JAG ORKAR INTE...!


Mitt huvud har jag snart nominerat till årets mest störande moment. Ständigt hackande på vänstra sidan rakt över tinningen och innåt, Inte nog med de, när man lärt sig hantera denna dygnet runt huvudvärken, då ökar smärtan lite till, så nu har ja mer ont än vad jag brukar ha. Ge mig vad fan som helst bara jag slipper denna skiten ... !


Nu ska jag fan lägga mig i soffan och glo på par åkning i konst-åkning! Så de´så.!



Nu ska jag äta glass och se på när Spike får stryk av Buffy ^^ Alltid lika roligt


Hallojsan !

Hm, katterna har kommit på att om dom klättrar på klöspinnen och sätter sig på toppen av den, så kan dom hoppa in i handdukskåpet. Snyft dom börjar bli stora ^^ Nu är pastan klar, så jag ska äta lite nu och se på Buffy under måltiden ^^ det var fan längesen jag såg på det nu ^^ Pausade en stund, måste ju sträcka på lederna ibland, Svante och Sluggo ligger i soffan och halvsover typ ^^ Jag är glad att jag skaffade dom små liven, dom får dagarna att gå ^^ sen att dom även är pigga som satan på nätterna det är en helt annan sak lol. Nej nu ska jag se en stund till, återkommer senare. "Here lies the warrior of the people, let her cross over" citerat ur Buffy serien ^^ Jag avgudar den serien så totalt ^^

Nu ska jag bara ut och införskaffa friskt syre lol. See ya!


Ja då har man varit ute en stund i den kalla januari luften. Vet ni vad det värsta är? DET ÄR FULL SOLSKEN UTE!!! Med andra ord, inte min dag att vara ute egentligen.  Idag vet ja fan inte vad jag ska hitta på, syrran var här på lunchen förut, efter det har jag bara sett på skitprogram på tv och har nyss duschat, ska nog ta och bada Svante och Sluggo idag ^^ Det kan bli en utmaning lol ^^ Katterna leker för fullt i alla fall, så söta ^^  Råkade lägga mig i soffan vid 17:00 tiden, vaknade 19:00 typ.


SKULLE DU HELST..

1: pierca dig i tungan eller i läppen? - Läppen

2: vara seriös eller oseriös? - Seriös

3: dricka grön eller röd mjölk? - Röd

4: brinna upp eller drunkna? - Drunkna



SVARA ÄRLIGT!

1: Tycker du om någon nu? - Hell Yeas ^^

2: Har du skolkat? -  På tok för mycket i mina dagar.

3: Varmt eller kallt? - Varmt

4: Soligt eller regn? - Soligt

5: Fanta eller cola? - cola

6: Är du nyttig av dig? - Hell NO! Äter godis till frukost jue ^^


OM MIG

1: Namn? - Sandra Elisabeth Ljungkvist

2: Vad heter dina föräldrar? - Skit i det ni

3: Vart bor du? - Munkedal

5: Hur många barn vill du ha? - INGA!!!

6: Vill du gifta dig? - Nån dag, om typ 30 år framöver

7: Favoritårstid? - Vinter (om det är snö)

8: Humör just nu? - Skallvärk

9: Sugen på just nu? - Öl ^^

HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA...

1: pussat någon? - Nej.

2: sjungit? - Så falskt som bara jag kan ^^

3: blivit kramad? - Nej

4: känt dig fånig? - Nej

5: saknat någon?  - Ja

6: dansat galet? - Självklart ^^

7: klippt håret? - Nej, men ska beställa klipp tid snart ^^

8: gråtit? -  I sömnen ja

9: pluggat? - Öh?? Skolan är slut för min del.



GREJER

1: Har du blivit jagad av polisen någon gång? - "visslar och hoppar till nästa fråga"

2: Har du en hund? - Räknas morsans hund?

3. Sover helst med ngn elr ensam? - beror på vem de är

4: Tror du på spöken? - Japp

5: Är du mörkrädd? - I Love The Dark

6: Är du morgonpigg- HELL NO!

7: Vad vill du ha just nu? - En kall go grogg


Champagnen porlar fint i glaset, smakar minst lika underbart som det ser ut ^^Sitter och lyssnar på gamla goda Abba låtar, Ska se om jag har mer utav CCR och Status Quo, för att inte tala om underbar Supertramp ^^ Jag har hittat gamla Gyllene Tider musik ^^ gött värre, saknat låten "Billy" Låten  "Det är över nu" spelas nu i lurarna, fan vad den hugger i hjärtat. Nej nu ska jag se på Buffy en stund, sen blir det nog sovdags skulle jag tro, om jag inte kikar in på 12Skye och spelar istället ^^


Ik Hou Van Jou Mark <3<3<3



Natti med er, kram


Körslaget ^^

Vi sitter nu hos morsan / farsan och glor lite på körslaget, men vi ska snart dra hem och se på en film.


ha de

Spekulations kommitté är öppnad

6 januari 2009


Idag spekuleras det i mängder, varför si, varför så. Och bla bla bla och lite mer blaha. Varför just nu liksom? Jävligt onödigt om ni frågar mig. Men det är det väl ingen som gör antar jag. Svante och Sluggo mår bra i alla fall, det är ju huvudsaken ^^ Enligt mig då. Saknaden börjar bli outhärdlig, men två max tre veckor kvar sen ses vi igen ^^ Nu ska jag spela en stund, tror jag, man vet ju aldrig vad som händer numera. Har varit på Torp köpcentrum idag, HELVETE vad folk det var där då... Drygt om du frågar mig.

2009-01-09


Idag om några timmar så kommer Mark hit ^^ Fan vad jag saknar honom nu...! LOL jag tror jag skrattar ihjäl mig snart, en kvart innan Mark var på torp så börjar telefonen leva Jävel och folk vill ha hjälp med diverse, vadå stressad som ett as, nänä jag ska ju bara typ LAGA MAT...! Men visst springer man sin väg ut i skinande rustning  till Konsum, och vem ringer då??? Mark "har du majonnäs???? GAAAAAH!!!! Jeje whatever de löser sig ska vi se. Nu är i alla fall maten i ugnen, groggen är upphälld, snart slut lol.  Nu har vi ätit, blodsockret är på normal nivå igen, alltså är jag människa åter en dag till lol. Nu ska vi strax ut på krogen jippie civilisation...! Enda jag vet att jag kommer störa mig på är Om en viss person är där. Men de skiter vi i.


Ha det gött


Kram på er


A new world outside the door

Sitter här med sluggo i knät. (katten) Och undrar hur ja  ska bära mig åt för att inte bli totalt galen av denna tystnaden. jag har liksom haft min hörsel alltid, å nu är den borta. Ni tycker säkert att jag är en gnällig nörd nu, men se det skiter jag i. För min hörsel har jag alltid haft, så det är rätt knäckande. Sorry men sant. Jag antar att man kan jämföra det med att det är typ som om man blir förlamad efter att ha kunnat gå utan problem i 22 år å sen plötsligt är den friheten borta. min hörsel är min frihet, den är borta nu. Fatta att jag ångrar att jag inte sökte till fler än En tps- kurs efter gymnasiet. hade behövt de nu, mina kunskaper är fett ringrostiga, ja utom alfabetet då, uppräknat på 10 sek, har mitt personliga rekord kvar sen sjunde klass ^^

Musiken rullar på datorn, IFALL jag skulle höra plötsligt igen. men de är la knappaat troligt. Tror jag har feber föresten.

Ska nog ta och joba med min bok igen. Så jag gör nått kreativt och inte bara blir galen utan gör nått under tiden som jag Blir galen.

RSS 2.0