja renskriva det imorgon när jag ser mer klart än vad jag gör nu.Om inte annat när jag kan tänka fan så mycket bättre.
Apropå att tänka. Det är nått som några i detta samhället borde lära sig hur man gör innan man öppnar käften och talar om saker dom inte har en jävla aning om. (aj jag bety mig i fingret men jag skulle ta ett chips)
Uch de snurrar, kanske ska sova snart. tror jag. Men nu lyssnar jag på underbara HIM. Älskar dom, fan ni anar inte hur mycket derars musik har hjälpt mig dom senaste tre - fyra åren. En hel jävla del kan jag säfga.
Saknar dig som fan Mark! Du är mitt syre, kan inte vara utan dig allt för länge.
Mu har jag byt om till min något fuloa sovklädsel som e ett klinne i knä länhgdm, rosa med svarta prickar. Fuuuult är det i alla fall. Men bnu ska jag sluta skriva innan stavningen e så ja måste skriva om allt  ggr minst.



Ha de gött

Älskar dig Mark

Vad ska man göra när man inte har svar på? Klä mig som en tjej å dansa hula hula?

Helvete heller att de kommer ske

ska på fest

ha de

Sup och svälj. Eller Sug och svälj. Själv föredrar jag Fortfarande det sista

Nu har vi varit på krogen några timmar. Nu ska vi vidare på efterfest  till fan vet vem. Blir säkertt bra.

Mark fick nästan STRYK 15 ggr av en av gästerna på krogen. Det var INTE roligt... Ser jag honom igen så e han knäckt, å då menar jag vid ryggraden.

Några andra idioter var där också, men de va bara å halsa å skita i dom typ

Om jag dör av alkoförgiftnibng denna natt, så ger jag ALL min HIM samling till KLisa från gymnasiet.

Pejje ha de bra

Mark Älskar dig och INGEN annan!!!

Jo som sagt efter krogen skulle vi varit med några till en annan plats på efterfest. Men när vi ringde till dom för att ta reda på vilken trappuppgång det var. så svarade NÅGON "det är inte för handikappade, sorrå herrå" då åkte vi hem. Så nu sitter jag och Mark min lilla sötnos hemm och super bort irritationenn. Vi känner os FETT KRÄNKTA ska ni veta. Fy fan vilka idioter det finns därute... Jävla as är vad ni är. Och om ni nu skulle råka snubbla in på min blogg så får ni nu veta vad jag tycker om denna situationen.

Kränkande
sårande


/ Nu skriver Min Älskade Älskare som heter Mark
.....................................................................................................................................................................................................................

En sak ska den idiot som talade i telefonen ha klart för sig. Du är inte mer än smutsen på mina skor för mig. Mentalt rubbade puckon möter jag nog med på jobbet. Jag behöver inte träffa sådana på fritiden också. Jag skulle gärna lära dig hyfs, men det kräver en hjärnkapacitet du antagligen saknar, och borde fråga tomten om på julafton. Stackars ömkliga parodi på en mänsklig varelse, du är under mig och där kan du förbli. Jag tänker inte bry mig om dig mer än i detta inlägg, eftersom du inte ens är värd min utandningsluft.  Personligen tror jag att någon som du är ett stort evolutionärt misstag.
,


/sandra tillbaka

Håller med på varje jävla punkt som skrevs av mark, jag var bara på toa när detta skrevs, Betyder dock INTE att jag inte håller med om hans budskap.


Från det ena till det andra. Musik. Hur kan man leva utan ljud som tillexempel hederlig underbar musik. Som tillexe3mpel musik från HIM, Villes röst är ju så förbannat UNDERBAR så det finns inte.

Sen fick jag en skum känsla förut, när jag precis kommit hem från krogen. Att något skulle ha hänt brorsan /pejje. jag hoppas jag har fel. (hör av dig när du läser detta, bara såjag vet att du är OK)


"Jorden är rund som en ost. Om den inte vore som en ost, skulle det inte finnas så många möss på planeten, och om det inte fanns så många möss, vad skulle jag då knulla när jag är full?" Citerat Mark / Midnightwalker

