Film natt med syrran

Sitter hos lill-syrran och hon pratar i telefon just nu med sin mor, vi ska snart fortsätta se klart på arn, riket vid vägens slut. Den är så jävla GRYM...! Jag ska föresten på Midnattsmässa på julafton,

Nu har syrran gått och lagt sig, hon har praktik imorgon och jag ska sova över inatt. Syrran har somnat och jag snurrar runt ute i etern.

Klockan är över tre och jag börjar faktiskt bli lite sådär småseg nu, så jag ska typ bara kila ut på altanen och snabb röka, sen ska jag inta gäst rummet och somna sött, vem vet, kanske jag får sällskap i sängen av två flickor. Varmt och gott. (syrrans katter) ^^ Men jag ska bara se färdigt på Xena - Krigarprinsessan innan jag röker, eller så går jag ut i pausen. Nu blev det reklam, ska försöka smita ut utan att släppa ut katterna.  Det blir spännande för mig hehe ^^

ps: detta var några dagar sedan, hade bara glömt att publicera inlägget

Natt vakten är vaken ^^

Sitter i en mjuk och go soffa hemma hos lill-syrran som nu ligger bredvid mig och sover. Sitter här med mp3 i öronen och slänger då och då ett vakande ögå åt hennes håll, men hon sover. Vilket är bra, hon ska till skolan idag och ska upp halv sju SENAST...!

Mina små älsklingar ligger nog hemma i soffan hos mig och sover så sött ihop-kurade till en enad pälsboll. Har varit ifrån dom sen 22:00n nu är klockan 03:08 och jag saknar dom som satan redan. Mamma hade köpt en liten leksak till dom små idag, fan vad Svante älskar den, Sluggo får typ inte komma nära den för då morrar svante och springer ivåg med leksaken i munnen. Så söt, och Sluggo som  lätt blir ledsen kommer såklart snabbt och hoppar upp i knät på mig och söker tröst hos "mamma"

Syrrans kattbebisar ligger också och sover, utom Sol då som springer mellan fötterna på mig hehe, hon känner väl att det luktar pojke på mina ben. likadant när jag varit här och kommer hem, Svante och Sluggo nästan springer omkull mig och ska nosa överallt för det luktar flicka såklart ^^

Knallade in på Tribal Wars en stund, för att uppdatera min by. ´DEN HADE BLIVIT KROSSAD...! men nu är det fan krig asså, det är tredje gången den saken dödar mina bybor och bränner ner mina byar. fyfan...

Kommer strax, ska smyga ut på rök-rast ^^ ska försöka va tyst så ingen vaknar ^^

Nu är jag tillbaka, ska hälla upp cola bara ^^ hm, vad ska jag diskutera idag tro. jag har skaffan en ny disktrasa och en ny disk svamp, En blå ^^  Disktrasan är också blå ^^ Synd att dom inte finns i svart färg =) fan det hade varit häftigt ^^  Jag har diskat som fan idag, torkat disken till och med och inte låtit den stå och själv torka, sen har jag och min granne från botten våningen spelat spel och pratat strunt. Hon berättade att tanten som bodde i min lägenhet innan mig, hade dött i köket. Snacka obehaglig känsla med tanke på att jag faktiskt ofta hör någon som går runt i köket på nätterna, och nej det är inte katterna, för detta vandrandet fram och tillbaka har jag hört sen jag flyttade in i den lägenheten.  Så jag är faktiskt rätt glad att syrran ringde och frågade om jag ville sova över hos henne. Fan jag är hungrig, men jag äter sen när jag åkt hem,

Sitter och lyssnar på HIM nu =) hoppas dom kommer till sverige snart igen =) Dom äger fett ^^ Det är dött på msn, drygt värre.

Nu är klockan så mycket som 07:56 och jag är så jävla trött, syrran har åkt till skolan nu, och jag är hemma hos mig igen, nu ska jag koka lite frukost...! PASTA...!

När jag kom hem så vaknade såklart Svante och Sluggo, så nu springer dom runt och är pigga som små vildhästar ^^ Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och vila en stund. Huvudvärk som fan har jag. Nu har jag tagit en lång varm dusch, det var inte fel, huvudvärken släppte lite i alla fall. Tur det annars hade jag nog säkerligen blivit tokig inom några minuter så som katterna springer runt och härjar här hemma.


Nu har jag sovit en stund, damsugit hela lägenheten utom sovrummet, tar det om en stund, får så jävla ont i ryggen när jag damsuger.


morr

Fatta jag är så jävla trött på folk som klagar på att jag inte har julpyntat i min lägenhet, då har jag en nyhet, lyssna noga nu. Julsakerna ligger i ett skåp, TVÅ METER ÖVER MITT HUVUD! Hur fan ska jag nå tomtarna har ni tänkt? Det blir alltså med andra ord, INGEN jul känsla hemma hos mig i år. Tack för den säger jag bara till den som placerade sakerna högst upp i skåpen.


Jag har lärt mina katter att spela fotboll med en liten skumgummi boll ^^ vi spelade från tolv till ett, sen var dom trötta och somnade, med andra ord är fotboll ett bra sätt att få ur dom all överenergi innan jag ska sova ^^

Nu börjar ja bli småhungrig så jag ska ta och förbereda ugnen för uppvärmning. Idag blir det kassler med champinjonsås och potatismos^^


Party!!!!!!!!!!!