Nu tänder jag en cigarette och minner mig tillbaka till den tiden jag var HEL. Då Du fanns. Ansi, Min älskade hund. Du var mitt liv, Du växte upp vid min sida, jag uppfostrade dig som min syster. Du var mitt allt. Din päls lyste så vackert i månskenet dom nätterna vi var ute och nattvandrade. Jag älskade dig mer än mitt eget liv. Du stod vid min sida genom allt. Ingen förstod mig så som du gjorde. Inte ens mina föräldrar eller min egen bror. Du stöttade mig så som ingen gjort. Men du är hos henne nu. Och jag vet att du har det  bra var än du än befinner dig. Jag känner din närvaro dagligen, det är nästan spökligt att jag kan höra ditt skall i månskenet dom få kvällar jag är ute på vandring på dom stigarna som vi en gång i tiden brukade gå Kommer du ihåg när du och gick till skogen bakom husen som ligger mittemot husen till mina föräldrar, du *höll vakt* och jag tjuv-rökte*  Det var tider det, tider jag saknar på alla sätt och vis. Saknar inte ålderna jag hade då, men saknar den tiden du och jag hade. Då allt var fri och fröjd, inga bekymmer alls som varken du eller jag hade.

Ops, nu gick mark för att sova, men jag har en öl kvar som jag nyss hällt upp, kan ju int bara hälla ut det liksom, utan att dricka upp.


Ha de gött alla, ska sluta skriva här nu innan min stavning börja r suga kuk typ.

Smurfar är Blåa INTE Gröna

Jag städar, men medan jag gör det så lyssnar ja på JÄVLIGT DUM MUSIK...! Musik som får mig att att ställa frågor. Frågor som legat til sömns under en tid. Som tillexempel ett enkelt Varför? Hade jag kunnat ändra på det sista jag sa till dig den morgonen så hade jag gjort det. Men nu är det försent, och jag är inte den som pratar med ett spöke för att hon ska få veta.(nu öppnades en new castle) (öl) för att skingra tankarna EN aningen!!!



Nu har vi ätit ¨sett på En vampyrs bekännelse :) Asbra var den :)


Nu ska ja sova, gonatt

stress

Är ett ord som jag hatar mer än jag vet inte vad. Har flängt bort och fram i dåligt väder å tvättat å bla bla bla. nu lagar jag mat.Pasta å köttbullar, blir lite stressigt å göra annat nu när vi får besök om en stund, pejje/brorsan kommer å ska se på film med oss.

jao

http://seiljha.blogg.se/dikter

Där hamnar mina dikter, om ni vill läsa dom med :)

Die mother fuckers I fucking rule in this Dimension

Mark rensar öronen på fyllan, VIDRIGT ÄCKLIGT!!! Spyr ja inte av fylla så kommer innehållet av hans öron framkalla spyor i MÄNGDER...!

Sitter på både MSN och chatten, det är dött på båda platserna (yack nu hämtade mark en ny tops te öronen :S)

Skål nu ska ja fan bli en dyngad ångbåt som gått på grund. Skååååååååååååål för fan

Gah jag vill dränka mig i ett badkar med massa ÖL i!!! :D Helst ska det vara New Castle i så fall, då kan jag drunkna nöjd och glader hehe

Gårdagen e redan passerad. morgondagen är inte född än. Nutiden är det vi har. Har ni några tips på vadf man kan göra när man sitter ensam hemma emd sin pojkvän som snart ska SOVA  å jag börjar bli lite mer änonykter å e uttråkad. Nu har jag det. Jag ska ha min privata HIM festiival inatt :D Urk nu talas de om tålamod, jag som inte
ens vet avd ordet tålamod är. Det finns liksom inte med i min ordlista.  Mark skriver medan fun kissar: En gång skuttade den rosa kaninen ner i en köttkvarn. Och eftersom kaniner är just kaniner och köttkvarnar är just köttkvarnaR Så, ja... fun är klar!


Fun Alias DjPingu är tillbaka

Hmm var va jag nu då, jsut det HIM festivalen är startad för inatt :D just nu spelas For you :D

Mark dricker sin andra cider, det går JÄVLIGT SAKTA. men jaja, det ska nog bli ordning på honom också. Vettefan vad jag är uppe i nnu, men stava kan jag å jag vet vad jag heter, ja nästan i alla fall. (ps: jag knockade mark nu :D det var 3,
roligt:) han gav igen ASG Hm, New Castle är en mörk öl från England, svin god är den. Verkligen en sort
jag rekomenderar er att prova någon gång (fan jag börjar nyktra till, nä en mun öl till innan jag verkligen ser helt klart.)


Oj datorn kolappsade för en stund sen, å Mark har däckat, Funderar på att joina honom i sömnens värld, börjar bli småseg nu så.



Men ha de gött alla


Pöss å kram


yeas box alright then

Innan jag börjar svamla så hälsart mark " knulla kan jag å fort går det" (ingen av oss e nyktra.


Har varit på pizzan ikväll, där jag mötte ett ex å ett HATOBJEKT! + att underbara pizza grabben Emil var där idaag :D Fan va gött han kommer tillbaka :D:D:D

Skulle varit på Björn Rosenström ikväll emn det blev inget med det eftersom ja har kass eko just nu :( men jaja, de löser sig när räkningarna e betalda så man vågar röra kortet igen ASG

Gah jag sakna att bo i gbg, okay att ja bodde på VÄRLDENS SÄMSTA elevhem, men fan vilken frihet de va

lyssnar på Anton å affe - släpp mig fri

varje ord känns som bekant just nu

Jobba som en hund- Eddi mediusa

den är fan inte fel den heller

Nu har jag varit iväg till grannen en sväng på efterfest, Mark hängde inte meed, för han hade däckat rejält i princip direkt när vi kom hem från PP. (pizzeria Portofino)

När ja kom hem knullade jag liv i mark, slöfok till att sova tre på morgonen det är ju KATASTROF...!

Nä nu ska ja grogga å läsa en bok medan Mark sover ruset av sig

Ha de gött

Puss på er alla sötnosar....!



You packed in the morning

I stared out the window

And I struggle for something to say

You left in the rain without closing the door

But I didn't stand in your way


Now I miss you more

then I missed you before

and now where will I find comfort?

God knows

Cause you left me

Just when I needed you most

(you) you just left me

just when I needed you most


now most every morning

I stare at the window

And I think about where you may be

I've written you letters that I like to send

If you would just send one to me


Cause I need you

more then I needed before

and now where will I find comfort?

God knows

Cause you left me

Just when I needed you most

Yes you left me

just when I needed you most


(yooouuuu Just when I needed the most)


You packed in the morning

I stared out the window

And I struggle for something to say

You left in the rain without closing the door

I didn't stand in your way


Now I love you more

Then I loved you before

and now where will I find comfort?

God knows

Cause you left me

Just when I needed you most

you left me

just when I needed you most


Oooh Yoouu left me

Just when I needed you most


En fin låt av smokie som får mig att rysa i skinnet varge gång jag hör den. Men det har nog sina anledningar. Men nog om det. Fin är den i alla fall

PS: Det regnade i verkligheten den kvällen när jag spelade sönder låten och somnade + vaknade till den.

Roger har du skiftnyckeln? *nä den har jag kastat*

Det var då fan vad det ska tjatas på msn å övrallt. Vem tror ni att jag är? En känd film nörd eller? Tråkigt att behöva säga det men jag är bara en vanlig svensson. Mark lagar mat, ris å kyckling med nån sås :) Hoppas köket inte brinner ner bara :p JAG HAR SEMESTER! typ, hehe. Sen pratade jag med en gammal polare förut i tele, hon skulle te gbg och se på Backyard babies :) JAG VILL OCKSÅ DIT!!!! Men nja de blir hemma kväll. Fyfan så B eller??? Gah jag har trååååkigt! Fan vad alla ska klaga idag eller!! Visst fan är det tråkigt när man tappar kontakten med folk, men det är aldrig bara ENS fel att kontakten bryts, man är la två i en vänskaps-relation, eller har jag fel? Nej just det.

Nu ska jag höja volymen i mina hörlurar och se vad som spelas nu. Spänningen stiger, nu ska vi se, ah smokie, just when I needed you most. Det var la typiskt eller. Det var som ett slag i ansiktet och man var tillbaka i en annan tid av livet. Dom orden ekar i minnet som en marddröm som aldrig vill dö bort. Jag har idag fått svar på varför det delvis blev som det blev. Men endå.


Blinded I Am, But So Are You

Jag har antagligen svimmat idag. Vet inte, men ena sekunden stod jag framför tv och kollade på någon kass reklam. Sen snurrade det till och jag var på golvet i en hög, Hela kroppen kändes bortdomnad. Rätt obehagligt var det. Men det är några timmar sedan nu det hände, Och det har varit lugnt sen dess, Så lugn alla som läser. Jag mår bra. Andas in andas ut jag lever.