Är hemma hos Pontus och Cissi på fest, jag har as kul.

Grattis till mig och Mark, för iggår firade vi ett år  tillsammans. JAG ÄLSKAR DIG MARK ERLAND NORIN!!!!!!!!!!!!

Livet leker

Just nu gör jag inte ett förbannat skit. Tar det bara extremt lugnt. Har inte så mycket att göra så. Har dock kört in permobilen i lägenheten nu, katterna inspekterar varje centimeter av den ^^ Gulligt värre är det ^^ Tur att dom inte är rädda för den i alla fall ^^ Det känns tryggt faktiskt.


Jag satt inatt och funderade på varför jag skriver poesi och böcker egentligen. Sen kom jag på at det är lika mycket för min egen skull som för andras skull. Jag har fått mycket positivt gensvar från poesi utställningen som jag hade på biblioteket för två år sedan, det är några som ofta frågar om jag ska ställa ut fler gånger ^^ kul att människor tycker om det jag skriver. Men inspirationen har börjat ta slut och jag vet inte riktigt om jag verkligen Vill fortsätta med skrivandet.  Känns som slöseri med energi att ens försöka skriva när inspirationen är utom räckhåll.


Jag blir så förbannad ibland på en viss person, jag har nästan lust att slå till människan på käften riktigt ordentligt en gång så personen fattar att jag faktiskt blir sårad av det som kommer ur munnen på personen. Jag har gått upp 7 kilo nu på en och en halv månad. VILKET ÄR SKITBRA...! Men vad får man höra av personen i fråga, "värst vad du har blivit tjock, du har inte funderat på att banta kanske?" jag blir så arg så jag lämnar detta ämnet nu innan jag säger nått som bara är korkat.


Igår städade jag faktiskt HELA lägenheten, känns rätt bra att få det gjort faktiskt ^^ Men julpyntet kommer inte upp fören nästa vecka, då morsan har Tid att hjälpa till lite. Känns som att brorsan får mer hjälp än jag numera. Han har de för lätt den grabben. Fy fan vad jag stör mig på det ibland. Har försökt få jul pynt hjälp av moster eller mormor, men ingen har tid, vad förvånad jag blir... INTE!


Jag kollade på båda Underworld filmerna inatt, fan vad jag älskar Selena, hon är min totala vampyr idol ^^ love her, (inte mer än jag älskar mark dock ;)) ikväll ska jag se på alla resident evil filmerna, har en riktig skräck tema kväll ^^ Om jag inte åker till Cissi och Pontus då, men de blir nog lugnt ikväll.


Svante och Sluggo var pigga som satan hela natten, jag börjar nästan fundera på om det inte kan vara så att dom är avkommor från djävulen och att djävulen har sänt dom till mig enbart för att djävlas med mig. Ni skulle bara sett dom när jag satte igång damsugaren förut, jävlar vilken fart dom fick i benen, dom sprang fort som fan och gömde sig under badkaret. Deras lilla gömställe är där bakom.


Fan vad drygt, det är aldrig något bra på tv längre. McGyver saknar jag. Sos alarm, ett as gammalt program om olyckor osv. Navy cis är också en skitbra serie ^^ synd bara att den inte visas mer än på nätterna. Jag har i alla fall en satans massa osedda filmer på datorn som jag ska se på inatt och imorgon och i övermorgon osv. Nu ska jag bara lägga mig i soffan och se på tv någon timme eller två, sen får vi väl se vad som hittas på.


Nu har jag duschat och fan vet vad jag ska hitta på nu att göra för något. Läsa en bok kanske, NEJ fan jag kom på att jag inte har lyssnat på musik idag ^^ så nu ska ja slå på den berömda HIM, My Chemical Romance, Placebo, AFI och The Used listan ^^ Fan jag ska nog ta och hälla upp en iskall öl och bara njuta av musiken.  Det var längesen jag bara lyssnade och njöt av deras musik. Dags för det nu tycker jag.


Jag håller på att bli totalt tokig av att inte ha något att göra på dagarna. Visst det är faktiskt skönt att slippa känna att man MÅSTE passa en viss tid varje dag, men sen när man har stunder som man bara vill gå ut, söka jobb, praktik eller vad fan som helst, bara jag gör något. Det behöver inte vara varje dag, men i alla fall två ggr i veckan som jag har en bestämt tid som jag SKA passa.


Katterna ligger nu i sängen och sover, och jag ska också gå och lägga mig en stund och vila. Man vet ju aldrig vad som kan hända senare ikväll, party blir det säkert ^^ jösses jag somnade som en stock, sov i två timar, nu ska jag eventuellt åka till Nina en stund, hon är barnledig ^^ Efter Nina kanske det blir en tur till Brastad, Fest i nån lägenhet därute. Kan bli kul, men ja kommer inte dricka så mycket, har faktiskt tröttnat lite på drickandet, inte så att det är tråkigt att vara ute med folk, men det är tråkigt att dricka varje gång

.


Nej nu pyser jag till Nina, men ni får ha det så bra, sköt om er.


Puss och kram


Älskar dig Mark<3<3<3


RSS 2.0