Nä om man ska ta och jobba lite till på boken kanske. "jobba jobba, jobba hela dan" fan känns som att jag inte gör annat än att skriva på bokfanskapet.

I See stars in the moonlight
I see Fire in the whater
I see the end
In the beginning.

She came
She saw
She walked away

She never tried
To understand what life was all about

Then she pulled the trigger
On her own
By her self in the basement
In the cold where she belong



Nu har jag dödat ett djur mot dataskärmen. ew, litet äckligt vidrigt flygande kryp
.

Hmm, jag har haft en flaska sprit i kylen några veckor, av okänt märke, idag blev jag trött på att se den ta plats i min kyl så nu har jag gjort mig en grogg. Å FY FAN VAD VIDRIG SPRIT!!! Hur kan dagens ungdomar dricka detta???? Bluäää-Men envis som jag är så ska jag iaf dricka upp denna groggen och KANSKE ta en till. Pratar fortfarande med lisa i tele :D 4 timmar å 6 minuter har vi pratat nu:D Fan det var längesen vi hade telefon maraton :D

Jag är kär å galen. okay galen var jag redan innan. men kär är jag :) En dag kvar sen är du här igen.



Nä vafan igår morse va man nykter men nu börjar de ordna upp sig.




Inte nykter, jag har DÖDLIGT tråkigt just nu...!Föresten, såg att det börjat ljusna ute nu :) Jag vill kissa.! Men det är hela 4 meter in till muggen, det är lååångt...! Det är i sådana här stunder man vill ha massa katetrar liggandes överallt. Där var fjärde groggen blandad. Blä men nu är det inte många kvar på den flaskan så jag överlever. Gah MSN är tråkigt, det är bara En som är social, okay en nära vän som jag kännt sedan gymnasiet, han jobbade där nått år eller två. Han ska eventuellt flytta till jävla Stockholm. Han bor redan en timma bort, å vi ses och pratar redan väldigt sällan. Hur sällan kommer vi inte höra av varandra sen om han flyttar? Fyfan vad jag har ont i ryggen just nu. Ska bara knäcka rätt lite koter. Sådär, det blev genast mycket bättre. Aftonbladet är tråkigt, bara döds artiklar och skandal artiklar och all dettaa jävla OS tjafset hit och dit...! Nu har jag och lisa pratat i 5 timmar och 34 minuter :D Saknar NÄSTAN barndommen, den tiden då man inte var riktigt helt och hållet medveten om saker och ting.Inte behövde fatta beslut utan bara kunna springa/gå runt och leka bäst man orkade med andra. Som på den tiden inte var så fördomsfulla som dagens människor har en tröttsam tendens att vara. Zigge blev föresten nästan hysterisk när jag var och slängde in en tvätt i morsans maskin. För er som inte vet vem zigge är så är han morsans hund. Nu ska jag äta IGEN. Sen tv å prata lite till i tele med lisa :)




Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig. Källa Mark Twain


En dag i taget

coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola

coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola coca cola

is the shit!


Sovit dåligt inatt, nightmares and blaha blaha. Ont i huvet men de är inget nytt så.



Chock

Visst kan det hända olyckor. Det är vanligare än man vill inse. Men när det händer någon man bryr sig om så är det presic som om någon häller en hink kallt vatten över en så att blodet fryser till is och inte vill cirkulera. Först trodde jag inte på sms:et. Men när jag sett kort på bilen och hur den såg ut så förstod jag att det hade hänt. Och det hade kunnat gå Riktigt illa.

*tyst minut för snövit innan du fortsätter läsa*

Jag är fruktansvärt glad att du klarade dig utan större skador. Jag vågar/vill inte ens tänkta på hur illa det kunde gått. Du är en nära vän. Som en avlägsen syssling/kusin, eller kanske till och med halvbror. Tanken på att ditt ljus kunde slocknat idag skrämmer skiten ur mig. Men nu släktes det inte. Tacka fan för det...!

Är det nått, om du vill prata, oavsett tid på dygnet så är det bara att ringa.

Jahopp

Vaknade med skallvärk IGEN...! och det finns risk för att jag har tappat bort min hörapparat. Jäävligt korkat gjort.

Gah huvet exploderar...! Orkar inte med detta längre.! De känns som om någon borrar i vänstra delen av skallen + att det domnar i vänstra delen av nacken.


Nu ska jag diska bort min irritation som har får av denna förbannade huvudvärken!!! Nu har jag fyllt disk ställtet med tallrikar och massa bestik, får vänta tills det har torkat innan jag kan fortsätta med alla jävla glasen som står uppradade efter varandra.Huvudväärken är fortfarande inte borta...! Morr...!


Reklam, visst är det ett förbannat störande fenomen? Kolla här, i dagens läge kan man inte få se en HEL film utan minst ETT avbrott!!! Fan vad störande det är, vad  ska man göra under reklamen? virka en tröja? nejtack skulle inte tro det, fylla kondomer med vatten och kasta ner på grannens balkong? njä, nog för att det faktiskt kan vara grymt lockande, men jag tror jag låter bli det. Eller om man skulle ta och ringa nån som man hatar redigt rejält och säga vadf man tycker och tänker om personen.Låter nog bli det med + att jag inte har hans nummer, nog lika bra skulle jag tro.


Jag tycker inte om när människor får mig att börja tänka på hur mitt liv ser ut, och vad jag borde ändra på osv. Jag lever, jag äter, visserligen pasta, men pasta råkar faktiskt vara Nyttigt. Och jag har visst en sysselsättning. Min bok som jag lägger många timmar på, redigerar och skriver om meningar, rättar till lite här och lite där. Om det inte är en sysselsättnig, då vettefan. Är det inte meningen att man ska göra sysselsättningar som är Roliga? Jag tycker det är roligt att jobba med boken. Kan jag inte få göra det då? Utan att få höra att jag inte har nått värdigt liv? Det sårar att höra sådana saker. Tro det eller ej, jag kan ta åt mig saker ibland.


Det var bättre förr, då telefoner inte existerade, ingen tv var uppfunnen, och rakt ingen dator heller för den delen. Förr var man tvungen att lyfta på arslet och i vissa fall gå flera kilometer, till och med Mil för lämna besked om saker, eller att man behövde rida flera timmar för att få tag i en läkare. Men nu räcker det med att lyfta luren och trycka på tre knappar så har man hjälpen hemma på några minuter. Fatta drygt eller? Ingen spänning alls med att få hjälp direkt, eller få svar på mejl samma dag som man skickat iväg det.


Nä vad roligt, nu har ja blivit döv på båda öronen, de va la jävligt bra tajmat... Eller inte. Morr. Jaja dags att studera tecken boken igen då kanske. Hoppas det bara är tillfälligt. För jag suger på teckenspråk.

Det var allt för idag

Over and out


Helvete

Detta kommer inte sluta bra alls, igår var det gnabb. idag åt jag två bacin skivor, 4 köttbullar, stek ägg, å två stekta tomater. Sen när jag skulle torka av bordet råkade jag riva ner en blå/vit vas. Jag kommer bli halshuggen ganska snart. Vet fan inte om jag vågar sätta min fot i detta huset snart, de brukar gå sönder saker, är det inte kaktus blommor så är det en vas.

Och jag som hade hoppats på att kunna ha ett försonings samtal med någon, men det är nog rätt kört sen tror jag.


Hur fan lyckas jag eller?

We All Wanna Party When The Funeral Ends

Jag är så jävla TRÖTT PÅ ATT DU SABBAR MITT LIV!!!!!!!!!!!!!!  Jag har sån jävla lust att åka te närmaste sjukhus å ge mig själv lokal bedövning, ta en skalpell å sprätta upp magen å dra ut de, å sen sy igen å gå hem.

Undrar om det hade varit populärt? Tror inte det, men bryr mig snart inte.  Är så jävla trött på det nu bara.

Jag vet att du inte tänker på det, å att du anser att det är inget att lägga energin på. Men jag blir knäpp på detta nu. Jag vill bara få ett slut på det.

Jag kan vara arg inför dig, jag kan vara glad, irriterad inför dig. Men att visa när jag är ledssen, där går gränsen.

Var e du när jag behöver dig?
Just det
Död
Fan


Jag saknar dig.

Morn

Nu ska jag föröka komma nån vart med boken igen. Har sovit dåligt inatt så det ska bli intressant och se om ja lyckas med detta :)

Idag fyller min älskade 23 år :) (jadu mark, snart blir du 30)

Jag har fått i uppdrag att hålla mig vaken Hela dagen. Det ska bli intressant och se hur det kommer gå.

Oj Oj Oj...! Detta blir fett invecklat nu. Men de ska nog gå att lösa, fan det är värre än en labyrint vafan.

Det börjar bli ordning på torpet i boken nu:) Kanske i alla fall :)


Nu har jag varit borta på centrum en sväng. När jag gick dit regnade det INTE, men så fort jag satte fötterna Utanför köpcentrets Tak så släppte allt som var, DET SPÖREGNADE...! Jag sprang som en tok in igen, andandes nån sekund å tog sats å sprang till taket på andra sidan gångvägen. Snacka om att duscha en andra gång på mindre än en timme!!!

Nu bara jag väntar på att min älskade ska komma hem från jobbet :) Min demon blir jue 23 idag :D


Nu har Mark kommit hem. å jag har Finhackat Grönsaker, att jag inte fick allergi chock de är fan ett under.

Sir Yeas Sir *Honnör*

Tekannor är så jävla dryga så det finns inte. Nu menar jag den sorten som kokar vatten på spirplatten och tjuter hysteriskt när vattnet kokar. Fatta tröttsamt eller?

Jag ska nog fan bli nunna, ta in på kloster ett år. Fast jag skulle antagligen fly bort från klostret efter bara 10 minuter, tål inte när det är för tyst, blir knas av tystnaden.

Gah helvetes jävla fan så sur jag blir nu. Jaghar kört på grund när det gäller boken... Jag Måste få ordning på detta igen :s Börjar bli lite för invecklat även för mig.


Ones the moon whispered
About the secret world below

Where the pale lives

They fear two things

The sun

And the Slayer

I'm one of them

Pale, but fearless

With my king by my side

I fight every slayer I get my hands on



Nä dags att krypa till kojs. Natti


Semester!!!!!

11:43

Nu har jag duschat, packat ner mediciner, nu väntar jag bara på skjutsen i princip :)


Ha de gött



Imorgon drar jag från byn till en annan by. Fast på ANDRA sidan landet.

Nu ska vi se vad jag har packat ner denna gången tro, Kläder, mediciner, kondomer, smink, kameran, mobilen, mp3, ja jo jag tror jag fått med allt, borste te gaddarna, skor har jag ju på mig så de är lugnt.

HELVETE SNUS!

så nu ligger de nere också




Tvättat permobilen idag har jag gjort, tvättat kläder, städat upp brorsans jävla röra. Tror han att han bor på 10 stjärnigt hotell eller? Som städar så fort han checkar ut. Stolp skott. Fan jag borde egentligen bara sätta mgi på arslet och inte lyfta ett finger för att städa efter honom i huset.

Dagens citat "tut tut, här kommer ubåten, med en gul gummi - anka tätt efter."


Nu sitter jag och återhämtar mig från en TOTAL hjärtinfarkt, jag TRODDE att jag hade RADERAT ALL min musik på BÅDE datorn OCH mp3...!!!!! Fatta total PANIK eller!!!!!!!!!!!


Det går riktigt bra med boken föresten, har kommit JÄVLIGT långt nu ska ni veta :) Have a nice reading när/OM den släpps... Har många roliga idér med boken som helst :) Ska bli skit-kul och se när den är klar hur den blir :D

Har lite cola kvar, typ en liter, å det SKA ta slut INNAN jag åker till mark imorn, MEN om jag dricker upp all cola NU så kommer jag Verkligen INTE få Någon sömn alls inatt.

Kan nån förklara en sak för mig? Varför jobbar jag som ett AS med böcker, låttexter osv när jag antagligen aldrig kommer göra nått utan mina verk ofentliga? Visst jag älskar att skriva böcker och klottra ner poesi, det är avslappnande att skriva låtar. Men VARFÖR anstränger jag mig så mycket med allt detta in i minsta detalj för att få ett så bra resultat som möjligt? Många säger att jag ska ge ut de ja gjort, men jag vet inte, jag är la för själv-kritisk antagligen. Jag blir liksom aldrig nöjd med nått av de jag gjort, förutom "Förmågan" som jag nämnt en gång.


Nej nu ska jag sova.


Ha de

Natti

RSS 2.0